Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

meraba arkadaslar herkese iyi aksamlar suer encan yeter berencim inss herkes iyidir berencim doguma az kalmistir heralde sezeryen mi olacakti cnm hayirlisi olsun inssss

benim ailede evet mersinde eşimin ailesi adanada ama onlar şuan hala yaylada galiba kesip adanya gelecekler...ne yapıyorsunuz kurbanda kesiyor musunuz?

benim ailede evet mersinde eşimin ailesi adanada ama onlar şuan hala yaylada galiba kesip adanya gelecekler...ne yapıyorsunuz kurbanda kesiyor musunuz?

aaaa cok iyi aileler yakindaymis cnm evet kesiyoruz kayinvalidengilinkinide allah kabul etsin cnm

İyi aksamlar kızlar
Bakiyorumda bayram temizligi başlamış. Bu bayram hiç birşey yapmiycam kurbani kestikten sonra memlekete gidicem. Oooo temizlik filan yok anliycaniz tabi durabilirsem.
Neşe cnm inşallah bayramdan sonra senin guzel haberlerini alırız. Topigimizde guzel haberlere hasret kaldık.
Cnm benim kız hergün agliyo herkesin kardeşi var benim yok diye. Bende kışı tedaviyle geciriyim diyorum. Laparoskopiyi kafama koydum onu yaptiricam. Seninki nasil olmustu cnm hitereskopiden zormu biraz anlatsana
Nedra sen nasilsin cnm evine iyice alistinmi.Bende ev degistirmeyi dudüşünüyorum. Evim biraz küçük ama burayada komsularada cok alistim bir türlü karar veremiyorum.
Hepinizi öptüm kızlar

İyi aksamlar kızlar
Bakiyorumda bayram temizligi başlamış. Bu bayram hiç birşey yapmiycam kurbani kestikten sonra memlekete gidicem. Oooo temizlik filan yok anliycaniz tabi durabilirsem.
Neşe cnm inşallah bayramdan sonra senin guzel haberlerini alırız. Topigimizde guzel haberlere hasret kaldık.
Cnm benim kız hergün agliyo herkesin kardeşi var benim yok diye. Bende kışı tedaviyle geciriyim diyorum. Laparoskopiyi kafama koydum onu yaptiricam. Seninki nasil olmustu cnm hitereskopiden zormu biraz anlatsana
Nedra sen nasilsin cnm evine iyice alistinmi.Bende ev degistirmeyi dudüşünüyorum. Evim biraz küçük ama burayada komsularada cok alistim bir türlü karar veremiyorum.
Hepinizi öptüm kızlar
iyi aksamlar cnm simdiden iyi bayramlar allah kabul etsincnm kurbaninizi valla bende biraz yapacam temizlik bayramdan sonra ev serilecek zaten cnm benim oglumda cok istiyor inss. hepimiz icin hayirlisi olsun cnm sen niye laporoskopi yaptiracaksin neticede ameliyat kapalida olsa narkos aliyorsun zaten hic bisey hissetmiyorsuu uc tane delik aciliyor ama cok kucuk sonra uc gun sonra dikislerini aldiriyosun kafana takilan bisey olursa sor cnm benim icinde komsuluk onemli allaha sukur evimdende komsulardanda memnunum gorusuruz cnm

iyi aksamlar cnm simdiden iyi bayramlar allah kabul etsincnm kurbaninizi valla bende biraz yapacam temizlik bayramdan sonra ev serilecek zaten cnm benim oglumda cok istiyor inss. hepimiz icin hayirlisi olsun cnm sen niye laporoskopi yaptiracaksin neticede ameliyat kapalida olsa narkos aliyorsun zaten hic bisey hissetmiyorsuu uc tane delik aciliyor ama cok kucuk sonra uc gun sonra dikislerini aldiriyosun kafana takilan bisey olursa sor cnm benim icinde komsuluk onemli allaha sukur evimdende komsulardanda memnunum gorusuruz cnm

Cnm lakaroskopi daha iyi sonucmu veriyo. Ben kendiliğinden iki kere hamile kaldim sonra olmadi. Acaba rahmimde bir sorun varsa anlarlarmi. Bende sadece hafif pko varmış. Hamile kalmama dr sorarsan hic bir engel yok. Bakalım birde onu yaptiricam alıştık artik zorluklara.
Cnm birde hitereskopi den zormu operasyo ssonrası yatmam gerekirmi

Cnm lakaroskopi daha iyi sonucmu veriyo. Ben kendiliğinden iki kere hamile kaldim sonra olmadi. Acaba rahmimde bir sorun varsa anlarlarmi. Bende sadece hafif pko varmış. Hamile kalmama dr sorarsan hic bir engel yok. Bakalım birde onu yaptiricam alıştık artik zorluklara.
Cnm birde hitereskopi den zormu operasyo ssonrası yatmam gerekirmi

cnm icin rahat edecekse yaptir tabiki keske dememek icin hitereskopiyle bakildiginda anlasilirdi bence sorun olsaydi laporoskopiyi rahimde veya tupte sorun oldumu yapiyorlar genelde kapali ameliyat oldugu icin sonrasinda oyle cok yatmana gerek olmuyor ama sadece bir gun hastanede kaliyorsun cnm gorusuruz optum

cnm icin rahat edecekse yaptir tabiki keske dememek icin hitereskopiyle bakildiginda anlasilirdi bence sorun olsaydi laporoskopiyi rahimde veya tupte sorun oldumu yapiyorlar genelde kapali ameliyat oldugu icin sonrasinda oyle cok yatmana gerek olmuyor ama sadece bir gun hastanede kaliyorsun cnm gorusuruz optum

Cnm hitereskopi de bir tupum kapalı çıkmıştı. Dr herhangi bir sorun olmaz demisti. Simdi acaba ondanmi tutmuyor diye düşünüyorum. Sanirim kapalı tupude acmadi herhangi bir işlem yapmadı. Bunuda deneyim bakalim baskada yapilacak bir islem kalmıyor yanlış bilmiyorsam.
Son olarakta aklima yumurta donasyonu geliyo ama eşim neder onuda bilemiyorum. Donasyonla bir çok kadın hamile kaliyormus.
Offff maddi olarakta bıktık artik. Esimden utanir hale geldim. Allahım hepimize yardimci olsun
Iyi geceler cnm

Kızlar nerdesiniz. Herkes temizlige daldi heralde. Çok şükür ben rahatım. Saçlarımı boyadim kestirdim epey degisiklik yaptım kendimde.
Neşe cnm bizim haziran topiginde dileksultan vardiya oda hamileymis. İnşallah darısı sana cnm.
Nedra cnm sende yazin deniycektin heralde benimde belki yazi bulur. Eşim olana kadar ugrascaz diyor. Bu sefer sana birakmiycam dr hastaneyi ben bulucam diyor.
Ama cok kilo aldim 65 ciktim. Tup bebekten önce 58 yada 59 kiloydum. Bayramdan sonra arkadasimla karar aldık rejim ve spora basliycaz.

Bu arada beren ne yapti acaba dogurdumuki. Hiç sesi cikmiyo

iyi akşamlar kızlar nasılsınız......yorucu bir gün geçirdim valalla......annem bayramda yufka ekmek güzel olur demez mi ...evde müsait olunca yufka arkasına sıkma-börek yaptık...yarın ev baklavası yapacağız....arefe nöbetçiyim......anlayacağınız bayrama pert olmuş bir halde gireceğim Allahtan ev temizliğini kociş yaptı....valla o olmasa ben ne yapardım.....

bereni bende merak ettim ne yaptı acaba?
özlem canım laparoskopiyi neden yaptıracaksın doktor mu söyledi? yumurta donasyonu kıbrıs ve girittte yapılıyor canım...ülkemizde yasak...4000-5000 euro alıyorlar...otel ve konaklama dahil...takipler türkiyede yapılıyor...bi ara bende araştırmıştım detaylı...sonra dini boyutunu da araştırdım ama dini yönden uygun değilmiş....:((((((((:50::50::50::50: ama yine bu forumda topik var...oradan görüştüğüm arkadaşlar var....sanki başarı oranı daha yüksek gibi geldi bana.....

neşe77 canım Allah kabul etsin sizin kurbanı da.....

bu arada kızlar arefe günü 1001 ihlas,tekbir,salavat okuyun....ayrıca arefe günü oruçlu geçirmek çok sevapmı...tabiii uygunsanız....ben malesef ancak dua okuyabilirim....geçici olarak hizmet dışıyım:27::27::27::27::27::27:

özlem canım doğal yollara bişraz daha ağırlık versen nasıl olur....hem iki ke zhamiş kalmışsın zaten....6 ay filan dene olmazsa yazın veya yaza doğru denersin....tabi karar sizin.....bu arada saçları kestirip boyatmışsın maşallah......keşke fotonu koysaydın....bende ara ara düşünmüyor değilim ama başörtüsü taktığımdan boyatmak pek içimden gelmiyor.....ilk tüp bebekte boyatmıştım kızıla ve kestirmiştim....Allahım o kadar inanıyordum ki olacağına ....:43::43::43::43::43:

ev konusuna gelince canım eğer güzel bir proje varsa ve fiyat uygunsa inşaatken daha uyygun oluyor girmenizi tavsiye ederim...

hepinizi kucak dolusu :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar kızlar nasılsınız......yorucu bir gün geçirdim valalla......annem bayramda yufka ekmek güzel olur demez mi ...evde müsait olunca yufka arkasına sıkma-börek yaptık...yarın ev baklavası yapacağız....arefe nöbetçiyim......anlayacağınız bayrama pert olmuş bir halde gireceğim Allahtan ev temizliğini kociş yaptı....valla o olmasa ben ne yapardım.....

bereni bende merak ettim ne yaptı acaba?
özlem canım laparoskopiyi neden yaptıracaksın doktor mu söyledi? yumurta donasyonu kıbrıs ve girittte yapılıyor canım...ülkemizde yasak...4000-5000 euro alıyorlar...otel ve konaklama dahil...takipler türkiyede yapılıyor...bi ara bende araştırmıştım detaylı...sonra dini boyutunu da araştırdım ama dini yönden uygun değilmiş....:((((((((:50::50::50::50: ama yine bu forumda topik var...oradan görüştüğüm arkadaşlar var....sanki başarı oranı daha yüksek gibi geldi bana.....

neşe77 canım Allah kabul etsin sizin kurbanı da.....

bu arada kızlar arefe günü 1001 ihlas,tekbir,salavat okuyun....ayrıca arefe günü oruçlu geçirmek çok sevapmı...tabiii uygunsanız....ben malesef ancak dua okuyabilirim....geçici olarak hizmet dışıyım:27::27::27::27::27::27:

özlem canım doğal yollara bişraz daha ağırlık versen nasıl olur....hem iki ke zhamiş kalmışsın zaten....6 ay filan dene olmazsa yazın veya yaza doğru denersin....tabi karar sizin.....bu arada saçları kestirip boyatmışsın maşallah......keşke fotonu koysaydın....bende ara ara düşünmüyor değilim ama başörtüsü taktığımdan boyatmak pek içimden gelmiyor.....ilk tüp bebekte boyatmıştım kızıla ve kestirmiştim....Allahım o kadar inanıyordum ki olacağına ....:43::43::43::43::43:

ev konusuna gelince canım eğer güzel bir proje varsa ve fiyat uygunsa inşaatken daha uyygun oluyor girmenizi tavsiye ederim...

hepinizi kucak dolusu :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ooo cnm sen herseyi hazırlamışsın maşallah sana. Benimde sağ olsun annem yapmış. Gidince getiricem yufkami.
Nedra eş konusunda nekadar şanslisin cnm benimki corabini bile kirli sepetine atmaz aman senin kocise nazar degmesin.
Cnm lakaroskopiyi dr söylemedi ben kendim yaptiriyim diyorum. Kışın bu tür islemlerimi yaptırıp yaza doğru eşim bir daha deneriz diyor. Ne biliyim işte ne var ne yok baktirmak istiyorum. Tutmama sebebini ogrenmek istiyorum.
Donasyona gelince onada eşim sicak bakmadi cnm eger çocuk olmasaydı düşünürduk dedi gerek görmedi. Cnm dinenn hiç arastirmadim ama imkansız gibi gorunen ciftleri bebek sahibi yapiyorlar. Ben bu konuya soğuk baktigimi söyleyemem. Helede üç negatiften sonra. Yapanada saygı duyarım.
Nedra cnm dogal deniyoruz ama kurlere baslayim diyorum çok tembelim bir türlü bsslayamiyorum. Çok üşeniyorum hazirlamaya. Bu ay guya çörek otu bal deniycektim yapmadim.
Cnm arife gününü bende ibadetle gecirmek istiyorum. İnşallah evde kalirimda hepinize dua ederim.
Ev isine gelince ondada kararsız kaldıktan cnm esim serbest meslekte calistigi için toplu parasini eve baglamak pek istemiyor. Imkanlar dahilinde alalim diyor bende alinca bir kere aliniyor biraz iyisi olsun diyorum oda beni zorlar diyor. Büyük ihtimal kiralık bakicam artik.
Cnm saclarimida epey kestirdim banyodan sonra zor oluyodu. Hafifte rengini actim. Napıyım sıkıldıkça sacimla oynuyorum.

Nedram senin yazmana göre sirayla yazdim biraz karışık olmuş olabilir artık kusuruma bakma. Sana kolay gelsin cnm afiyetle yersiniz inşallah baklavalari

ev konusu iyi düşünülmesi gerekiyor canım hakikaten...tabi ekonomi çok önemli....inan biz en fazla 150 bin tl olsun dedik 180 bine aldık...onu sattık 200 bine aldık...:)))))) ama bir daha mı aman aman.... donasyon olayında evet canım bende yapana saygı duyarım...bende çok araştırdım.....çünkü çocuk mevzusu çok hassas bir konu....
aslında doğal kürlere bir başlasan devam edersin canım......laparoskopi özel durumlarda yapılıyor diye biliyorum miyomikist alınmasında,tüplere müdahale edilmesinde gibi....sen histereskopi ile karıştıryor olmayasın canım...histereskopide kamerayla rahime bakılıyor miyom,kist,yapışıklık veya tüplerde sorun varsa müdahakle ediliyor.....

bu arada tatil nasıl geçti canım ....son tüpten sonra kayboldun uzun süre.....inşallah istediğin gibi geçmiştir....

canım ya termosifon kullanıyormusun...malum kış geliyor evde güneş enerjisi var ama kışın kendine hayrı yookkkkkk....şofben de banyoya taktırmadık...hem kötü görüntü hem de kırlıp dökülecek...sağolsun müteahiit alt yapısını kurmamış şofbenin....bende eşime dedim bak kış geliyor sıcak su işini hallet yoksa üzülen sen olursun dedim..:52::52::52::52::27::27::27::27::27:...o da şimdi termosifon araştırıyor harıl harıl......

ne güzel muhabet etmiş dostlar kaçırmışım :50::50::50::50::50::50:

günaydın kızlar yok arkadaşlar daha 35+3 günlük olduk ogluşumla dün kontrolüm vardı sezeryana karar verdik doktorumla 20 gün sonra tahminen alırız bebgi dedi bayramdan sonra tekrar kontrolüm var ozaman kesin tarih belli olacak o zaman haber veririm allah nasip ederse şimdiden heyecan tavan yaptı kızlar darısı sizlere ve tüm anne olmak isteyenlere olsun inşallah.........şimdiden hepininze İYİ BAYRAMLARRRRRRRRR....................

ev konusu iyi düşünülmesi gerekiyor canım hakikaten...tabi ekonomi çok önemli....inan biz en fazla 150 bin tl olsun dedik 180 bine aldık...onu sattık 200 bine aldık...:)))))) ama bir daha mı aman aman.... donasyon olayında evet canım bende yapana saygı duyarım...bende çok araştırdım.....çünkü çocuk mevzusu çok hassas bir konu....
aslında doğal kürlere bir başlasan devam edersin canım......laparoskopi özel durumlarda yapılıyor diye biliyorum miyomikist alınmasında,tüplere müdahale edilmesinde gibi....sen histereskopi ile karıştıryor olmayasın canım...histereskopide kamerayla rahime bakılıyor miyom,kist,yapışıklık veya tüplerde sorun varsa müdahakle ediliyor.....

bu arada tatil nasıl geçti canım ....son tüpten sonra kayboldun uzun süre.....inşallah istediğin gibi geçmiştir....

canım ya termosifon kullanıyormusun...malum kış geliyor evde güneş enerjisi var ama kışın kendine hayrı yookkkkkk....şofben de banyoya taktırmadık...hem kötü görüntü hem de kırlıp dökülecek...sağolsun müteahiit alt yapısını kurmamış şofbenin....bende eşime dedim bak kış geliyor sıcak su işini hallet yoksa üzülen sen olursun dedim..:52::52::52::52::27::27::27::27::27:...o da şimdi termosifon araştırıyor harıl harıl......
Cnm benim tüpün birisinde tikaniklik çıkmıştı. Dr herhangi bir islem yapmadı bir sakincasi yok dedi onun için düşünüyorum. Sence yaptirmalimiyim
Ev isindede cnm esim kararsiz napiyim olmazsa kiralik cikariz. Evim iki oda bir salon aslında bana yetiyor ama yatili misafir gelince zorlaniyorum. Bakalim.
Cnm ya benim ev kombili hiç termosifon kullanmadim. Onun icin bir bilgim yok.
Cnm tatilde iyi gecti gerçekten bu sefer çok uzulmustum herseyden biraz uzak kaldim. Sonmezi simdi daha iyi anlıyorum
ne güzel muhabet etmiş dostlar kaçırmışım :50::50::50::50::50::50:
Şekerim sen nerelerdesin.
günaydın kızlar yok arkadaşlar daha 35+3 günlük olduk ogluşumla dün kontrolüm vardı sezeryana karar verdik doktorumla 20 gün sonra tahminen alırız bebgi dedi bayramdan sonra tekrar kontrolüm var ozaman kesin tarih belli olacak o zaman haber veririm allah nasip ederse şimdiden heyecan tavan yaptı kızlar darısı sizlere ve tüm anne olmak isteyenlere olsun inşallah.........şimdiden hepininze İYİ BAYRAMLARRRRRRRRR....................
Cnm inşallah bir sorun cikmadan dogurursun. Allahim saglikla bebegini kucagina aldirsin. Son zamanlar hiç gecmez. Bende oyleydim şimdi kızım 9 yasinda ne zaman dogdu nasil büyüdü anlamadım. Anne b

yeteeerim burada olmasan da hep dilimizde ve kalbimizdesin.......

özlemim kiralar ne kadar? yani ev konusunda şimdilik normal bir ev alırsın sizi sıkıntıya sokmayacak ilerde ekonomi düzelirse satıp daha büyüğünü alabilirsin...olmadı kira en mantıklısı.....evinde doğalgaz olması çok güzel ya........keyfini çıkar derim.....

beren84 canım bayramdan sonra güzel haberini alacağız inşallahhh....kuzu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52:

özlemim canım tüp tıkalıysa laparoskopiyle tüpü alıyorlar....tıkanık tüpü açamıyorlar diye biliyorum...benimde tıkalı....eşim açamazmısınız diye sorunca malesef dedi doktor...ancak tüpü alırız dedi....bir de tüpün içinde sıvı birikmiş mi bu önemli....sıvı varsa tüp bebeğe zarar veriyormuşşş doktorlar en çok buna dikkat ediyor.....

kızlar yarın köye gideceğim hepinize hayırlı bayramlar musmutlu geçsin bayramınız

Back
X