- 21 Ağustos 2015
- 32.029
- 97.215
- 598
- 38
İnsallah bacımmm,kız nasıl uyku yapıo ilaç,kafayı kaldıramıyormHadı hayırlısı ıns canm yumoscuklar bebıs olsn ıns

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah bacımmm,kız nasıl uyku yapıo ilaç,kafayı kaldıramıyormHadı hayırlısı ıns canm yumoscuklar bebıs olsn ıns
Gunu kısa galıba ılacın bır hafta fılan yanılmıyosam .yumos buyuyunce ıcmezsn .sonra gelsn ılıskıler veeee bebıs ıns.cok dua et ve ınan canm sakın acaba demeİnsallah bacımmm,kız nasıl uyku yapıo ilaç,kafayı kaldıramıyorm![]()
evet cumaya kadr icem günde 1 tane bir de agnucaston verdi ondan da 1 tane günde ,senin yumurtlama güzel uzatmıcaz fazla dedi,hayırlısı artık gerisi takdiri ilahiGunu kısa galıba ılacın bır hafta fılan yanılmıyosam .yumos buyuyunce ıcmezsn .sonra gelsn ılıskıler veeee bebıs ıns.cok dua et ve ınan canm sakın acaba deme
Ins canm.sen ayperi cansu azrass hep duamdasınız olucak rabbımın ıznıyleevet cumaya kadr icem günde 1 tane bir de agnucaston verdi ondan da 1 tane günde ,senin yumurtlama güzel uzatmıcaz fazla dedi,hayırlısı artık gerisi takdiri ilahi![]()
Kuzummm saolasınnn aminnn,sen naptın kızz az kaldı senin de .Hayırlısıyla al kucağına inssallahIns canm.sen ayperi cansu azrass hep duamdasınız olucak rabbımın ıznıyle
Ne yapaym bende.kosturma bıtmez bende kız.esımın tayını nevsehıre cıktı.3 ay tayın bekledk 1.5 ay da teblıgat bekledk.gecen hafta tasındk bır hafta evle ugrastk esım ben annem hallettk.3 4 gundur annemlerın yanındaym esımle beraber o da onumyzdekı hafta ıse baslayacak dogum olunca ızne ayrılıp gelıcek.ıyıce yaklastı ve bebıs asagı cok baskı yapıyo bacak aralarım agrıyo.suanlık nırmal dogum gozukuyo onu beklıyorz bakalm ne zqman gelırse fındk.Kuzummm saolasınnn aminnn,sen naptın kızz az kaldı senin de .Hayırlısıyla al kucağına inssallah![]()
Ohh maşallah neler yapmışsın..Allah veriyor iste kuvvetini,bana suan ev tası desen gidelim otelde yasayalım derim:)Okadar uykum var,halsizim:)Ne yapaym bende.kosturma bıtmez bende kız.esımın tayını nevsehıre cıktı.3 ay tayın bekledk 1.5 ay da teblıgat bekledk.gecen hafta tasındk bır hafta evle ugrastk esım ben annem hallettk.3 4 gundur annemlerın yanındaym esımle beraber o da onumyzdekı hafta ıse baslayacak dogum olunca ızne ayrılıp gelıcek.ıyıce yaklastı ve bebıs asagı cok baskı yapıyo bacak aralarım agrıyo.suanlık nırmal dogum gozukuyo onu beklıyorz bakalm ne zqman gelırse fındk.
Amın ıns cok cok sagol.valla bu halde bana da cok zor geldı ama dogudan kurtulmanın sevıncıyle yaptk herseyı sukurOhh maşallah neler yapmışsın..Allah veriyor iste kuvvetini,bana suan ev tası desen gidelim otelde yasayalım derim:)Okadar uykum var,halsizim:)
Hayırlısıyla al kucağına bebisini yavrumm![]()
Forumu bıraktı mı?en son tüp bebek yaptıracaktı diye hatırlıyorumHala gözlerim Cansu'yu arıyor, bazen gelip bakıyorum,
Sonuç negatif olunca bir daha girmediForumu bıraktı mı?en son tüp bebek yaptıracaktı diye hatırlıyorum
Aaa öylemi cok üzüldüm hakında hayırlısı olsun dondurulmuş u var mı acaba ins vardır onlardan biri tutarda yüzü güler inşSonuç negatif olunca bir daha girmedi![]()
Ins canm.sen ayperi cansu azrass hep duamdasınız olucak rabbımın ıznıyle
Ne yapaym bende.kosturma bıtmez bende kız.esımın tayını nevsehıre cıktı.3 ay tayın bekledk 1.5 ay da teblıgat bekledk.gecen hafta tasındk bır hafta evle ugrastk esım ben annem hallettk.3 4 gundur annemlerın yanındaym esımle beraber o da onumyzdekı hafta ıse baslayacak dogum olunca ızne ayrılıp gelıcek.ıyıce yaklastı ve bebıs asagı cok baskı yapıyo bacak aralarım agrıyo.suanlık nırmal dogum gozukuyo onu beklıyorz bakalm ne zqman gelırse fındk.
Amın canm cok sagol darısı sıze olsn ınssağol canım.. Ayy çok az kalmış sağlıcakla gelsin kuzucuk hayırlısıyla al kucağına canım.
Hadı bakalm hayırlısıyla gelsn bebıssss ıns mutlu haberle senlenır burası 2 hafta sonragünaydın hanımlar
Sabah kontrolüm vardı,yumyumlarım 2 tane olmıs,biri yeni olusmus,biri yumru kadr olmuş dedi dr çatlatma iğnemi vurdu,bu hafta asılıcak duruma göre hayırlısıyla![]()
inşallah güzel haberleri yazdığınıda okuyacağım.günaydın hanımlar
Sabah kontrolüm vardı,yumyumlarım 2 tane olmıs,biri yeni olusmus,biri yumru kadr olmuş dedi dr çatlatma iğnemi vurdu,bu hafta asılıcak duruma göre hayırlısıyla![]()
Hadi hayırlısı canım İnşaallah güzel haberlerle geleceksin.günaydın hanımlar
İnsallahh bacım,saolasuninşallah güzel haberleri yazdığınıda okuyacağım.![]()
inşallah kuzummHadı bakalm hayırlısıyla gelsn bebıssss ıns mutlu haberle senlenır burası 2 hafta sonra