Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenin gelmesi iyi olur cnm. İnsan yat yat tek başına sıkılıyor Allahtan annem varda zaman geçiyor.cnm biraz bende aceleciyim hiç yatamıyorum zaten gelirse annem gelir öyle kız kardeşim yok uç tane erkek kardeşim var okadar yani eşimle annem idare ederler annen başka şehirdeydi değilmi
Cnm ya bugünde biraz vardı hatta midem bulandı başım döndü ama nedenini hemen buldum progesteron yapabiliyormuş.:26::26::26:iyi akşamlar kızlar çay faslından sonra bir uğrayayım topiğe dedim......
özlem hanım dün ağrımız vardı bugün iyiyiz inşallah....kendimizie bebeişimize iyi bakalım....arada ağrı olabilir dont panic....I love you:)
tüp bebek olunca yardımcı arıyor insan benim annemde iyi ama açıkcası beni çok strese sokuyor.....((((
özlem erken test yapmayı düşünüyor musun yoksa vaktini mi bekleyeceksin?
çok almamışsın canım...olur o kadar.....
teste gelince yani tatile gideceksen erkekn yap....inşallah tatilin bebiş haberiyle daha güzel geçer.....
arada takılıyorum işte....seni böyle görmek dileğiyle
![]()
canım 7.gün erken özellikle idrar testinde....kan testi olsa daha kesin sonuç alırsın....ama kendini de strese sokma derim...istersen bırak normal gününe kadar bekle...gerçi sizin tatil planınız vardı...kırmızılar varken tatili hiç sevmem ben...ağrıdan sızıdan rahat edemiyor insan....ne zaman gidiyorsunuz tatile özlem?
tünaydın demeyi unuttum kızlar kusura kalmayın..............
kahvaltı yaptık magazin haberlerine daldım......şu kanal dnin magazini beni deli ediyor....yüzü kapatık sesi değiştirmiyorlar mı...gıcıklar....
özlem eşin haftasonları çalışıyor mu yoksa izinli mi?
eşinin evde pek durmaması bence hem iyi hem de kötü...geciktiriciye gelince prolut diye ilaç vardı ben onu kullanmıştım bir ara evet işe yarıyor canım... ama sen ağrı kesici içtiğim zamanda hemen kesiliyor dedin yine de sen bilirsin...inşallah gerek kalmaz... bebek işine gelince onu hiç sorma canım.....
her okul açıldığında ve kapandığında.....
her bebek mağazasının yanından geçtiğimde....
eşiyle yan yana yürüken kollarında bebek gördüğümde....
iş yerinde doğum hikayeleri anlatıldığında.....
kaç çocuğunuz sorusu her sorulduğunda....
ağlayan bebeklerin sesini her işittiğimde....
benden sonra evlenen ama hamile kalan arkadaşlarımı her duyduğumda.....
aile ziyeretlerinde bebek meselesi her açıldığında.......
..........
içimde kocaman bir parça kopuyor sanki.....midem kasılıyor, bakışlarım değişiyor....nedenler,niçinler birbirini kovalıyor....ama çaresiz kadere boyun eğmiş,ne yapabilirim ki diye dolanıp duruyorum kendi içimde.....sadece uyumak geliyor o zamanlarda...hiç kalkamamak yataktan....belki sihirli bir değnek kül kedisi misali...
bebek yok mu sorusu beni benden alıyor canım...kayıp zamanlara,mekanlara götürüyor....
gece gece içini karatmayayım canım kusuruma bakma ne olur....adet dönemlerinde daha duygusal mı olur insan nedir? hadi seni ve göbüşünde gelişen bebişini çooooook öpüyorum.....iyi geceler tatlım....
iyi pazarlar![]()
özlemim kıbrısı düşünmüyrum çünkü orda tüp bebek faaliyetleri oldukça serbest hatta sperm bankalarından alınan spermlerin kullanıldığı söyleniyor...burada da 3 embriyo kullanıyor bazı merkezler...canım her şeyin hayırlısı....bazı şeyler kısmetten öteye gitmiyor.....
sen nasılsın...tatil hazırlıkları başladı mı?
Anladım cnm bende biliyorsun kaç tane yer değiştirdim bana batıyor heralde :)))))))).özlemim kıbrısı düşünmüyrum çünkü orda tüp bebek faaliyetleri oldukça serbest hatta sperm bankalarından alınan spermlerin kullanıldığı söyleniyor...burada da 3 embriyo kullanıyor bazı merkezler...canım her şeyin hayırlısı....bazı şeyler kısmetten öteye gitmiyor.....
sen nasılsın...tatil hazırlıkları başladı mı?
Kolay gelsin cnm kis hazırlıklarına baslamissin. Kış için başka neler yapıyorsun. Bizde fasulye biber patlıcan o tür seyler kurutulur. Ama malesef samsun çok nemli oldugu için burda olmuyor.iyiym canım köydeyim salca yapıyorum
Anladım cnm bende biliyorsun kaç tane yer değiştirdim bana batıyor heralde :)))))))).
Cnm hiç bir hazırlık yapmadım daha. Esim gelince o yapar.
Bende evde çok sıkıldım. Daha hiç banyoda yapmadım. Sağolsun annem dezenfekte ediyo arada. Öyle iste cnm
Bu arada nese yok evine geçecek heralde
Kolay gelsin cnm kis hazırlıklarına baslamissin. Kış için başka neler yapıyorsun. Bizde fasulye biber patlıcan o tür seyler kurutulur. Ama malesef samsun çok nemli oldugu için burda olmuyor.
Ooooo cnm allahim saglik sihatle yemeyi nasip etsin. Valla topigimizin hanimlari maşallah çok marifetlicanım aslında bunlar annemler için açık ekmek yaptık anneme salça tarhana yaptık difrize fasulye bamya dolmalık biber (kırmızsalçalık biberden şeçtim)dolmalık patlıcan vs koyduk
özlemim benim eşim hazırlık yapsa ne olurdu acaba bir düşündüm de......galiba 2 bavula birkaç eşya sığdırır çoğu şeyi evde unutur öyle giderdik tatile.....
yeterrim maşallah kış hazırlıkları yapmışsın canım....biz geçen sene yapmıştık salça bu sene yapmayı düşünmüyorum ....çünkü yerim yok açıkcası....annemlerde yaparsak belki....açık ekmek desen eşim bazen alıyor pazardan....öyle geçiştiriyoruz....temiz salça satan birisi bulursam biraz alırım belki...olmazsa annemi yağlarım ballarım alırım biraz....ya da kayınvalideye ricaaaaaaaaaa..
acıbadem maslakta da 3 tane koymuşlardı....
derin dondurucuya bamya biraz koydum ...eşim almış biraz...ama pahalı pazarlarda....fasulye ve barbunya koyacağım az daha....kayınvalide kurutulmuş domates ve reçel verecek....bakalım.....kışı geçireceğiz işte....birazda konserve domates yaparım...kışın çok işime yarıyor.....ekonomi biraz düzelsin bir derin dondurucu alma niyetim var kızlar...dolap tipinde...diğerleri kullanışlı değil...yazın burda her şey böcekleniyor veya bozuluyor.....
kızlar mutfak dolaplarının içine ne seriyorsunuz kaydırmaz raf örtüsü mü yoksa kapitone mi?