Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en yakın zamanda sendeeeeeeeeeeee o hazırlık içinde olman dılegım dualarım senınleeeeeeeeeeeee bende 7 sene 4 tup bebekte kavuştum o yollardan hıç olmıyacak dıye geçılıyoor ama pees etmek yoookkkk ugraşınca KURBAN OLDUGUN ALLAHIMIN YANINDA ÇOK VERİR İNŞ GUZEL HABERLERINI BEKLIYOOZ
arkadaslar hazırlık yapmanın zamanı geldı hastane çantamda neler olmalıııııııı
tşk ederim cnm bende hepnizin adını geçiriyorum dualarımda allah kabul etsinnnCnm inşallah iyileşirsin dua edicem sana kendine çok çok dikkat et
saol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsıniyi akşamlar encanım...nasılsın..bebiş nasıll......
mrb arkadaşlar herkese iyi akşamlar inşş hepiniz iyisinizdir ben şifayı kaptım çok kötu grip oldum yaa hiç halim yok suercim ooh mis neguzel işlerini halletmişiz pazar keyifini de yapmışsın yarasın arkadaşıma thorbankcım benim kocamda aynı bende önden geziyorum eşim arkadan geliyr aldıysan eğer gulegule eskit tatlım sönmezim sen nasılsın tatlım inşş son tedavin olsun tatlım bebişin artık gelsin inşş encanım senide çok öptum janim inşş sende iyisindir cnm deryaaa hiç böyle olurmu yazmadan kaçmak nasılsınnnnn
Encan sen ne yapıyorsun cnm bebiş nasıl karnın büyüdümü , artık hareketlerini iyice hissedersinsaol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın![]()
saol tatlım iyiyiz çok şükür evde pinekliyoruz işte evet büyüdü karnım haraketlerini çok daha net hissediyorum gece bile uyutmuyor kerata dilerim rabbim olmayan bütün kullarına nasip etsin kimseyievlatsız bırakmasın inşaallahEncan sen ne yapıyorsun cnm bebiş nasıl karnın büyüdümü , artık hareketlerini iyice hissedersin
Hamileliğin keyfini çıkart cnm insan ileride her anını özlüyor ya bilmiyorum her kadının yaşaması gereken en güzel duygulardan biri
Öpüyorum tatlımm
tşkler sen nasıl cnmpek yatamıyorum ya tatlım doğru söyluyorsun oğlum busene yeni sistemin ortabiri cnm ve çok dağınık babasına çekmiş anlıyacağın hep hareket halindeyim ilaçlarımı içip işimi yapıyorum biryandanda fiziğe devamCnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın. Gripin en iyi ilacı yatıp dinlenmek. Gerçi evde çocuk olunca biraz zor oluyo ama bu arada oğluşun nasıl
Bu sene kaçıncı sınıfta benim kızdan büyüktü herhalde yanlış hatırlamıyorsam
Çok öpüyorum cnm kendine dikkat et
evet cnm inş 100 leri 1000leri devireceğiz kızlarrrrArkadaşlar bu arada şaka maka 43 sayfa olmuşuz 6,7 kişi yinede başarmışız
Hepimizi kutluyorum![]()
mrb cnm yerim ben o keratayı iyi olun inşş suere katılıyorum hamişliğinin tadını çıkar çok özel birşey çunku bu gunler bol bol dinlen ama arada dışarı çık cnm gez dolaş annesi yiğenime iyi bak öpuyorum nanaktannsaol tatlım iyiyiz çok şükür evde pinekliyoruz işte evet büyüdü karnım haraketlerini çok daha net hissediyorum gece bile uyutmuyor kerata dilerim rabbim olmayan bütün kullarına nasip etsin kimseyievlatsız bırakmasın inşaallah![]()
mrb arkadaşlar sönmez thorbank sizlerde iyisinizdir inşşş havalar çok sogudu aman dikkat edin suer cnm senin kızın nasıl cnm maşallah o kaça gidiyor şimdi bende fizikten geldim biraz önce azsonra yemek yapmaya geçecem kendinize iyi bakın
bizde seni öpüyoruz teyzesimrb cnm yerim ben o keratayı iyi olun inşş suere katılıyorum hamişliğinin tadını çıkar çok özel birşey çunku bu gunler bol bol dinlen ama arada dışarı çık cnm gez dolaş annesi yiğenime iyi bak öpuyorum nanaktann
selam kızlar....dün giremedim rahatsızdım gözlerimden ve başım ağrıyordu...
neşecim geçmiş olsun...dikkat et kendine...
suercim sen nasılsın hayıt otunu duymadım tatlım daha doğrusu denemedim hiç...araştırmadım...
encanım daha dur doğunca esas seni rahat bırakmayacak....sağlıkla doğsundaaaa....
thorbank nerelerdesinnn...???
kızlar ctesi rahim filmi çektirmeye gidiyom dualarınızı bekliyomm..öptüm görüşmek üzere....