Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Mrb arkadaslar uzun bi aradan sonra tekrar aranizdayim cok sukur iyiyim
Sizler neler yapiyorsunuz ben yokken hic kipramamis burasi

nedracim allah mutlulugunuzu daim etsin insss
Kiz suer sen nerelere kaybolmusun bakim nasilsin yeni evine yerlestin heralde artik iyice buralari unutmussun laporoskopi oldunmu cnm insss hersey yolundadir cnm
Yetercim sen nasilsin cnm nasil gidiyor hersey iyi mi cnm

yuvarlanıp gidiyoruz balım :1::1::1::1::1::1:

Mrb arkadaslar nedracim dusuk yaptigim icin degerlerin takibi icin kan verdim cnm nasilsin bebis nasil hersey yolunda mi cnm

Kiz suer sen nerelerdesin inss iyisindir cnm bak ben ozledim sizleri sen nerelerdesin inss bi sorun yoktur

Yetercim bakiyorum konserden konsere ohhh masallah cnm valla ben unutmus gitmisim konserleri en azindan birinden birine giderim diyordum ama oglumun alerjisi azinca unutmusum aklimdan cikmis ne guzel eglenmisin cnm bugun de hava kotu allahtan dundu konser hadi optum cnm

mrb arkadaslar nedracim dusuk yaptigim icin degerlerin takibi icin kan verdim cnm nasilsin bebis nasil hersey yolunda mi cnm

kiz suer sen nerelerdesin inss iyisindir cnm bak ben ozledim sizleri sen nerelerdesin inss bi sorun yoktur

yetercim bakiyorum konserden konsere ohhh masallah cnm valla ben unutmus gitmisim konserleri en azindan birinden birine giderim diyordum ama oglumun alerjisi azinca unutmusum aklimdan cikmis ne guzel eglenmisin cnm bugun de hava kotu allahtan dundu konser hadi optum cnm
valla çok güzeldi kıraç sonra emre aydın harikaydı bayağı zamandır bende gitmemiştim

Mrb arkadaslar hepinizin yeni yili kutlu olsun

İnss Allah gonlumuzden geceni versin umutlarimizin dogdugu bir yil olsun inss
Hepinizi kocaman opuyorum tektek kemdinize iyi bakin

Hepinize selam canım arkadaşlarım
Kusura bakmayın cep telefonuma çok fatura gelince eşim olacak insan internetimi kapattırdı:113: onun için giremedim. Amaa hepinizi çok özledimm:16::16:

Neşe cnm arkadaşım nasılsın iyimisin. İnşallah zor günleri atlatıp diğer tedaviye başlama planları yapıyorsundur. Allahım belki bu sefer yollar ikizlerimizi.

Nedra sen neler yapıyosun bebişe iyice alıştınmı. Cadı üzüyomu hala seni. Resmini koymamışsın en kısa zamanda istiyoruz

Yeter sen nasılsın cnm. Hastalığı bize yolladın şimdide ben çok kötüyüm. Nezle grip ne ararsan var

Hepinizi çoookkkkkkkkk özlemişim kocaman kocaman öpüyorum:16::16:

günaydın canlar :16::16::16::16::16::16:
hayırlı cumalarr :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

hepinize selam canım arkadaşlarım
kusura bakmayın cep telefonuma çok fatura gelince eşim olacak insan internetimi kapattırdı:113: Onun için giremedim. Amaa hepinizi çok özledimm:16::16:

Neşe cnm arkadaşım nasılsın iyimisin. Inşallah zor günleri atlatıp diğer tedaviye başlama planları yapıyorsundur. Allahım belki bu sefer yollar ikizlerimizi.

Nedra sen neler yapıyosun bebişe iyice alıştınmı. Cadı üzüyomu hala seni. Resmini koymamışsın en kısa zamanda istiyoruz

yeter sen nasılsın cnm. Hastalığı bize yolladın şimdide ben çok kötüyüm. Nezle grip ne ararsan var

hepinizi çoookkkkkkkkk özlemişim kocaman kocaman öpüyorum:16::16:
1 aydır gitti benden bende nerede diyordum sanamı uğradı :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Hepinize selam canım arkadaşlarım
Kusura bakmayın cep telefonuma çok fatura gelince eşim olacak insan internetimi kapattırdı:113: onun için giremedim. Amaa hepinizi çok özledimm:16::16:

Neşe cnm arkadaşım nasılsın iyimisin. İnşallah zor günleri atlatıp diğer tedaviye başlama planları yapıyorsundur. Allahım belki bu sefer yollar ikizlerimizi.

Yeter sen nasılsın cnm. Hastalığı bize yolladın şimdide ben çok kötüyüm. Nezle grip ne ararsan var

Hepinizi çoookkkkkkkkk özlemişim kocaman kocaman öpüyorum:16::16:
Sukur iyi olmana sevindim dedim ne oldu bu kiza. Cnm mart gibi inss dusunuyoruz ikiz olunca degerim anca sifirlandi sen nler yaptin laporoskopi oldunmu cnm kendine iyi bak optum cnm

iyi haftasonları kızlar ....nnasılsınız....özlem geri dönmüişsün canım....:54::54::54:,

neşe77 aynı merkezdemi devam edeceksin canım? hadi hayırlısı....

canlarım kız iyi bu aralar mızmız da nasıl mızmız hele öğleden sonra 3 te başlıyor mızmızlanmaya akşam 10-11 e kadar....maymun ediyor adamı valla....gaz sıkıntısı da yk ama benim kız uyumayı sevmiyr anlayacağınız....direniyor resmen uykuyla....fikirlere açığım bu konuda

iyi haftasonları kızlar ....nnasılsınız....özlem geri dönmüişsün canım....:54::54::54:,

canlarım kız iyi bu aralar mızmız da nasıl mızmız hele öğleden sonra 3 te başlıyor mızmızlanmaya akşam 10-11 e kadar....maymun ediyor adamı valla....gaz sıkıntısı da yk ama benim kız uyumayı sevmiyr anlayacağınız....direniyor resmen uykuyla....fikirlere açığım bu konuda

GÜNAYDIN ARKADAŞALR
CANIM VALLA HİÇ BİR FİKRİM YOK KIZ KARDEŞİM ZOBBİ GİBİ DR GİTTİK (bazı dr ilsç öneriyormuş uyku düzenleyci)ÇOK KÜÇÜK BİR ŞEY VEREMEM DEDİ DR AMA PAPATYA ÇAYI VE KİMYON VER RAHATLATIR DEDİ

Evet cnm ayni merkezde inss devam edecem
Kiz yerim ben senin ufakligi masallah iyilesmisde cok sukur cnm uykusuzsa bi bebek oyle gidiyor bunu en iyi ben bilirim oglum da ayniydi yapmadigimiz sey kalmamisti 4 yasina kadar ayagimda sallamistim ama inss seninki ay aldikca duzelir inss yemesi nasil iyimi cnm
GÜNAYDIN ARKADAŞALR
CANIM VALLA HİÇ BİR FİKRİM YOK KIZ KARDEŞİM ZOBBİ GİBİ DR GİTTİK (bazı dr ilsç öneriyormuş uyku düzenleyci)ÇOK KÜÇÜK BİR ŞEY VEREMEM DEDİ DR AMA PAPATYA ÇAYI VE KİMYON VER RAHATLATIR DEDİ
sanada tunaydin cnm nasilsin bende grip olmusum kulagini cinlatiyorum inss yeter gibi olmam diyorum sakabi yana antibiyotik icmekten öhhhh geldi hadi gorusurz cnm

Kizlar valla kendinize iyi bakin bu aragrip salgin heralde kimi gorduysem ayni

Back
X