Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

historian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.404
0
116
Diğer

Bizler "Haziran 2012 de Tüpbebek Yaptıracaklar" topiğini buraya taşıdık..O topikte yeri geldi güzel haberler aldık yeri geldi üzüldük...şimdi yeni topiğimizde inşallah hamile olanlara sağlıklı hamilelik dönemi geçirmelerini , sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyoruz...gelişmelerden bizleri haberdar etmeleri dileklerimizle...gelelim bizlere..tedaviye başlayacaklar için hayırlı tedaviler ve sonrasında pozitifi görerek sağlılklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı bebişler istiyoruz....Rabbim dualarımızı kabul etsin (amin)
Topiğimiz hepimize mutlu, hayırlı, pozitif haberler getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

Arkadaşlar herkesi bekleriz.....bundan sonra bu topikte yola devammmmmm...

neşe77,
suer,
sue sue,
meryemooo6
ozo83
,encan
,nur_efsan,
h_derya
,Janim
,pinpol
,dileksultan,
asel_k,
buyukaksu,
zlmns16,
beren84
,polik,
dilek10,
lichia.......
daha adını sayamadığım haaa birde ben ssonmez.....kızlar bu topikte bekleniyorsunuzzzzzzzzzz........ öpüldünüz......herkese güzel mutlu bayramlar diliyorummmmmmmmmmmm..... bebişsiz geçirdiğimiz son bayram olsun.......

sönmezim cnm ellerine ve yureğine sağlık çok guzel bir açılış yazısı olmuş cnm seninde bayramın şimdiden kutlu olsun inşşş topiğimiz de hep guzel şeyler olur guzel haberler alalım verelim haydi kızlar hep beraber gelsin bebişler mutlu hamişlerrrrrrrrrrrrrrr

sönmezim tekrar eline yureğine sağlık cnm kızlar yeni topiğimiz hepimiz için hayırlı uğurlu olsun hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr inşşşş yarın göruşuruzzz

Canim harika olmus bu topic.. Insallah birsuru mutlu haber aliriz burdan.. Nesecim sende hosgeldin :) Bende son durumlar:

10 haftalik oldum tam bugun itibari ile.. Ultrasona gittim gecen hafta ve hersey yolunda gidiyor.. Yasim 32 oldugundan genetic arastirma yaptirtmak istiyorum ki bebekte genetik bir kusur varmi bakilsin diye.. onun icinde Eylul'un 6 sina gun verdiler..

Calismaya basladim ve simdilik fena degil.. Tek derdim ogleden sonra egerki yogun degil isem bir uyku bastiriyor ki Allahim nasil tatli anlatamam.. :) Subat basina kadar calisirim diye dusunuyorum sonrada izne ayrilirim herhalde.. Cok buyuk olursa gobis daha oncede cikabilirim izne.. Bakalim :)

Diger kizlarda biran once burda bizi bulurlar umarim :)

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnm iyi olmana sevirdim maşallah size o yorgunluklar normal cnm inşşş uç aydan sonra oda geçer arayı artık açmayın artık bu topikte hep birlikte yolumuza devam ediyoruz

Merhaba arkadaşlar yeni topiğimiz herkeze hayırlı olsun
Ben bayram için memlekete geldim kayınvalidemlere
Daha sonra annemlere geçicem
Hepinizi öpüyorum
mrb cnm tedavinne durumda oh ne guzel memleketine gitmişsin bol bol gez bayramlaş ve sonra gel özletme kendini sanada şimdiden göruşemssek iyi bayramlar cnm

Kizlar siz tedaviye ne zaman basliyorsunuz? Benim cok yakin arkadasim da tup bebek tedavisi gordu Istanbul'da ve sonucunu gelecek carsamba gunu alacak cok heyecanliyiz :)

Kizlar siz tedaviye ne zaman basliyorsunuz? Benim cok yakin arkadasim da tup bebek tedavisi gordu Istanbul'da ve sonucunu gelecek carsamba gunu alacak cok heyecanliyiz :)
mrb iyi akşamlar cnm arkadaşının tedavisi hayırlı olsun inşş guzel haberlerle döner cnm allah izin verirse eylulde başlıyacagız bizim için bolbol dua edin cnm

ayyy hatırlanmak ne kadar güzel o kötü günlerden sonra çok şükür toparlandım daha iyiyim arkadaşlar genetik taramaya girdim niye kimyasal oldu diye nasip olursa ekim gibi tekrar deneyeceğiz inşallah gerek kalmaz rabbim biz isteyen herkese nasip eder tekrar burda olmak çok güzel çok iyi geliyo

mrb cnm hoşgeldin inşşş yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun hepimizin göbuşleri bebiş dolsun sonrada allah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunnnnnnnn

mrb iyi akşamlar cnm arkadaşının tedavisi hayırlı olsun inşş guzel haberlerle döner cnm allah izin verirse eylulde başlıyacagız bizim için bolbol dua edin cnm

Tesekkurler Nesecim.. INSALLAH senin ve tum isteyenlerinde saglikli/hayirli bebisleri olur.. Ay cok az kalmis 1-1,5 ay icinde ogrenicez INSALLAH senin durumunuda :)

Neden kimyasal oldugunu soyledilermi? Ekim'de INSALLAH olacak bu is dilekcim.. Dualarim sizlerle..

mrb arkadaşalar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. bu uğurda bütün arkadaşlarıma sabır diliyorum (tabi pek de sabırlı olunamıyo ya) çünkü bende sizlen aynı yoldayım ikinci tüp bebeği düşünüyoruz yirmi yaşındayım bu arada çok çekiniyorum açıkçası ama ne yapalım kaderimizde bunlarla uğraşmak varmış gerçekten hepinize çok dua ediyorum inşalla bi gün bizimde yüzümüz güler neden olmasın ki yani....

janim arkadaşım iyi dileklerin için tşk ederim inşşşş butun bu uğurda uğraşan butun arkaşlarımızın allah mukafatını verecek inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…