Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

mrb kızlar iyi akşamlar sönmezim iyi dileklerin için tşk ederim cnm dr sordum kesin birşey demiyor vucut kendiliğinden yapmış ve en az uç aylık iğneyle ve ilaçla duzelebileceğimi söyledi tatlım yani şuan ilaçlara devam ediyorum ama korunmuyoruz belki yinede olur diye işte böyle cnm sen nasılsın cnm bu ay mı gidecektin sen cnm tedaviye

mrb arkadaşlar günlerdir giremiyorum pazar günü transferim yapıldı bu sefer 5.gün embriyosu oldu geişimler güzel gidince 3. günde transfer etmeyelim bekleyelim dediler hayırlısı artık kasık ağrılarım var tedirgin oluyorum ama beklemekten başkada çarem yok ne olur dua edin duaya ihtiyacım var 20 kasım test günüm

hadi canım hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür... geri sayım başladı desene son 6 gün o zaman...bol bol dinlen stres yapma tatlım...dualarımız seninle...:49::49::49:

kızlar ben tahlil sonucumu aldım ne yazıkki iltihap bir ayda temizlenmezmiş dr devam dedi iğne ve ilaca ben tup yaptırabilirmiyim dediğimde hamile kalsam bile duşukle sonuçlanırmış artık çok yoruldum başlamadan biraz yine doğal yoldan uğraşacam oluruna bırakacam her ay dr gitgel elde var sıfır suer sen nasılsın cnm dr gittinmi tatlım belimide incittim kızlar şuan yatıyorum yani anlıyacağınız moralim biraz bozuk

geçmiş olsun canım benim yaaaa...moralini bozma her şey yoluna girene kadar sende doğal yollara devam edersin ...bakarsın tüpe gerek kalmaz...

mrb iyi akşamlar cnm ben tarsustayım buyurgel cnm beklerim inşş birgun göruşuruz cnm

neden olmasın canım...bi kahveni içmeye gelirim:)))))):1::1::1:

geçmiş olsun canım benim yaaaa...moralini bozma her şey yoluna girene kadar sende doğal yollara devam edersin ...bakarsın tüpe gerek kalmaz...

neden olmasın canım...bi kahveni içmeye gelirim:)))))):1::1::1:

tşk ederim tatlım iyi dileklerin için inşş bende öyle diyorum belki tedavi olurken allah mucizemide gönderir kahve nedemek tatlım başımın ustunde yerin var beklerim tarsusa sen gel ben sana neler yaparım senin durumlar nasıl cnm

mrb dilekçim inşşş herşey yolunda gidiyordur tatlım sakın stres yapma cnm inşş guzel haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak cnm suer sende durumlar ne dr gittinmi tahlilini yaptırdınmı cnm sönmez cnm inşşş sende iyisindir hepinizi çok öpuyorum kendinize iyi bakın

mrb dilekçim inşşş herşey yolunda gidiyordur tatlım sakın stres yapma cnm inşş guzel haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak cnm suer sende durumlar ne dr gittinmi tahlilini yaptırdınmı cnm sönmez cnm inşşş sende iyisindir hepinizi çok öpuyorum kendinize iyi bakın

teşekkür ederim canım adet sancısı gibi ağrılar dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur

hadi canım hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür... geri sayım başladı desene son 6 gün o zaman...bol bol dinlen stres yapma tatlım...dualarımız seninle...:49::49::49:

amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür dualarını kabul eder inşallah

mrb kızlar iyi akşamlar sönmezim iyi dileklerin için tşk ederim cnm dr sordum kesin birşey demiyor vucut kendiliğinden yapmış ve en az uç aylık iğneyle ve ilaçla duzelebileceğimi söyledi tatlım yani şuan ilaçlara devam ediyorum ama korunmuyoruz belki yinede olur diye işte böyle cnm sen nasılsın cnm bu ay mı gidecektin sen cnm tedaviye

Tatlım Allah istedikten sonra olmayacak diye bişey yok..rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize.... canım ben bu adetten sonra önce muayeneye sonra şubat tatilinde gidecemm inşallah bir aksilik çıkmazsa.....tatil olursa daha stressiz olurum diye düşünüyorum ondan..bakalım hayırlısı artık....rabbim hakkımızda hayırlısını versin.....
dilekcim nasılsın?nasıl gidiyor??? bebişini sıkı sıkı tut bırakmaaa emi annesi.....öptüm hepinizi iyi geceler..benim yazılılar başlıyor işler iyice yoğunlaştı........

teşekkür ederim canım adet sancısı gibi ağrılar dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur

tşk ederim cnm iyi olmana sevindim o ağrılar iyi bişey cnm inşş bebiş seninle bende iyiyim cnm ilacıma devam ediyorum

sönmezim cnm iyi dileklirin için tşk ler tatlım iyi yaparsın cnm erken git bencede iyice baktır cnm sonra kafana takılan bişey kalmasın inşşş istediğin zamanda allahım tedavini başlatsın ve bebişin gelsin cnm kolay gelsin tatlım okulda da enazından kafan dağılıyor cnm yine uğra cnm kendini özletme

arkadaşlar ne olur dua edin bugün crinone jeli yaptıktan sonra ucunda kan vardı sanki içerde pıhtılaşmış gibiydi sonr birzcıkda peçeteye geldi çok korkuyorum merkezi aradım sinir oldum hiç ilgilenmediler saçma sapan konuşup kapattılar şuan yok gibi ama öyle korkuyorumki ne olur dua edin

arkadaşlar ne olur dua edin bugün crinone jeli yaptıktan sonra ucunda kan vardı sanki içerde pıhtılaşmış gibiydi sonr birzcıkda peçeteye geldi çok korkuyorum merkezi aradım sinir oldum hiç ilgilenmediler saçma sapan konuşup kapattılar şuan yok gibi ama öyle korkuyorumki ne olur dua edin
cnm stres yapma biliyorum zor ama lutfen inşşş o görduğun jelle ilgili birşeydir önemsizdir şimdi senin için 7 ayatel okuyorum cnm inşş o seni zırh gibi korusun tatlım

Selam sekercanlar,

Uzun zamandir yazamamistim.. Birsuru problem yasadik ama cok sukur simdilik hersey yolunda.. Biliyorsunuz kanamam olmustu, sonra bebek biraz yavas buyuyordu, amnio yaptirdik vs. vs. Su anda tek problem bebegin 2 hafta geriden gelisimini takip etmesi.. Doktorum plasentadan kaynaklandigini dusunuyor.. Onun haricinde nerdeyse 24 haftalik olduk cok sukur ve gobusumde bayagi buyudu.. Bebek cok hareketli ve kipirdanip duruyor.. Cok kipiramasi iyi birseymis o yuzden hic sikayetci degilim :) Bizden haberler simdilik bu kadar..

Nesecim bir sonraki denemnde Insallah olur tatlim..

Dilek sende kan meselesine pek kafani takma, bebek tutanacagi zaman rahimdeki kilcal damarlari yok edip kendine yer aciyor ee buda azcik bir kanamaya yol acaibiliyor.. Bu cok sIk yasanan bir durum cok kafana takma tatlim.. Insllah guzel haberler verirsin bize :)

Cok optum herkesi!

canım inşallah kötü bir durum olmamıştır.kalbini ferah tut...yerleşme kanaması da olabilir.az günün kaldı ...inşallah mutlu haberler vereceksin bizlere...dualarımız seninle...

Sana da iyi hafta sonları thorbankcım....nasılsın????nasıl gidiyor???

dilekcim bencede yerleşme kanaması olabilir o yüzden stres yapma sakin ol....bol bol dinlen...yat uzan.....inşallah 3 gün sonra bizlere müjdeli haberi vericeksinn.....rabbim gönlüne göre versin tatlım.....

kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın Allah'a emanet olunnn..görüşmek üzere....ben hala adet olmayı bekliyommm öyle şiştimki patlayabilirimmmmmmmmmmmm........

Selam sekercanlar,

Uzun zamandir yazamamistim.. Birsuru problem yasadik ama cok sukur simdilik hersey yolunda.. Biliyorsunuz kanamam olmustu, sonra bebek biraz yavas buyuyordu, amnio yaptirdik vs. vs. Su anda tek problem bebegin 2 hafta geriden gelisimini takip etmesi.. Doktorum plasentadan kaynaklandigini dusunuyor.. Onun haricinde nerdeyse 24 haftalik olduk cok sukur ve gobusumde bayagi buyudu.. Bebek cok hareketli ve kipirdanip duruyor.. Cok kipiramasi iyi birseymis o yuzden hic sikayetci degilim :) Bizden haberler simdilik bu kadar..

Nesecim bir sonraki denemnde Insallah olur tatlim..

Dilek sende kan meselesine pek kafani takma, bebek tutanacagi zaman rahimdeki kilcal damarlari yok edip kendine yer aciyor ee buda azcik bir kanamaya yol acaibiliyor.. Bu cok sIk yasanan bir durum cok kafana takma tatlim.. Insllah guzel haberler verirsin bize :)

Cok optum herkesi!

canım sanada çoooooooooook büyük geçmiş olsun tatlım..şimdi problem yok değil mi??peki doktorun bebişin gelişimnin 2 hafta geri olmasının nedeni olarak ne dedi?Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....sorunsuz hamilelikler canım....iş tututurmakla pozitifi görmeklede olmuyorrrr değil mi????Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler ve bebişler versin inşallahhhhhhh.....doğumlarınızda kolay olsun inşallah.....dualarımdasınız......dilekcim sende dualarımdasın......öptümmm...janim bebişin cinsiyeti ne tatlım öğrendiniz mi???

selam sönmezin vallahi nasıl olalım şimdilik doğal yollara devam ediyoruz.saraçoğlundan 2. kürü istedim...eşim keçiboynuzuna devam ediyor...hayırlısı bakalım...sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor haftasonu?

Back
X