Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

kızlar selam iyi dlekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.....ben doktora gidemedim doktorumun acil işi çıkmış randevu iptal oldu. moralim bozulmuştu ama vardır bunda da bir hayır dedim zaten haftasonu hava felaketti......neyse durumum bu açıkçası......bu adetle tekrar hormonlarıma baktırayım bakalım artı rahim filmi de çektirmem lazım.....iş çok....bu arada oğluşlar geliyor maşallah.....rabbim sağlıkla evlatlarınıza kavuştursun....öptüm hepinzi....

sönmezim ne yaptın doktor işini randevun iptal edilmişti sanki?

diğer kızlardan ses seda yok nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????
suer neşe77 neredesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

mersine kış geldi bu arada.....

diğer kızlardan ses seda yok nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????

Merhaba cnm fazla giremiyorum bu aralar. Benim tedavi yaza kaldı heralde eşim bekleyelim biraz dedi iki tane üstüste yapınca maddi olarak epey bizi yordu
Sen neler yapıyorsun kürlere devam ediyomusun
Bizde samsundayız ama çok soğuk değil daha bolca yağmur yağıyor:2:

canımcım bu ay adet olup rahim filmimi elime alıp öyle gideyim diyorum nasip olursa.....bakalım.....en iyisi böyle olacak galiba... kızlar yine kayboldu.....sen nasılsın???napıyorsun???

canımcım bu ay adet olup rahim filmimi elime alıp öyle gideyim diyorum nasip olursa.....bakalım.....en iyisi böyle olacak galiba... kızlar yine kayboldu.....sen nasılsın???napıyorsun???

Sönmez cnm merhaba bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum kızımdan önce çektirmiştim çok zor olmuştu
yine öyle zormu acaba

kürlere devam canım...bakalım hayırlısı....rahim filminini anestezili çektirin canlarım...arada fiyat farkı oluyor ama o acıya katlanmak zorunda kalmaktansa 100-200tl fazla verir acısız veya çok az acıyla filmi çektiririm...ayrıca rahim filmini scopy cihazıyla çektirin daha net çıkar...hepinizi öptüm.....

Sönmez cnm merhaba bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum kızımdan önce çektirmiştim çok zor olmuştu
yine öyle zormu acaba

Canım bende öncekini anestezi almadan çektirmiştim.....zor olmuştu......şimdi anestezili düşünüyorum....bence sende öyle yaptır....inşallah tüplerimizde sorun çıkmaz canım.....bu arada nasılsın suercim....

mrb arkadaşlar hepinizin iyi olmasına sevindim bir suredir giremedim bu aralar belfıtığım azdı fiziğe gidiyorum o yuzden surekli yatıyorum sönmez cnm inşş rahimfilmin temiz çıkar suercim bencede ara vermen iyi olmuş bi bakmışın bebiş doğal yoldan geliverir inşşş thorbank cnm sen nasılsın evet ya mersin bayağı soğudu kızlar lutfen kendinize çok dikkat edin nurcum inşş ısınma işini halletmişindir canım napıyorsun nasılsın kızlar hepinizi seviyorum şimdilik hoşçakalınnnn

hosbulduk canim benim,amin allahim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.iki gun oldu geleli ev topluyorum elimden geldigince,evimde cok soguk oluyo bebek olunca ne yapicam onu dusunuyorum baca deligide yok soba kursam, DUA ediyorum bolbol rabbim sicak bir ev nasip etsin diye.turkiyede sicaga alismisim zorlandim acikcasi.
senin tedavin ne durumda arkadasim.topikte guzel haberler vardir umarim.

mrb cnm kanda iltihap çıktığı için bir sure iğne vurulacam anlıyacağın

mrb arkadaşlar hepinizin iyi olmasına sevindim bir suredir giremedim bu aralar belfıtığım azdı fiziğe gidiyorum o yuzden surekli yatıyorum sönmez cnm inşş rahimfilmin temiz çıkar suercim bencede ara vermen iyi olmuş bi bakmışın bebiş doğal yoldan geliverir inşşş thorbank cnm sen nasılsın evet ya mersin bayağı soğudu kızlar lutfen kendinize çok dikkat edin nurcum inşş ısınma işini halletmişindir canım napıyorsun nasılsın kızlar hepinizi seviyorum şimdilik hoşçakalınnnn

sağolasın neşecim.....sanada geçmiş olsun....ben stresliyim kendimi kontrol edemiyorum bu konuda......

gel de azıcıkta bizim burda takıl hep rainbowun sayfasındasınnnnnnn.....sarmıyor artık bu sayfa kimseyi.....kimse takılmıyor girsede cevap yazmıyor.....

gel de azıcıkta bizim burda takıl hep rainbowun sayfasındasınnnnnnn.....sarmıyor artık bu sayfa kimseyi.....kimse takılmıyor girsede cevap yazmıyor.....
merhaba tatlım valla ben geliyorum kimsecikler yok nerde bu millet sizi unuttum sanmayın takipteyim:27:

canım arkadaşım geçmişler olsun....bel fıtığı kötü ya...ama lazerle filan ameliyat olanlar var...hiç araştırdın mı? ne diyor daktırın?

böyle duşunmene çok uzuldum cnm elimden geldiğince topiğimize uğramaya çalışıyorum yazılanlara cevaq yazıyorum çunku bu topikin benim için yeri herzaman ayrı olacak hepinizi seviyorum tabiki başka topiklerede yazacagız ama inan ki buranın yeri herzaman ayrı

canım arkadaşım geçmişler olsun....bel fıtığı kötü ya...ama lazerle filan ameliyat olanlar var...hiç araştırdın mı? ne diyor daktırın?

tşk ederim arkadaşım cnm ben 4 yıl önce bşk te yaptırmıştım dr fıtıkların hepsini almamış ne yazzıkki kalan fıtıklar böyle arada çektiriyor cnm ya şimdide gel gene ameliyat yapalım diyor şuan çok kararsızım bilmiyorum bebiş de istiyorum ne yapacam bilmiyorum tatlım ya sen nasılsın cnm

Tharbankcım, sönmezcim cevabınız için teşekkürler 200 tl için hiç o eziyeti çekmeye değmez o zaman çünkü onun eziyetini bir kere yaşadım bir daha istemiyorum

Neşe cnm sanada geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah şimdi iyisindir sen bize lazımsın kendine dikkat et.

Arkadaşlar bende yarın badana yaptırıyorum. Duvarlar küf oldu nemden dolayı. Offfff çok işim var bütün ev ayakta:37::37::37:
Hepinizi öpüyorum

suerim kolay gelsin tatlım...kışın soğukta zor olacak ama sizin için.....

neşe77 iyiyim canım sen nasılsın...bu arada bir diyete başladım... sabahları sporda yapıyorum ...arkadaşlar kilo vermişsin diyorlar ama kilo vermekten değil sanırım sıkılaşmaktan...herkese şimdiden iyi haftasonları...

Back
X