Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Sükür gerek kalmadı cnm:dua:Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahh:dua:
Cok sukur canm darısı sıze olsn ıns.merak edıyorm o kadar yolculuga hastalıga bırsey olmaz ıns ay sonuna kalp atısı ıcın gıdıcez ıns duyarm o zaman anca rahatlıycam

Sükür gerek kalmadı cnm:dua:Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahh:dua:
Hep duamdasınız cansu sen bı de ıkı uc arkadas var ıns sızler de bu kervana katılacaksınız rabbımın ıznıyle.lıstemden 4 kısıyı gonderdm hamıle olarak 4 kısı kaldı gerıye hadı bakalm beklıyoruz

Cok sukur canm darısı sıze olsn ıns.merak edıyorm o kadar yolculuga hastalıga bırsey olmaz ıns ay sonuna kalp atısı ıcın gıdıcez ıns duyarm o zaman anca rahatlıycam
İçini ferah tut.Olsaydı olurdu Allah korusun kanaman filan.Dikkat et kendne artık

günaydın kızlar ay dün kabus gibiydi işten eve dönerken kaza yaptım :KK43:
ara sokaktan adam görmemiş beni onca kornama rağmen ben de duramadım çarpıştık dha doğrusu aldı sürükledi beni :KK43: kafamı çarptım direksiyona kemere rağmen :KK43: dizimde ezik var .
araba da kötü durumda :KK43:
karşı taraf hatasını kabul etti allahtan tutanakta da belirtti kazaya sebebiyet verdim diye. ama sonrasında karakolda ifadeydi tekrar hastanede kan verdim alkol için koca akşam uğraştık ufacık bi dikkatsizlik yüzünden :KK43:
modum düşük anlayacağınız

ara sokaktan adam görmemiş beni onca kornama rağmen ben de duramadım çarpıştık dha doğrusu aldı sürükledi beni :KK43: kafamı çarptım direksiyona kemere rağmen :KK43: dizimde ezik var .
karşı taraf hatasını kabul etti allahtan tutanakta da belirtti kazaya sebebiyet verdim diye. ama sonrasında karakolda ifadeydi tekrar hastanede kan verdim alkol için koca akşam uğraştık ufacık bi dikkatsizlik yüzünden :KK43:
iyi misin şimdi? işte mi evdemisin.gelmiş geçmiş olsun daha büyük kazaların önüne geçmiş olsun inş. şok oldum okuyunca.

aaaa çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın. Şimdi nasılsın var mı bişeyin.

iyi misin şimdi? işte mi evdemisin.gelmiş geçmiş olsun daha büyük kazaların önüne geçmiş olsun inş. şok oldum okuyunca.
iyiyim çok şükür kuşum bşımda bişey çıkmadı allahtan dizde de kırık fln yok doku ezilmesi olmuş iğne yaptı soğuk kompres uyguladık morardı zaten gece muhtemelen kalıcı bir şey yok.
işteyim cnm çok canım sıkıldı evde olsam sarcam kafam dağılsn diye geldim .öyle canım bi anlık her şey :( allah beterinden saklasın olacağı varmış :(

A geçmiş olsun yavrummmm iyi misin simdi:KK57:Bunla cok geçmiş olsun.Sana bisey olmasın.Bana da fomara da duran trafikde vurdular arkadan geçenlerde.Nasıl becerdin diyorum.Telfona bakıyormuş.Yediriirim sana o telefonu dedim sinirle.Ya çocuk olsaydı arabada dedim.Sirket aracı birde:KK11:Cok geçmiş olsun kuzum:KK14:

Back
X