- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
iyi pazarlar kızlar nasılsınız............kız uyuyor bende hem iş yapayım dedim hem de foruma gireyim dedim...kusura kalmayın arkadaşlar kız o kadar fazla vaktimi alıyor ki....15 günlük olduk bu arada ismi gülce....teyzelerinin ellerinden öpüyor bu arada.......
neşe77 canım sen nasılsın...hamişlik nasıl...ikiz lafları dolaşıyor....inşallah öyledir....canım mamaya zeytinyağı katıyorum...şükür kabız değiliz ....aptamil conformil ve aptamil pre aldık...ayrıca eşim netten golden goat adında keçi sütlü mama almış...daha denemedik ama aptamil conformilin tadını sevmedi...karıştırıyoruz diğeriyle...
özlemim eve alıştın galiba canım...eşyaları ne yapın peki?
dün doktora gittik ağzımızda pamukçuk vardı...annem karbonatla silelim demişti ama ben yok demiştim doktor şimdi dedi beni iyi dinle...bunun geçmesini istiyorsan spanc alacaksın dedi karbonata batıracaksın dei böyle sileceksin resmen bebeğin dilini kazıdı...nasıl içim gitti anlatamam...yoksa geçmez dedi.... bu arada 3 kilo 48cm iz....
kızlar gaz ve sancı konusunda tavsiyeleriniz var mı...gaz çıkarıyoruz maşallah sıkıntı yok...ama geceleri az uyuyoruz....gece çayı aldık...sizin tavsiyeleriniz nedir....
yatak konusunda acil tavsiye bekliyorum...park yataklardan alıp az büyüyünce mobilya yatağa mı çevirmeliyiz ne dersiniz...
iyi pazarlar kızlar köye anneme gitmiştim gelemedim topiğe CANIM NE KADAR GÜZEL YAZMIŞSIN SAĞLIKLA BÜYÜT GÜLCEYİ VE O BİZİM ELLEİRMİZDEN ÖPMESİN BEN ONU KÜÇÜK ELLEİRNDEN ÖPERİM KOKLARIM YERİMMM KUZUMM YATAK KONSUNDA YEĞENİMDEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA PARK YATAKALR ÇOK KULNIŞLI ZATEN 1.5 2 YAŞINA KADAR KULANBİLİYORLAR SONRASINA SONRA BAKARSINN