yeteeerim burada olmasan da hep dilimizde ve kalbimizdesin.......
özlemim kiralar ne kadar? yani ev konusunda şimdilik normal bir ev alırsın sizi sıkıntıya sokmayacak ilerde ekonomi düzelirse satıp daha büyüğünü alabilirsin...olmadı kira en mantıklısı.....evinde doğalgaz olması çok güzel ya........keyfini çıkar derim.....
beren84 canım bayramdan sonra güzel haberini alacağız inşallahhh....kuzu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özlemim canım tüp tıkalıysa laparoskopiyle tüpü alıyorlar....tıkanık tüpü açamıyorlar diye biliyorum...benimde tıkalı....eşim açamazmısınız diye sorunca malesef dedi doktor...ancak tüpü alırız dedi....bir de tüpün içinde sıvı birikmiş mi bu önemli....sıvı varsa tüp bebeğe zarar veriyormuşşş doktorlar en çok buna dikkat ediyor.....
Cnm bugün esim izinliydi ev bakmaya gittik iki tane cok begendik sanirim eşimin kararını degismesse ev aliyoruz cok mutluyum ikiside icime sindi.
Cnm dr tüpün biri tıkalı dedi ama başka birşey demedi. Bilmiyorum kararsız kaldim. Fakültede prof var ona gidiyim diye düşünüyorum. Gerçi ev alirsak tüp işi epey askiya alinir heralde ama belki asilama felan deneriz.
Sen ne yaptın baklavayi hazırladınmi cnm. Yarin çalışıyorsun heralde.