Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Arkadaşlar bir konuda bilgi almak istitorum 26 günde bir adet olurum. 7 gün sürer. Bu ay duş aldım. Ve 2 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. Aynı gün korunmasız ilişki oldu ve lavaboda ilk akan spermler pembemsi geldi.

Şimdi tüm bu akıntılar rağmen adetin 9.gunu korunmasız ilişkiden gebe kalınır mı. Yumurtlama günlerine kadar sperm ne kadar yaşar. Kimi doktor 48 saat diyor kimi 72 saat diyor. Böyle birşey var mı gerçekten. Kime hangi doktora soracağıma şaşırdım.

Kızlar slm
Nick eski bebiscom du buarada:)
Sürpriz bi sekilde 3,5 snee sonra müjdemizi aldık.
Ocakta tüp için görüşmeye gidecektim.
Reglm 3 gün sürünce şüphelendim test yaptım pozitif
Ertesi gün kanda 1622 cıktı:)
CUma günü kesemizi gördük sükür.
Kalp atışını da duyarsam kısmetse,sonunda göbüs doluyor.:halay:
Rabbim tüm isteyenlere,bekleyenlere müjdeler versin :KK200:
Öpüyorm szii cokkk:KK200:

Kızlar slm
Yaa bak sırf bu güzel haberi görmek icin gitmis gibi hissettim suan cok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :KK200::anne:

Kızlar slm

Kızlar slm
Coknsukur. Cok sevindim. Saglicakla kucagina al insallah. Tup bebek denemeden geldi sonun da. Rabbim kimseye aratmadan versin.

Cansum transferin olacakmış inşallah herşey güzel olur senin adına çok çok sevinirim rabbim herşeyi güzel eylesin inşallah
cansu1109 cansu1109 dan haberiniz var mı? transferi olacakti bir anda yok oldu,,, 2017 den bu yana girmemiş siteye

Selam kızlar Cansu iyi görünüyor henüz bebişi yok maalesef 😔 umarım en kısa zamanda tüm isteyenlere verir rabbim🙏🏼🙏🏼

Selam kızlar Cansu iyi görünüyor henüz bebişi yok maalesef 😔 umarım en kısa zamanda tüm isteyenlere verir rabbim🙏🏼🙏🏼
o kadar merak ettik keşke kendisi de iletişime geçse. çok merak ediyorum, inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatları olur inşallah

slm kızlar ben de hala bebiş yok. yıllar geçtikçe ümidimde tükeniyor. Galiba ben kısırım. Hiç hamile kalamadım. Gelecek ay 5. kez tüp bebek yaptıracağım ama ondan da pek ümidim yok. Rabbim en kısa zamanda hamile olmayı nasip eder inşallah

slm kızlar ben de hala bebiş yok. yıllar geçtikçe ümidimde tükeniyor. Galiba ben kısırım. Hiç hamile kalamadım. Gelecek ay 5. kez tüp bebek yaptıracağım ama ondan da pek ümidim yok. Rabbim en kısa zamanda hamile olmayı nasip eder inşallah
Hayırlı haberlerle gel ıns cnm.
Bende 3,5 senenin sonunda buldum.
Ama kısırm falan demedim hic.
Sen de deme..
Demek zamanı gelmemiş..

Back
X