Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm çok sevindim demek bir prensesimiz olacak gözun aydın kendini özletme cnm haberdar et duaların içinde tşk ler şimdiden iyi bayramlar cnm öptumlızlar merhaba malesef net olmadığı için giremiyorum sizi unuttum sanmayın şuan 16 haftadayım kızım olacak teyzeleri rabbim enkısa zamanda sizede nasip etsin umudunuzu yitirmeyin dualarım sizle fırsat buldukça yazarım size hep dua edicem kızım ve ben sizi seviyorum benim kader arkadaşlarım![]()
bayraminiz mubarek olsun kizlar.. ben henuz cinsiyeti bilmiyorum bu pazartesi ogrenmeyi umut ediyorum..
hoş geldin cnm tedavin hayırlı olsun allah tamamını erdirsin dualarımdasın haberdar et durumunu cnm kendine iyi bakmrb kızlar ikinci için start verdik ankaraya geldim tedaviye başladık hayırlısıyla inşallah sonu güzel olur dualarınızı eksik etmeyin ilki kısa protokoldu şimdi uzun protokol gemeden önce lucrine başlamıştım şimdi gonol-f ile birlikte devam ediyorum rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder
mrb cnm nasılsın iyi dileklerin için tşk ler bende mersindeyim hemşeriymişiz tatlımiyi pazarlar kızlar...topiğimizin güzek hamişlerine kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
tedaviye başlayan ve başlayacak tüm arkadaşlarıma inşallah bu defa umutlarına kavuşurlar dileklerimle onları da kcam kcaman öpüyorum...
güzel haberlerini bekliyoruz....iyi bir haftasonu geçirmek dileğiyle ...bu arada mersinde hava çok güzel....