- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
ay vlla aynen hepimiz tuhaflaştık sonumuz hayrolsunbu ay ne oluyor hepimize yason ana kadar umuda devam belkide erken gelme değil başka birşeydir.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay vlla aynen hepimiz tuhaflaştık sonumuz hayrolsunbu ay ne oluyor hepimize yason ana kadar umuda devam belkide erken gelme değil başka birşeydir.
![]()
dur bakalım ya belki de gelmez![]()
benim sistematik bi ay 28 günde,bi ay 25 günde gelmeye basladıbu ay ne oluyor hepimize yason ana kadar umuda devam belkide erken gelme değil başka birşeydir.
![]()
sen teste bakma yahu testi 1hafta kala yaptın onda zaten cıkması mümkün değilbenim sistematik bi ay 28 günde,bi ay 25 günde gelmeye basladıTest yaptım ya gecen yoktu bisey cnm
![]()
Kırmızılılar gelmeden umut kesmek yok.benim sistematik bi ay 28 günde,bi ay 25 günde gelmeye basladıTest yaptım ya gecen yoktu bisey cnm
![]()
kuzum hiç sorma ya bu sene ne oldum böyle
Hoşbulduk canım...Evet tüm tetkiklerimiz yapıldı çok şükür sıkıntı yok ama dediğin gibi vaktini bekliyor heralde...Bizde aşılamaya başlayalım dedik..Umarım tutar tutmazsa tekrar denermiyim bilmiyorum..Bu süreç yıpratıcı geçiyor, çalışmadığım için sürekli aklımda...tutmazsa eğer çalışırım diyorum doğal yolla bi süre daha deneriz.Bakıcaz kafam çok karışıkhoşgeldin aramıza canım inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin .bi problem var mı peki tüm tetkikleri yaptırdın mı zamanını bekliyor her melek biz de onları sabırla ve sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
hsg yi de çektirdiysen temiz çıktıysa yüreğini ferah tut cnm vaktini bekliyordur.aşılamayı da genelde sperm kalitesinde sıkıntı olanlar için öneriyorlar ama eğer zamanı geldiyse o bahanesi olacaktır yavruna kavuşmak için. en hayırlı en zahmetsiz yollar olsun inşallahHoşbulduk canım...Evet tüm tetkiklerimiz yapıldı çok şükür sıkıntı yok ama dediğin gibi vaktini bekliyor heralde...Bizde aşılamaya başlayalım dedik..Umarım tutar tutmazsa tekrar denermiyim bilmiyorum..Bu süreç yıpratıcı geçiyor, çalışmadığım için sürekli aklımda...tutmazsa eğer çalışırım diyorum doğal yolla bi süre daha deneriz.Bakıcaz kafam çok karışık
testi erken yaptın canım belli olmaz. son zamanlarda benimde düzen şaştı 2 ay tam zamanında geliyor 1 ay bira zgecikmeli anlayamıyorumbenim sistematik bi ay 28 günde,bi ay 25 günde gelmeye basladıTest yaptım ya gecen yoktu bisey cnm
![]()
görüşürüz tatlım git güzelce yat dinlen hemencik toparlan gel bakalımkızlar ben yavaştan kaçıyorum yrn grş nasipse öpüyorum hepinizi![]()
görüşürüz canım kendine iyi bak dinlen yatıpkızlar ben yavaştan kaçıyorum yrn grş nasipse öpüyorum hepinizi![]()
tamam canım o zaman rutin testler yapılır sana hormon testi ,smear testi yumurtalıklarına bakar doktor ultrasyondan1 yıl i geçmedi çocuk için
Anladım canım
Akıntim gelmişti şimdi kesildi yine ..regl değilim sanirim
Basladı cnm gelmeyetesti erken yaptın canım belli olmaz. son zamanlarda benimde düzen şaştı 2 ay tam zamanında geliyor 1 ay bira zgecikmeli anlayamıyorum![]()
Basladı cnm gelmeye![]()
aynen sasırmıyorum artıkşaşırdık mı tabiki hayır zaten bir gün gelmesse bırak şaşırmayı direk şoka gircez
Allah ım tez zamanda hayırlısıyla versin bu son olsun kuzum inşaallah
![]()
aynen sasırmıyorum artıkValla son olsun diye diye menapoza gircem herhalde sonunda
![]()
hadi ya. ne dedi peki ilaç falan verdi mi?Kizlar doktora gittim kis varmis o yuzden gecikmis
kesin hamile olmak aklımıza gelmez nasılsa olamıyorz diyoruz yabiirgün gelmediğinde acaba menopoza giriyorum o yüzden mi gelmedi diye düşünebiliriz
![]()
yaKizlar doktora gittim kis varmis o yuzden gecikmis