Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

gunaydın arkadaşlar hepimizin ramazan bayramı hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnn

Arkadaşlar herkezin bayramını kutluyorum
Neşe seninde canım. Tedavimi sormuşsun şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. eylülün başı gibide başlıycaz bakalım
Sen ne yaptın dr filan gidebildinmi
Birazdan annemgile geçicez çok özledim annemiiiiiii
Offffff gurbette olmak çok zor

mrb hayırlı bayramlar ailenle bolbol özlem gider cnm ben daha gitmedim en son uç ay önce gitmiştim tahlillerim iyi çıkmıştı artık allah izin verirse eylulde cnm

kızlar öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. topiğimiz hayırlı olsun.
topiğimizin ilk bombasını patlatıyorum üç gün önce bebeğimin ikiz olduğunu öğrendim. şoktayım hala:52 sonradan bölünmüş tek yumurta ikiziymiş

mrb cnm iy bayramlar çok sevindim cnm inşşş allah bebişlerini sağsalim kucağına almayıda nasip etsin darısıda bizlere olsun inşşş

Aaaaaaaaa tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin ilk ikizlerimizde geldi

Ankaralıyım canım
Samsundada oturuyorum

Ankara'ya birkac kez gittim ve cok sevdim.. Samsun'u hic bilmiyorum..

Canim hayirli ugurlu olsun.. MAASALLAHHH!!

tunaydın kızlar ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor bayram ziyaretleri bakalım benim az kaldı bugun bitireceğim

Benim güzel geçiyor neşecim anacığımın yanında çok mutluyum
Olabildiği kadar nazlanıyorum anneme babama
ay cnm çok duygulandım aileden uzak olmak çok zor bende beş yıl uzak kalmıştım ve yeni evliydim özellikle bayramda tel kapattıktan sonra oturur ağlardım şimdi çok şukur aynı memleketteyizde her zaman görebiliyorum sende bolbol özlem gider cnm hadi öptum kendine iyi bak cnm

kızlar gunaydınnnnnnn inşşşş bayramınızı mutlu sağlıklı ve huzurlu bir şekilde noktalar hepiniz evlerinize sağsalim dönersinizzzzzz

inşşşş cnm hoş geldin aramıza cnm sen hangi aşamadasın

neşe cnm hoşbulduk ben 4.deneyecem. bakalım ama erteliyorum .ankara başkent gibi düşünüyorum.endometrosiz hastasıyım.kistim tekrarladı.ama umudumu yitirmedim.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
neşe cnm hoşbulduk ben 4.deneyecem. bakalım ama erteliyorum .ankara başkent gibi düşünüyorum.endometrosiz hastasıyım.kistim tekrarladı.ama umudumu yitirmedim.Allah hepimizin yardımcısı olsun
AMiNNNNNNNNNNNNNNNNNNinşşşş cnm hep böyle olacağız işte bu yolda ilerlerken ayağımız takılsada kalmasını bileceğiz inşşşşş bu son denemen olur bende allah izin verirse adana başkentte yaptıracağım

gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr tatilden dönen kızlar hoşgelmişlerrrrrrr

ya kızlar nerdesiniz ya hepinizi çok özledim sönmez derya pinpol suesue janim lichia suer nur efsan yasamak ve adını sayamadığım diğer kızlar hadi dönun artık ama bak kimse gelmezse bende gideceğim yaaaaaa

canım hayırlısı olsun inş.senin kaçıncı denemen yazarmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…