Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

$i (13).webp​güzel anneler ve anne adayları gününüz güzel geçsin inşallah

en yakın zamanda sendeeeeeeeeeeee o hazırlık içinde olman dılegım dualarım senınleeeeeeeeeeeee bende 7 sene 4 tup bebekte kavuştum o yollardan hıç olmıyacak dıye geçılıyoor ama pees etmek yoookkkk ugraşınca KURBAN OLDUGUN ALLAHIMIN YANINDA ÇOK VERİR İNŞ GUZEL HABERLERINI BEKLIYOOZ

inşallah canım sağolasın.......bende 4. tüp için hazırlanacağım bakalım hayırlısı...rabbim senide sağlıkla hayırlısıyla bebişine kavuştursun....

mrb arkadaşlar herkese iyi akşamlar inşş hepiniz iyisinizdir ben şifayı kaptım çok kötu grip oldum yaa hiç halim yok suercim ooh mis neguzel işlerini halletmişiz pazar keyifini de yapmışsın yarasın arkadaşıma thorbankcım benim kocamda aynı bende önden geziyorum eşim arkadan geliyr aldıysan eğer gulegule eskit tatlım sönmezim sen nasılsın tatlım inşş son tedavin olsun tatlım bebişin artık gelsin inşş encanım senide çok öptum janim inşş sende iyisindir cnm deryaaa hiç böyle olurmu yazmadan kaçmak nasılsınnnnn

arkadaslar hazırlık yapmanın zamanı geldı hastane çantamda neler olmalıııııııı

mrb cnm iyi akşamlar tatlım hepimiz için iyi dileklerde bulunduğun için tşk kendin için önden duğmeli pijama tk terlik iç çamışırı hasta bezi ve meme pedi bebiş için hastane tk ları satılılor onlardan alabilirsin battaniye ayrıca biberon bez emzik sutsağmanı bebişler için olan ıslak mendil şimdilik bunlar geliyor tatlım allah sağsalim bebişini kucağına aldırsın nasıl doğum yapacağn bellimi cnm

Cnm inşallah iyileşirsin dua edicem sana kendine çok çok dikkat et
tşk ederim cnm bende hepnizin adını geçiriyorum dualarımda allah kabul etsinnn

cnm nekadar dikkat etsemde olacağı varsa oluyor birde ben temizlik yapmayı çok seviyorum ya ne geliyorsa başıma ondan geliyor tatlım şimdilik hoşçakal cnm öpuyorum muckkk

mrb arkadaşlar herkese iyi akşamlar inşş hepiniz iyisinizdir ben şifayı kaptım çok kötu grip oldum yaa hiç halim yok suercim ooh mis neguzel işlerini halletmişiz pazar keyifini de yapmışsın yarasın arkadaşıma thorbankcım benim kocamda aynı bende önden geziyorum eşim arkadan geliyr aldıysan eğer gulegule eskit tatlım sönmezim sen nasılsın tatlım inşş son tedavin olsun tatlım bebişin artık gelsin inşş encanım senide çok öptum janim inşş sende iyisindir cnm deryaaa hiç böyle olurmu yazmadan kaçmak nasılsınnnnn

Cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın. Gripin en iyi ilacı yatıp dinlenmek. Gerçi evde çocuk olunca biraz zor oluyo ama bu arada oğluşun nasıl
Bu sene kaçıncı sınıfta benim kızdan büyüktü herhalde yanlış hatırlamıyorsam
Çok öpüyorum cnm kendine dikkat et

saol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın :54:
Encan sen ne yapıyorsun cnm bebiş nasıl karnın büyüdümü , artık hareketlerini iyice hissedersin
Hamileliğin keyfini çıkart cnm insan ileride her anını özlüyor ya bilmiyorum her kadının yaşaması gereken en güzel duygulardan biri
Öpüyorum tatlımm

Encan sen ne yapıyorsun cnm bebiş nasıl karnın büyüdümü , artık hareketlerini iyice hissedersin
Hamileliğin keyfini çıkart cnm insan ileride her anını özlüyor ya bilmiyorum her kadının yaşaması gereken en güzel duygulardan biri
Öpüyorum tatlımm
saol tatlım iyiyiz çok şükür evde pinekliyoruz işte evet büyüdü karnım haraketlerini çok daha net hissediyorum gece bile uyutmuyor kerata dilerim rabbim olmayan bütün kullarına nasip etsin kimseyievlatsız bırakmasın inşaallah:16:

Cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın. Gripin en iyi ilacı yatıp dinlenmek. Gerçi evde çocuk olunca biraz zor oluyo ama bu arada oğluşun nasıl
Bu sene kaçıncı sınıfta benim kızdan büyüktü herhalde yanlış hatırlamıyorsam
Çok öpüyorum cnm kendine dikkat et
tşkler sen nasıl cnmpek yatamıyorum ya tatlım doğru söyluyorsun oğlum busene yeni sistemin ortabiri cnm ve çok dağınık babasına çekmiş anlıyacağın hep hareket halindeyim ilaçlarımı içip işimi yapıyorum biryandanda fiziğe devam

saol tatlım iyiyiz çok şükür evde pinekliyoruz işte evet büyüdü karnım haraketlerini çok daha net hissediyorum gece bile uyutmuyor kerata dilerim rabbim olmayan bütün kullarına nasip etsin kimseyievlatsız bırakmasın inşaallah:16:
mrb cnm yerim ben o keratayı iyi olun inşş suere katılıyorum hamişliğinin tadını çıkar çok özel birşey çunku bu gunler bol bol dinlen ama arada dışarı çık cnm gez dolaş annesi yiğenime iyi bak öpuyorum nanaktann

mrb arkadaşlar sönmez thorbank sizlerde iyisinizdir inşşş havalar çok sogudu aman dikkat edin suer cnm senin kızın nasıl cnm maşallah o kaça gidiyor şimdi bende fizikten geldim biraz önce azsonra yemek yapmaya geçecem kendinize iyi bakın

mrb arkadaşlar sönmez thorbank sizlerde iyisinizdir inşşş havalar çok sogudu aman dikkat edin suer cnm senin kızın nasıl cnm maşallah o kaça gidiyor şimdi bende fizikten geldim biraz önce azsonra yemek yapmaya geçecem kendinize iyi bakın

Mrb cnm benim kız üçe gidiyor 2004 doğumlu. Bende yeni geldim eve yemek yapıcam
Eşim kuru fasülye pilav istedi. Bu akşam menümüz bu.

mrb cnm yerim ben o keratayı iyi olun inşş suere katılıyorum hamişliğinin tadını çıkar çok özel birşey çunku bu gunler bol bol dinlen ama arada dışarı çık cnm gez dolaş annesi yiğenime iyi bak öpuyorum nanaktann
bizde seni öpüyoruz teyzesi :54:bugün hava güzeldi biraz dolaştım ama ayaklarım şişti balon gibi uzun zamandır çıkmıyorum sersem gibi oldum çok yorulmuşum yemek felan yapmadım koçiş gelince yapar yeriz bişiler kızlar hamile kalmakla iş bitmiyormuş malesef:50:inşllah sizde benimgibi şişinde hiçbi iş yapamayın inşallah:16:

Merhaba arkadaşlar bugün hayıt tohumu aldım onu içicem iyi geliyo diye duydum ama sizin bilginiz varmı

selam kızlar....dün giremedim rahatsızdım gözlerimden ve başım ağrıyordu...
neşecim geçmiş olsun...dikkat et kendine...
suercim sen nasılsın hayıt otunu duymadım tatlım daha doğrusu denemedim hiç...araştırmadım...
encanım daha dur doğunca esas seni rahat bırakmayacak....sağlıkla doğsundaaaa....
thorbank nerelerdesinnn...???
kızlar ctesi rahim filmi çektirmeye gidiyom dualarınızı bekliyomm..öptüm görüşmek üzere....

selam kızlar....dün giremedim rahatsızdım gözlerimden ve başım ağrıyordu...
neşecim geçmiş olsun...dikkat et kendine...
suercim sen nasılsın hayıt otunu duymadım tatlım daha doğrusu denemedim hiç...araştırmadım...
encanım daha dur doğunca esas seni rahat bırakmayacak....sağlıkla doğsundaaaa....
thorbank nerelerdesinnn...???
kızlar ctesi rahim filmi çektirmeye gidiyom dualarınızı bekliyomm..öptüm görüşmek üzere....

Cnm arkadaşım inşallah güzel haberlerle gelirsin bir problem çıkmaz.Kolayca atlatırsın. Dualarım seninle.
Bugün bi arkadaşın hamilelik haberini aldım oda pkoluydu 10 senedir bebişi olmuyodu. Banada gittiği dr tavsiye etti
Darısı burdaki bütün isteyen arkadaşlarımın başına
Thorbank sen nerelerdesin cnm kayboldun
Hepinizi öpüyorum

Back
X