Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

slm kizlar hepnize hayirli aksamlar diliyorum
rabbim insallah hepnizin gonlune gore versin
benimde ilk denememdi ve tuttu cok sukur
dilerim saglicakla bebegime kavusurum
cok sabirli bi surec hepsi geciyorda o test gunu cokk zor geciyor

slm kizlar hepnize hayirli aksamlar diliyorum
rabbim insallah hepnizin gonlune gore versin
benimde ilk denememdi ve tuttu cok sukur
dilerim saglicakla bebegime kavusurum
cok sabirli bi surec hepsi geciyorda o test gunu cokk zor geciyor
maşallah cnm bayagı yol almışsın allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin

kızlar hepinize iyi geceler aramıza katılan yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz bu topik hepimizinnnnnnn

selam kızlar topiği beğendiğinize sevindim.....umarım bu topik hepimize hayırlı olur....herkes burda tedavisini paylaşsınki birbirimize destek olalım....kızlar bu arada bugün tv8de hakan özörnek konuşuyordu...sigara,kilo,yaş çok önemli dedi..özelllikle lütfen sigara içiyorsanız içmeyin kızlarrrrrrrrrrrrr... tüpbebekte çok etkiliymiş sigara...........çooooooooooook öptüm hepinizi..............iyi geceler

mrb kızlar ne yaptınız bayram alış verişinizi yaptınızmı çiçeği burnunda hamişlerimiz hamiş kıyafetlerinizi aldınızmı bakalım ben şimdi oğlmla çarşıya çıkıyorum oğluma ve kendime kıyafet bakacağım akşam göruşuruz şimdilik hoşçakalınnnn

ya kızlar çarşıdan yarım saat önce geldim ve elde var sıfır kendime hiç bişey alamadım yorulduğum yanıma kar kaldı

Neden kimyasal oldugunu soyledilermi? Ekim'de INSALLAH olacak bu is dilekcim.. Dualarim sizlerle..

yok canım sebep söylemediler genetik tahlil yaptırayım dedim ben hemşireyim o yüzden az çok biliyorum bu işi kendimce yaptırayım dedim bayram sonra çıkacak sonuçlar bakalım nasip inşallah hepimiz muradımıza ereriz inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu arada herkese iyi bayramlar

sağolasın neşecim.. inşallah tekrar görüşmeyi rabbim nasip eder....bizim kızlar tatilde herhalde kimseden ses çıkmıyor... :52::52:
inşallah cnm doğru söyluyorsun herkes biryerlerde eşim ve ben kendi memleketimizde olunca bayramlarda hep burdayız inşşş bayramdan sonra topiğimiz eskisi gibi olur cnm herkese iyi geceler hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrr

Back
X