Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayrlı uğurlu tez zamnda bebeli olsn bacımsaol canım evet canım evlendim 4 ay oldu. hayırlısı artık canım ne diyelim bekleyeceğiz![]()
EVet cnm değişti bayağı oldu:)Senin nick mi değişti bilemedim :)
Yaa bak sırf bu güzel haberi görmek icin gitmis gibi hissettim suan cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar slm
Nick eski bebiscom du buarada:)
Sürpriz bi sekilde 3,5 snee sonra müjdemizi aldık.
Ocakta tüp için görüşmeye gidecektim.
Reglm 3 gün sürünce şüphelendim test yaptım pozitif
Ertesi gün kanda 1622 cıktı:)
CUma günü kesemizi gördük sükür.
Kalp atışını da duyarsam kısmetse,sonunda göbüs doluyor.
Rabbim tüm isteyenlere,bekleyenlere müjdeler versin
Öpüyorm szii cokkk![]()
Haydi hayırlı uğurlu olsun bebisle katlansın mutluluğun insaallahben geldimmm :) tekrar bebiş çalışmalarına başladım bu sebeple arada uğrar oldum ama kimseden ses seda yok valla![]()
Yaa saolasın bacımmmYaa bak sırf bu güzel haberi görmek icin gitmis gibi hissettim suan cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin![]()
Kızlar slm
Öpüyorm szii cokkk![]()
Coknsukur. Cok sevindim. Saglicakla kucagina al insallah. Tup bebek denemeden geldi sonun da. Rabbim kimseye aratmadan versin.Kızlar slm
Öpüyorm szii cokkk![]()
Cansum transferin olacakmış inşallah herşey güzel olur senin adına çok çok sevinirim rabbim herşeyi güzel eylesin inşallah
Hayır ve hep merak etmisimdircansu1109 dan haberiniz var mı? transferi olacakti bir anda yok oldu,,, 2017 den bu yana girmemiş siteye
bir sosyal medya hesabı falan yok muydu acaba? çok merak ediyorum. inşallah bildirimlere bakıp girer yine yaaHayır ve hep merak etmisimdir
o kadar merak ettik keşke kendisi de iletişime geçse. çok merak ediyorum, inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatları olur inşallahSelam kızlar Cansu iyi görünüyor henüz bebişi yok maalesefumarım en kısa zamanda tüm isteyenlere verir rabbim
![]()
Hayırlı haberlerle gel ıns cnm.slm kızlar ben de hala bebiş yok. yıllar geçtikçe ümidimde tükeniyor. Galiba ben kısırım. Hiç hamile kalamadım. Gelecek ay 5. kez tüp bebek yaptıracağım ama ondan da pek ümidim yok. Rabbim en kısa zamanda hamile olmayı nasip eder inşallah
Aylinnn sen naptın bacımmmSelam kızlar Cansu iyi görünüyor henüz bebişi yok maalesefumarım en kısa zamanda tüm isteyenlere verir rabbim
![]()