Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Günaydın arkadaşlar
Bugün çok şükür biraz daha iyiyim. Allahtan bu dr korktuğum iğneden vermedi onun için çok rahatım:16::16::16:
Gerçi göbüşten iğne var ama olsun o sivrisinek ısırığı gibi geliyor artık:21::21::21:
Hepinizi öpüyorummmmmmm:54::54::54::54::54:

günaydın kızlar......özlem,neşe77 ,yeterrr,söznmez,beren,encan ve ismini sayamadıklarım kucak dolusu selamlar lsun hepinize....:54::54::54::54:

özlemim nasılsın tatlım....kendini yormadan günlük işlerini yap bence....hem kafan dağılırr.....
neşe77 eylülde donmuşlar başlıyordu değil mi kuzu?
yeterrrim inşallah ilaç işini çözmüşsündür.....
topiğimizin bebişlerinin yeni fotolarını görmek istiyoruz bu arada.....

bir kaçarkadaş var cevap beklediğim

Günaydın arkadaşlar
Bugün çok şükür biraz daha iyiyim. Allahtan bu dr korktuğum iğneden vermedi onun için çok rahatım:16::16::16:
Gerçi göbüşten iğne var ama olsun o sivrisinek ısırığı gibi geliyor artık:21::21::21:
Hepinizi öpüyorummmmmmm:54::54::54::54::54:
cmn mrb iyi olmana sevindim evlilik yıldönumun yeni geçmiş inşşş bu bebiş yıl dönumu hediyen olsun iğnen bir kereye mahsus bir şeymi cnm bende sizi öpuyorum damadıma iyi bak

cmn mrb iyi olmana sevindim evlilik yıldönumun yeni geçmiş inşşş bu bebiş yıl dönumu hediyen olsun iğnen bir kereye mahsus bir şeymi cnm bende sizi öpuyorum damadıma iyi bak

Cnm bu sene evlilik yıldönümü müz hiç aklımıza bile gelmedi. Gerci eşim sağ olsun pek hatirlamaz öyle şeyleri. İnşallah seneye bebislerimle kutlarim.
Nesem dr 2 tane proluton verdi onu haftada bir tane olucam. Birde günlük gobekten clexane diye igne verdi. Bir iki de hap var işte okadar
Sende damadina söyle dursun yerinde bir yere gitmesin.
Seninde az kaldı degilmi cnm eve gecmene. Kayinvalidenler biliyormu tüp bebisi

Cnm bu sene evlilik yıldönümü müz hiç aklımıza bile gelmedi. Gerci eşim sağ olsun pek hatirlamaz öyle şeyleri. İnşallah seneye bebislerimle kutlarim.
Nesem dr 2 tane proluton verdi onu haftada bir tane olucam. Birde günlük gobekten clexane diye igne verdi. Bir iki de hap var işte okadar

clexane benim iğnem transferden sonra başlayıp gebelik olursa 9 ay kulanmam
gereken iğne

valla benım esım hatırlar ya yemege goturur yada cıcek alır cnm ınssss bebıslerle kutlarsın cnm ya ben transferden sonra bana pek lac vermemıslerdı dondırıklerde vereceklermı bılmıyorum benım kayımvalıdemgıl tedavı oldumu bılıyorlar ama tup yaptırdıgımızı bılmıyorlar cnm ben her gun damadıma dıyorum sen merak etme hafta carsamba donuyoruz cnm hadı gorusuruz optum cnm

günaydın kızlar......özlem,neşe77 ,yeterrr,söznmez,beren,encan ve ismini sayamadıklarım kucak dolusu selamlar lsun hepinize....:54::54::54::54:

özlemim nasılsın tatlım....kendini yormadan günlük işlerini yap bence....hem kafan dağılırr.....
neşe77 eylülde donmuşlar başlıyordu değil mi kuzu?
yeterrrim inşallah ilaç işini çözmüşsündür.....
topiğimizin bebişlerinin yeni fotolarını görmek istiyoruz bu arada.....

evet cnm allah ızın verırse eylulde dondırıklerımı alacam sen ne yapıyorsun fıkrana bayıldım ne guzel paylasımlarda bulunuyorsun

iyi akşamlar kızlar....Allahtan akşamlar serin mersinde....yoksa ne yapardık alimallah.....

özlemim iyi olmana sevindim kuzu....neler yapıyorsun nasıl geçiyor günler.....

neşe77 benim ailem biliyor ama tüp yaptırdığımı eşimin ailesine söylemedik açıkcası o istemedi...ben de üstelemedim....ama ben bilmelerini isterdim çünkü birşey yapmadığımızı düşünmesinler....

özel günlerde eşim hatırlar sağolsun...ekonomimiz el verdiğince hediyeler yemek pasta filan alır.....ben onun kadar çok düşünmüyorum ne yalan söyleyeyeim... birde erkeklere hediye almak daha mı zor ne? ya da biz çok seçiciyiz ondan mı hediye bulamıyoruz? ama hatırlanmak ve hatırlatmak güzel şey....

neşe77 siz tarsusta mı oturuyorsunuz adanada mı kuzum*

nedracım benimde ailem biliyor eşimin ailesi bilmiyor cnm tedavim adana da oldu ben tarsusta oturuyorum suercim inşş iyisindir cnm hepinize iyi akşamlar

günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş

gunadın kızlarrrr hepimize hayırlı cumalar suerim nasılsın cnm hamişlik nasıl gidiyor nedra sanada kolay gelsin cnm yetercim ilaçlarını inş en kısa surede tedarik edersin ozocum inş eve çıkmış oğluşun mis kokusunu içine çekiyorsundur encan sen nasılsın cnm berencim sen de iyisin inş sönmez seni özledik ama aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerede selam inşş guzel bir gun geçirelim

Günaydın arkadaşlar
Dördüncü gün transferi olduğu için bugün 3 günüm. Gece felaket bir ağrıyla uyandım. Kasıklarım çok kötüydü adet olucam sandım. Çok şükür şimdi iyiyim. Bol bol dinleniyorum annem hiç kalkmama izin vermiyor arada bir dolanıp yatıyorum. Bugünüde atlatıyımda yarın artık ufak tefek işlerimi yaparım

Hepinizi seviyorum:16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaydın arkadaşlar
Dördüncü gün transferi olduğu için bugün 3 günüm. Gece felaket bir ağrıyla uyandım. Kasıklarım çok kötüydü adet olucam sandım. Çok şükür şimdi iyiyim. Bol bol dinleniyorum annem hiç kalkmama izin vermiyor arada bir dolanıp yatıyorum. Bugünüde atlatıyımda yarın artık ufak tefek işlerimi yaparım

canım tüp bebişte ağrı iyidir kök salıyorlar sana ondan :49::49::49:

Günaydın arkadaşlar

cnm damadım kendine yer açıyor bence ağrılar iyiye işaret yatmayı bırak ama ev işi yapma bende seni seviyorm

cnm damadım kendine yer açıyor bence ağrılar iyiye işaret yatmayı bırak ama ev işi yapma bende seni seviyorm

İnşallah cnm adet sancısı gibi hafif sancım var.
Senin damat çok yaramaz:55::55::55::55:
Cnm kalkayım diyorum annem izin vermiyor arada gezmeme izin var sadece
Sana kim gelicek bakmaya neşem annenmi

İnşallah cnm adet sancısı gibi hafif sancım var.
Senin damat çok yaramaz:55::55::55::55:
Cnm kalkayım diyorum annem izin vermiyor arada gezmeme izin var sadece
Sana kim gelicek bakmaya neşem annenmi
cnm biraz bende aceleciyim hiç yatamıyorum zaten gelirse annem gelir öyle kız kardeşim yok uç tane erkek kardeşim var okadar yani eşimle annem idare ederler annen başka şehirdeydi değilmi

iyi akşamlar kızlar çay faslından sonra bir uğrayayım topiğe dedim......
özlem hanım dün ağrımız vardı bugün iyiyiz inşallah....kendimizie bebeişimize iyi bakalım....arada ağrı olabilir dont panic....I love you:)
tüp bebek olunca yardımcı arıyor insan benim annemde iyi ama açıkcası beni çok strese sokuyor.....:(((((

özlem erken test yapmayı düşünüyor musun yoksa vaktini mi bekleyeceksin?

Back
X