Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aysegul öldü bu sezonda:KK51:Poyraz delirdi mecnun oldu..
Benim dizide iyice saçmaladı izlemedim aksam onu.Dizide basroldaki kız mıymıy deli ediyo beni:KK70:Hangi evli Türk kadını o kadar kapris yapabiliyor acaba?Nerde onu çekçek adam:KK57:Yazcam sonunda senariste senin anan evde öyle mi yapıyodu babana diye:KK70:
haha dimi yaa bazıları aynen suyunu çıkartıyo yani ..bana kara sevda da saçma gelmeye başladı arada netten fln bakıyorum yıllardır ne aşkmış beee ben döner kıçımı giderim:D

o saatte çıkman yeterli olucaksa dediğin gibi tüm günü harcamaya gerek yok. Hakkımızda hayırlısı kuzum ya Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inşaallh :dua:
olcak olcak cnm sadece ultrason kontrolü oluyor çünkü aminnn bebişim aminn inşallahhhhhh

haha dimi yaa bazıları aynen suyunu çıkartıyo yani ..bana kara sevda da saçma gelmeye başladı arada netten fln bakıyorum yıllardır ne aşkmış beee ben döner kıçımı giderim:KK70:
ay ona hic başlamadım.Bana saçma geliyor bide evli kadın boşan ne halt yersen ye.Neymis bukadar:KK70:

kimsecikler yok sanırım
benim işler nisan yağmuru gibi aniden bastırdı, aynı tempoda devam ediyor.
adetimin kaçıncı günündeyim bilmiyorum.
dün aşırı kanamam geldi, düne nazaran daha iyi seyirde.
sizler nasılsınız dicem ama beklemelerimiz haricinde bir yaramazlık yok diye biliyorum...
düşükten sonra 6. ayıma girdim bende.
geçen ay kan sulandırıcımı ve folik asitimi düzenli kullanmıştım, bu ayda hiç birini kullanmadım.
Sonuç: her iki ayda da gebelik oluşmadı.
İşlerin yoğun olmasında da bi hayır var artık kafama dolamaya başladım elimde değil, git gide zihnimde fikrimde bir hayli yer kaplıyor.
şu iş yerinden izin alma konusu da hep bir muamma. gören borç para istiyoruz, yada üstlerini kendi adımıza kredi çektiricez. o izinler haklarımız ama kullanmaya gelince hepsi bir ırın mırın ediyorlar.
güzel bir haber varsa da ehliyetimi aldım çok şükür :dua:
siz bi akıl verin.
tüplerde sol tarafımda hafif tıkanıklık gözlemlendi.
tek sıkıntı olarak elle tutulur olan bu...
eşimin tahlil sonuçları benim yumurtlamam vs. bunlarda problem yok çok şükür:dua:
daha önceleri rahim filmine kadar dikkat etmiyordum ne taraftan yumurtladığıma, rahimfilminde solda hafif tıkanıklık çıkınca o zamandan sonra sadece 1 kez sağdan yumurtladım ve hamile kaldım.

bu arada düşük sebebi 7 tane gen testinden sonra net olarak bişi diyememekle birlikte pıhtılaşma seviyesi 70-140 arası normalken bende 142 çıktı.

yorumlarınıza, tavsiyelerinize açığım...

kimsecikler yok sanırım
sizler nasılsınız dicem ama beklemelerimiz haricinde bir yaramazlık yok diye biliyorum...
geçen ay kan sulandırıcımı ve folik asitimi düzenli kullanmıştım, bu ayda hiç birini kullanmadım.
İşlerin yoğun olmasında da bi hayır var artık kafama dolamaya başladım elimde değil, git gide zihnimde fikrimde bir hayli yer kaplıyor.
şu iş yerinden izin alma konusu da hep bir muamma. gören borç para istiyoruz, yada üstlerini kendi adımıza kredi çektiricez. o izinler haklarımız ama kullanmaya gelince hepsi bir ırın mırın ediyorlar.
siz bi akıl verin.
eşimin tahlil sonuçları benim yumurtlamam vs. bunlarda problem yok çok şükür:dua:
daha önceleri rahim filmine kadar dikkat etmiyordum ne taraftan yumurtladığıma, rahimfilminde solda hafif tıkanıklık çıkınca o zamandan sonra sadece 1 kez sağdan yumurtladım ve hamile kaldım.

bu arada düşük sebebi 7 tane gen testinden sonra net olarak bişi diyememekle birlikte pıhtılaşma seviyesi 70-140 arası normalken bende 142 çıktı.

Cnm hosgeldin..Bizde durumlar aynı regl+bat arası geziyoruz...
Aynı problem bende de var sanırım ama ben hic soldan yumurtlamadım daha:ruh:
pıhtılaşmaya ancak dr tavsiye verebilir ilaç veriyorlar sanırım tüm hamilelik boyunca kullanıyorsn:KK51:İnsallah tez zamanda gelir hayırlı haberlerin:dua:

kimsecikler yok sanırım
siz bi akıl verin.

hoşgeldin canım aynen valla hep aynıyız.
valla benim de hsg sonucuna göre sağ tıkalı solda hafif açıklık var ben de her ay soldan yumurtluyorum ama olmayınca olmuyor nasip olunca o hafif aralıtan da olan olmaz mı ? nasip kısmet diye diyee diyeee geldik bu günlere buraalra mayıs sonu olacak 2 koca yıl...
rabbim büyük kararlamıştır diyoruz .yer etmez diyene ben samimi bakmıyorm zaten kuşum ya sonuçta isteğimiz duamız belli düşünmek de en doğalı sadece saplantı haline getirmedik henüz çok şükür rabbim akıl ve beden sağlığımızı dengede tutsun inşallah :dua:
pıhtılaşma konusunda da dr.tavsiyesine uymak en doğrusu olacak sanırım yüksek olmasa da senin değerin tedbirli gitmekte fayda var o.O

Cnm hosgeldin..Bizde durumlar aynı regl+bat arası geziyoruz...
Aynı problem bende de var sanırım ama ben hic soldan yumurtlamadım daha:ruh:
pıhtılaşmaya ancak dr tavsiye verebilir ilaç veriyorlar sanırım tüm hamilelik boyunca kullanıyorsn:KK51:İnsallah tez zamanda gelir hayırlı haberlerin:dua:
ona aspirin verdi. ama o hamile kaldıktan sonraki evre benim için. çünkü düşük olunca meydana çıktı yani aspirin kullanmıyordum öncesinde.
ben hani beklemelimiyim bir yerlerden başlamalımıyım onu kestiremiyorum. aşılama, çatlatma iğneleri, yumurta geliştiricileri demek şuan benim için gereksiz gibi görünüyor.
geriye kalan tüp bebek veya beklemek.
ne yapmalıyım bu durumda.
21 ay oldu. bunun yaklaşık olarak 10 ayı yumurtalama günlerinde değerlendirdik sayılır.
geri kalan 4-5 ayı hiç çalışma olmamıştır,diğer aylardada ya öncesi yada sonrasında olmuştur çalışma.
17. ayımdı sanırım gebelik oluştuğunda

ona aspirin verdi. ama o hamile kaldıktan sonraki evre benim için. çünkü düşük olunca meydana çıktı yani aspirin kullanmıyordum öncesinde.
ben hani beklemelimiyim bir yerlerden başlamalımıyım onu kestiremiyorum. aşılama, çatlatma iğneleri, yumurta geliştiricileri demek şuan benim için gereksiz gibi görünüyor.
21 ay oldu. bunun yaklaşık olarak 10 ayı yumurtalama günlerinde değerlendirdik sayılır.
geri kalan 4-5 ayı hiç çalışma olmamıştır,diğer aylardada ya öncesi yada sonrasında olmuştur çalışma.
kuzum bunda doğru kararı gene sen vereceksin.biz sana bekle ya da tüp için giriş diyemeyiz ben diyemem yani kendi adıma. ama emin ol rabbim doğru zaman geldiğinde insanın içine o hareket isteğini de veriyor.senin biraz da doğru doktorla karşılaşmama olayın var :( valla bi seans yapıcak kıvama geldi bu topik .filmlerde oluyor ya halka yapıp içlerini açıyorlar o kıvama geldim

4-5 ayı saymasan e bide hamile kalmışlığında var kararı drnla birlikte verecksinz,ben olsam hemen tüpe gitmem senin yerinde hamile kalıyorm derim ama tabi drn ne diyeceği önemli olan burdao_O

Back
X