Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neşe iyi akşamlar canım nasılsın ne var ne yok?
benim ailede evet mersinde eşimin ailesi adanada ama onlar şuan hala yaylada galiba kesip adanya gelecekler...ne yapıyorsunuz kurbanda kesiyor musunuz?
iyi aksamlar cnm simdiden iyi bayramlar allah kabul etsincnm kurbaninizi valla bende biraz yapacam temizlik bayramdan sonra ev serilecek zaten cnm benim oglumda cok istiyor inss. hepimiz icin hayirlisi olsun cnm sen niye laporoskopi yaptiracaksin neticede ameliyat kapalida olsa narkos aliyorsun zaten hic bisey hissetmiyorsuu uc tane delik aciliyor ama cok kucuk sonra uc gun sonra dikislerini aldiriyosun kafana takilan bisey olursa sor cnm benim icinde komsuluk onemli allaha sukur evimdende komsulardanda memnunum gorusuruz cnmİyi aksamlar kızlar
Bakiyorumda bayram temizligi başlamış. Bu bayram hiç birşey yapmiycam kurbani kestikten sonra memlekete gidicem. Oooo temizlik filan yok anliycaniz tabi durabilirsem.
Neşe cnm inşallah bayramdan sonra senin guzel haberlerini alırız. Topigimizde guzel haberlere hasret kaldık.
Cnm benim kız hergün agliyo herkesin kardeşi var benim yok diye. Bende kışı tedaviyle geciriyim diyorum. Laparoskopiyi kafama koydum onu yaptiricam. Seninki nasil olmustu cnm hitereskopiden zormu biraz anlatsana
Nedra sen nasilsin cnm evine iyice alistinmi.Bende ev degistirmeyi dudüşünüyorum. Evim biraz küçük ama burayada komsularada cok alistim bir türlü karar veremiyorum.
Hepinizi öptüm kızlar
iyi aksamlar cnm simdiden iyi bayramlar allah kabul etsincnm kurbaninizi valla bende biraz yapacam temizlik bayramdan sonra ev serilecek zaten cnm benim oglumda cok istiyor inss. hepimiz icin hayirlisi olsun cnm sen niye laporoskopi yaptiracaksin neticede ameliyat kapalida olsa narkos aliyorsun zaten hic bisey hissetmiyorsuu uc tane delik aciliyor ama cok kucuk sonra uc gun sonra dikislerini aldiriyosun kafana takilan bisey olursa sor cnm benim icinde komsuluk onemli allaha sukur evimdende komsulardanda memnunum gorusuruz cnm
Cnm lakaroskopi daha iyi sonucmu veriyo. Ben kendiliğinden iki kere hamile kaldim sonra olmadi. Acaba rahmimde bir sorun varsa anlarlarmi. Bende sadece hafif pko varmış. Hamile kalmama dr sorarsan hic bir engel yok. Bakalım birde onu yaptiricam alıştık artik zorluklara.
Cnm birde hitereskopi den zormu operasyo ssonrası yatmam gerekirmi
cnm icin rahat edecekse yaptir tabiki keske dememek icin hitereskopiyle bakildiginda anlasilirdi bence sorun olsaydi laporoskopiyi rahimde veya tupte sorun oldumu yapiyorlar genelde kapali ameliyat oldugu icin sonrasinda oyle cok yatmana gerek olmuyor ama sadece bir gun hastanede kaliyorsun cnm gorusuruz optum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız......yorucu bir gün geçirdim valalla......annem bayramda yufka ekmek güzel olur demez mi ...evde müsait olunca yufka arkasına sıkma-börek yaptık...yarın ev baklavası yapacağız....arefe nöbetçiyim......anlayacağınız bayrama pert olmuş bir halde gireceğim Allahtan ev temizliğini kociş yaptı....valla o olmasa ben ne yapardım.....
bereni bende merak ettim ne yaptı acaba?
özlem canım laparoskopiyi neden yaptıracaksın doktor mu söyledi? yumurta donasyonu kıbrıs ve girittte yapılıyor canım...ülkemizde yasak...4000-5000 euro alıyorlar...otel ve konaklama dahil...takipler türkiyede yapılıyor...bi ara bende araştırmıştım detaylı...sonra dini boyutunu da araştırdım ama dini yönden uygun değilmiş....((((((
50:
ama yine bu forumda topik var...oradan görüştüğüm arkadaşlar var....sanki başarı oranı daha yüksek gibi geldi bana.....
neşe77 canım Allah kabul etsin sizin kurbanı da.....
bu arada kızlar arefe günü 1001 ihlas,tekbir,salavat okuyun....ayrıca arefe günü oruçlu geçirmek çok sevapmı...tabiii uygunsanız....ben malesef ancak dua okuyabilirim....geçici olarak hizmet dışıyım![]()
özlem canım doğal yollara bişraz daha ağırlık versen nasıl olur....hem iki ke zhamiş kalmışsın zaten....6 ay filan dene olmazsa yazın veya yaza doğru denersin....tabi karar sizin.....bu arada saçları kestirip boyatmışsın maşallah......keşke fotonu koysaydın....bende ara ara düşünmüyor değilim ama başörtüsü taktığımdan boyatmak pek içimden gelmiyor.....ilk tüp bebekte boyatmıştım kızıla ve kestirmiştim....Allahım o kadar inanıyordum ki olacağına ....![]()
ev konusuna gelince canım eğer güzel bir proje varsa ve fiyat uygunsa inşaatken daha uyygun oluyor girmenizi tavsiye ederim...
hepinizi kucak dolusu![]()
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cnm benim tüpün birisinde tikaniklik çıkmıştı. Dr herhangi bir islem yapmadı bir sakincasi yok dedi onun için düşünüyorum. Sence yaptirmalimiyimev konusu iyi düşünülmesi gerekiyor canım hakikaten...tabi ekonomi çok önemli....inan biz en fazla 150 bin tl olsun dedik 180 bine aldık...onu sattık 200 bine aldık...:)))))) ama bir daha mı aman aman.... donasyon olayında evet canım bende yapana saygı duyarım...bende çok araştırdım.....çünkü çocuk mevzusu çok hassas bir konu....
aslında doğal kürlere bir başlasan devam edersin canım......laparoskopi özel durumlarda yapılıyor diye biliyorum miyomikist alınmasında,tüplere müdahale edilmesinde gibi....sen histereskopi ile karıştıryor olmayasın canım...histereskopide kamerayla rahime bakılıyor miyom,kist,yapışıklık veya tüplerde sorun varsa müdahakle ediliyor.....
bu arada tatil nasıl geçti canım ....son tüpten sonra kayboldun uzun süre.....inşallah istediğin gibi geçmiştir....
canım ya termosifon kullanıyormusun...malum kış geliyor evde güneş enerjisi var ama kışın kendine hayrı yookkkkkk....şofben de banyoya taktırmadık...hem kötü görüntü hem de kırlıp dökülecek...sağolsun müteahiit alt yapısını kurmamış şofbenin....bende eşime dedim bak kış geliyor sıcak su işini hallet yoksa üzülen sen olursun dedim.....o da şimdi termosifon araştırıyor harıl harıl......
Şekerim sen nerelerdesin.ne güzel muhabet etmiş dostlar kaçırmışım![]()
Cnm inşallah bir sorun cikmadan dogurursun. Allahim saglikla bebegini kucagina aldirsin. Son zamanlar hiç gecmez. Bende oyleydim şimdi kızım 9 yasinda ne zaman dogdu nasil büyüdü anlamadım. Anne bgünaydın kızlar yok arkadaşlar daha 35+3 günlük olduk ogluşumla dün kontrolüm vardı sezeryana karar verdik doktorumla 20 gün sonra tahminen alırız bebgi dedi bayramdan sonra tekrar kontrolüm var ozaman kesin tarih belli olacak o zaman haber veririm allah nasip ederse şimdiden heyecan tavan yaptı kızlar darısı sizlere ve tüm anne olmak isteyenlere olsun inşallah.........şimdiden hepininze İYİ BAYRAMLARRRRRRRRR....................