Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

kızlar ibrahim saraçoğlunun internet sitesinden ürün alan oldu mu acaba? yumurtalık rezervi ve sperm hareketliliği için ürün almak istiyoruz...

Arkadaşlar hakikaten burayada kimse uğramaz oldu doğru düzgün
Herkez nerde:126::126::126::126::117::117::117:

Günaydın arkadaşlar bugün 4 de dr randevum var
Doğum kontrol hapım bitti ara ara kanamam oldu tedaviye sorun çıkmazsa başlıyaz

inşallah randevun iyi geçiyordur canım...sorunsuz bir şekilde başlarsın tedavine...

Saol canım iyi dileklerin için teşekkür ederim
Tedavim çok iyi geçti bir problem gözükmedi
Lucrin iğneye başladım bir kaç güne adet olursun dedi dr ondan sonra gonal f vericek
Sen ne yapıyorsun kusura bakma senin hakkında hiç bilgim yok kendinden bahsedersen sevinirim

Selam kızlar .ben geeeeeeeeeeeeeeellllldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.......tatil bitti bende ancak gelebildim.nete giremedim......nasılsınız.....tedaviler başlamış rabbim hayırlı tedaviler ve ardından hayırlı evlatlar versin inşallah.....................hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmm......:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi bakalım gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu hamişlerrrrrrrrrrrrrrr.eylül anneleri yolunuz açık olsunnnn...Allah yardımcınız olsun inşallahhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ooofffffffff yaaaaaaaaaaaa bir sürü çamaşır vaaarrrrrrrrr ev temizlenecek....bugün pazara gittim....misafirimde vardı....temizlik yarına kaldı....ama insanın evinde olması kadar güzel bişey olamazzzz......
sizler ne durumdasınız.....neşe ,suer tedavileriniz hayırlı olsun......inşallah bebişlerinize kavuşacaksınız.........çooooook öptümmm.....
başka kimler tedaviye başladı??????????**

Merhabalar kızlar.... Bisürü işlemden geçtimm yarın aşılama yaptıracağım.... Dualarınızı bekliyorum..allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla tabi,... Herkese kolaylıklar diliyorum...

ooofffffffff yaaaaaaaaaaaa bir sürü çamaşır vaaarrrrrrrrr ev temizlenecek....bugün pazara gittim....misafirimde vardı....temizlik yarına kaldı....ama insanın evinde olması kadar güzel bişey olamazzzz......
sizler ne durumdasınız.....neşe ,suer tedavileriniz hayırlı olsun......inşallah bebişlerinize kavuşacaksınız.........çooooook öptümmm.....

Hoşgeldin canım özlettin kendini. İyice dinlenmişsindir umarım
Şuan için ortalarda kimseler yok
Ramazandan sonra tatile gittiler herhalde
Benim tedavide başladı bakalım inşaallah bu sefer olur
Öpüyorummmm

kolay gelsin canım... tatil dönüşü ev temizliği kabus gibi oluyor malesef...bir de misafirin varmış...Aman Allahım....:50::50::50:

Merhabalar kızlar.... Bisürü işlemden geçtimm yarın aşılama yaptıracağım.... Dualarınızı bekliyorum..allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla tabi,... Herkese kolaylıklar diliyorum...

canım aşılaman inşallah güzel geçerrrrrr... göbüşünde oluşuversin bebişlerin inşallah....rabbim yar ve yardımcın olsun...:49::49::49:

Hoşgeldin canım özlettin kendini. İyice dinlenmişsindir umarım
Şuan için ortalarda kimseler yok
Ramazandan sonra tatile gittiler herhalde
Benim tedavide başladı bakalım inşaallah bu sefer olur
Öpüyorummmm

hoşbulduk suercim...tatil için eşimin ailesinin yanındaydık....sadece yemek falan yapmadım orda...evet kimsecikler yok...gelirler herhalde....tedavin hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun.....öptüm tatlım....

Günaydın kızlar
Sonunda dün adt oldum ilaçlardan dolayı bir hafta önce oldu 3,30 da dr randevum var
Gonal f ye başlıycam
İnşaallah bu sefer tutar Yüce Allahım emeklerimin karşılığını boşa çıkartmaz
Bir yandan çok heyecanlıyım bir yandan da çok korkuyorum yine olmuycak diye strese giriyorum
Ama bu sefer kendimi negatif sonuca hazırlıyorum ilkinde epey üzülmüştüm
Hayırlı olucaksa olsun hayırlı değilse hiç olmasın diyorum
Hepinizi öpüyorum:16::16::16::16::16:
İçten dualarınızı bekliyorum

Sevgili arkadaşlar
Ben gittim geldim yine kimse yok
Herneyse topiğimiz ikinci sayfalara düşmesin bari yinede birşeyler yazıyım:20::20::20:
Dr gittim herşey çok güzel çıktı gonal f verdi bugün vurunmaya başlıycam
Hem lucrin hem gonal f ikisini bir arada kullanıcam perşembede ultrasona gidicem
Öbürü kısa protokoldü bu uzun olucak hayırlısı
Neyse sonra yine kendi kendime dertleşirim byyyyy:37::37::37::37::37::37::37::37:

Back
X