- 21 Ağustos 2015
- 32.043
- 97.274
- 598
- 38
ahahaah ayy yarıldımm suanben bunu hep kendime soruyorumcansu1109 abile konuyu açmışlığım var... şakanadak hamile kalanlardan video mu istesek diyeee...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaah ayy yarıldımm suanben bunu hep kendime soruyorumcansu1109 abile konuyu açmışlığım var... şakanadak hamile kalanlardan video mu istesek diyeee...
![]()
kısmet isteofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyorummmm
Allahtn fazla azmadı,anlık biseydi galiba.Aynen bir dis ağrısı,bir bas ağrısı Allah kimseye vermesin.Süründürüyorgeçmiş olsun canım ya öfff diş ağrısı başka oluyor yaa![]()
Bazen bende dusunuyodum 9 ay olmayınca bendemı korunsam acaba dıye aklıma gelmedı degılAy aglıcam simdiiiiKız biz 2 senedir korunm uyoz,millet korunurken kalıyo
Acaba biseyleri yanlış mı yapıoz tövbe töbve
![]()
Sükür gerek kalmadı cnmBazen bende dusunuyodum 9 ay olmayınca bendemı korunsam acaba dıye aklıma gelmedı degıl
Cok sukur canm darısı sıze olsn ıns.merak edıyorm o kadar yolculuga hastalıga bırsey olmaz ıns ay sonuna kalp atısı ıcın gıdıcez ıns duyarm o zaman anca rahatlıycamSükür gerek kalmadı cnmAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahh
![]()
Hep duamdasınız cansu sen bı de ıkı uc arkadas var ıns sızler de bu kervana katılacaksınız rabbımın ıznıyle.lıstemden 4 kısıyı gonderdm hamıle olarak 4 kısı kaldı gerıye hadı bakalm beklıyoruzSükür gerek kalmadı cnmAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahh
![]()
İçini ferah tut.Olsaydı olurdu Allah korusun kanaman filan.Dikkat et kendne artıkCok sukur canm darısı sıze olsn ıns.merak edıyorm o kadar yolculuga hastalıga bırsey olmaz ıns ay sonuna kalp atısı ıcın gıdıcez ıns duyarm o zaman anca rahatlıycam
Allah razı olsun canımmmmHep duamdasınız cansu sen bı de ıkı uc arkadas var ıns sızler de bu kervana katılacaksınız rabbımın ıznıyle.lıstemden 4 kısıyı gonderdm hamıle olarak 4 kısı kaldı gerıye hadı bakalm beklıyoruz
günaydın canım nasılsın ?Günaaydınnn canımlaar![]()
iyi misin şimdi? işte mi evdemisin.gelmiş geçmiş olsun daha büyük kazaların önüne geçmiş olsun inş. şok oldum okuyunca.günaydın kızlar ay dün kabus gibiydi işten eve dönerken kaza yaptım
ara sokaktan adam görmemiş beni onca kornama rağmen ben de duramadım çarpıştık dha doğrusu aldı sürükledi benikafamı çarptım direksiyona kemere rağmen
dizimde ezik var .
araba da kötü durumda
karşı taraf hatasını kabul etti allahtan tutanakta da belirtti kazaya sebebiyet verdim diye. ama sonrasında karakolda ifadeydi tekrar hastanede kan verdim alkol için koca akşam uğraştık ufacık bi dikkatsizlik yüzünden
modum düşük anlayacağınız
aaaa çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın. Şimdi nasılsın var mı bişeyin.günaydın kızlar ay dün kabus gibiydi işten eve dönerken kaza yaptım
ara sokaktan adam görmemiş beni onca kornama rağmen ben de duramadım çarpıştık dha doğrusu aldı sürükledi benikafamı çarptım direksiyona kemere rağmen
dizimde ezik var .
araba da kötü durumda
karşı taraf hatasını kabul etti allahtan tutanakta da belirtti kazaya sebebiyet verdim diye. ama sonrasında karakolda ifadeydi tekrar hastanede kan verdim alkol için koca akşam uğraştık ufacık bi dikkatsizlik yüzünden
Günaydın kuzum valla sabah iyidim ama az önce lekelenmem basladıgünaydın canım nasılsın ?
iyiyim çok şükür kuşum bşımda bişey çıkmadı allahtan dizde de kırık fln yok doku ezilmesi olmuş iğne yaptı soğuk kompres uyguladık morardı zaten gece muhtemelen kalıcı bir şey yok.iyi misin şimdi? işte mi evdemisin.gelmiş geçmiş olsun daha büyük kazaların önüne geçmiş olsun inş. şok oldum okuyunca.
sağol canım benim amin inşallah. biraz dizim ağrıyor basınca onun harici iyiyim çok şükür sinir sistemi hariç tabii .aaaa çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın. Şimdi nasılsın var mı bişeyin.
A geçmiş olsun yavrummmm iyi misin simdigünaydın kızlar ay dün kabus gibiydi işten eve dönerken kaza yaptım
dizimde ezik var .
araba da kötü durumda
aaamaaaan geliyor mu yaa erken değil miiiGünaydın kuzum valla sabah iyidim ama az önce lekelenmem basladıSanırım geliyor
Sen nasılsın
aaamaaaan geliyor mu yaa erken değil miii![]()