tşk ederiz cnm hoşgeldin yeni topiğimize bundan sonra herzaman uğra cnmhayırlı olsun o zaman topiğimizzzzzzzzzzzz
tşk ederiz cnm hoşgeldin yeni topiğimize bundan sonra herzaman uğra cnm
mrb cnm tedavinne durumda oh ne guzel memleketine gitmişsin bol bol gez bayramlaş ve sonra gel özletme kendini sanada şimdiden göruşemssek iyi bayramlar cnmMerhaba arkadaşlar yeni topiğimiz herkeze hayırlı olsun
Ben bayram için memlekete geldim kayınvalidemlere
Daha sonra annemlere geçicem
Hepinizi öpüyorum
mrb iyi akşamlar cnm arkadaşının tedavisi hayırlı olsun inşş guzel haberlerle döner cnm allah izin verirse eylulde başlıyacagız bizim için bolbol dua edin cnmKizlar siz tedaviye ne zaman basliyorsunuz? Benim cok yakin arkadasim da tup bebek tedavisi gordu Istanbul'da ve sonucunu gelecek carsamba gunu alacak cok heyecanliyiz :)
mrb cnm hoşgeldin inşşş yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun hepimizin göbuşleri bebiş dolsun sonrada allah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunnnnnnnnayyy hatırlanmak ne kadar güzel o kötü günlerden sonra çok şükür toparlandım daha iyiyim arkadaşlar genetik taramaya girdim niye kimyasal oldu diye nasip olursa ekim gibi tekrar deneyeceğiz inşallah gerek kalmaz rabbim biz isteyen herkese nasip eder tekrar burda olmak çok güzel çok iyi geliyo
mrb iyi akşamlar cnm arkadaşının tedavisi hayırlı olsun inşş guzel haberlerle döner cnm allah izin verirse eylulde başlıyacagız bizim için bolbol dua edin cnm
ayyy hatırlanmak ne kadar güzel o kötü günlerden sonra çok şükür toparlandım daha iyiyim arkadaşlar genetik taramaya girdim niye kimyasal oldu diye nasip olursa ekim gibi tekrar deneyeceğiz inşallah gerek kalmaz rabbim biz isteyen herkese nasip eder tekrar burda olmak çok güzel çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?