Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef canım ilki gibi buda düşüyor beta hcg yavaş yavaş düşüyor hayırlısı demek dışında elimden bişey gelmiyor
iyi akşamlar kızlar...
dilek10 canım hakkında hayırlısı inşallah rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürecek.....ümitsizliğe kapılma canım...
sezonun ilk kestanelerini yemiş bulunmaktayız...soba keyfide bir başka oluyor hani:))))))
​kızlar merhaba nasılsınız sizi özledim umarım herşey yolundadır neti kapatmıştık olmadı tekrar açtık uzun zaman giremedim geçmişi okuyamadım herkez iyimi gelişmeler nasıl bende aynı 21 haftadayım rabbim hepinize taddırsın inşallah darısı başınıza
etmezmiyim tatlım rabbim enkısa amanda nasip etsin inşallah bu duyguyu ben 15 yıl sonra buldum umudu yitirmek yok dualarım sizlecnm iyi olmana sevindim tatlım maşallah 5 ayı devirmişsiniz allah sağsalim kucağına aldırsın valla bende herşey aynı cnm hala uğraşıyoruz dua et cnm bizim için kendine iyi bak tatlım
malesef canım ilki gibi buda düşüyor beta hcg yavaş yavaş düşüyor hayırlısı demek dışında elimden bişey gelmiyor
​kızlar merhaba nasılsınız sizi özledim umarım herşey yolundadır neti kapatmıştık olmadı tekrar açtık uzun zaman giremedim geçmişi okuyamadım herkez iyimi gelişmeler nasıl bende aynı 21 haftadayım rabbim hepinize taddırsın inşallah darısı başınıza
sanada günaydın neşem ve hayırlı cumalargunaydın kızlar
nasılsınız bakalım hayırlı
cumalar
saol tatlım rabbim herkeze nasip etsin inşallah dualarım olmayan herkez için oluşumla hep dua ediyoruz teyzeleri rabbim herkezin yardımcısı olsun inşallahCanim Maasallah yari yolu gectik artik.. Insalah saglikla kucagimiza aliriz yavrulari :) DIger arkadaslarada umarim en kisa zamanda hayirli, saglikli yavrular verir Allah'im.. Nasil gidiyor hamislik?
saol tatlım rabbim herkeze nasip etsin inşallah dualarım olmayan herkez için oluşumla hep dua ediyoruz teyzeleri rabbim herkezin yardımcısı olsun inşallah![]()
ohCanim Maasallah yari yolu gectik artik.. Insalah saglikla kucagimiza aliriz yavrulari :) DIger arkadaslarada umarim en kisa zamanda hayirli, saglikli yavrular verir Allah'im.. Nasil gidiyor hamislik?
aminnn canım rabbim olmayan herkeze taddırsın bu dıuyguyu evet teyzesi oluşum olacak nasipse kızlarınıza talibiz hadi elini çabuk tut canım dualarım senleamin cnm encanım oğluşun mu olacak senin oyyy maşallah cnm ya demek paşamız yolda çok sevindim cnm inş allah sağsalim kucağına aldırsın cnm arkadaşım benim
inşşş cnmaminnn canım rabbim olmayan herkeze taddırsın bu dıuyguyu evet teyzesi oluşum olacak nasipse kızlarınıza talibiz hadi elini çabuk tut canım dualarım senle![]()
aminnnnniyi akşamlar kızlar neşe77 canım kendi evime geçtiğimde inşallah davetlim olun...orada soba olmasa artık fırında yaparız...bu arada herkese iyi haftasonları şimdiden....
unutmadan muharrem ayınız hayırlı olsun kızlar....inşallah bu ayın yüzü suyu hürmetine rabbimiz yüzümüzü güldürür....