Eki Görüntüle 730807 teyzeleri buda son halimiz maşallah demeyi unutmayınhepinizi öpüyoruz
maşalllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım allah sana babasına bagışlasın onu çok tatlı çok şeker.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 730807 teyzeleri buda son halimiz maşallah demeyi unutmayınhepinizi öpüyoruz
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dikkat dikkat suer ve sönmez acil danışmaya suer ve sönmez hanım efendiler acil danışmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neşe77 hoşgeldin tatlım.....başarısız tedaviye üzüldüm inşallah donmuşlar seni mahcup etmez....labroskopi nasıl geçti inşallah olumsuz birşeyler yoktur? buralarda değişiklik yok malesef topik desen kimsecikler uğramıyor artık....kızlar kayıp malesef daha eve taşınamadım canım.......
hadi kendine iyi bak iyi geceler
Mrb kizlr herkese iyi aksamlar suercim cnm sende hosgeldin tatlim bende inanki hepinizi cok özledim insss artik buralardayim yine eskisi gibi yazisacagiz inssss teskkùr ederim ayrica iyi dilekleri icin insss ikinci denemede basaili olacagim keske ayni zamana denk gelebilseydik seninle tedavimiz olsun inssss bu tedavide senin icin hayirli olsun tatlim arkandanda sönmezle thorbankla ben gelirim insss cnm merkezinle iyi konus lutfen digerlerinin olmamasinin nedenini arastirsinlar sen hic rahim filmi yada hitareskopi yaptirmismiydin cnm ayyyy cok sevindimmm insss hayilidi olsun iyi aksamlar canllarrrrrrr
selam kızlar,
encanım oğluşun çok tatlı maşallah ...Allah analı babalı büyütsün.....
suercim canım yeni tedavin hayırlı olsun...rabbim emeklerini boşa çıkarmasın....
berencim canım sen nasılsın???
thorbankcım sen nasılsın?tedavi ne zaman?
neşecim sende hoşgeldin...sende inş. 2.denemende bebişine kavuşursun....
bana gelince ben tekrar denemeyecemmmm....sanırım artık benim için bu sayfa kapandı kızlar.... forumada çok fazla girmiyorum artık....
güzel haberlerinizi almak için girerim inş....bende son durum bu....
kendinize iyi bakın.....sevgiler.....
Cnm mrb iyi hafta sonlari bence tekrar rahim filmi cektir cnm cunku tedavimizde onemli bence ben en son daha once 4 yil once cektimistim dr gerk duymadi keske duysaydi ozaman temiz olan tup bir ay oncekinde tikali cikti ayrica icindeki sivi rahme akiyormus dr tupbebek tedavisi sirasinda farkatti ama yinede iki embiMerhaba cnm hayırlısı olsun bakalım başlıycaz. Ben rahim filmini 11 sene önce çektirdim geçerliliği varmı bilmiyorum ama çok eziyetli olmuştu inşallah istemez. Ben bu sefer fakültede yaptırıcam burda gidenlerin çogu pozitifi görmüş inşallah artık bende görürüm. Sen hangi yerde yaptırdın ne kadar ödedin kaç tane transfer ettiler.
Ogluşun nasıl cnm kardeş istiyormu oda. Bizimki bu ara kafayı taktı en yakın arkadaşim dogum yapıcak onların bebeği olacsk bizim yok diye aglıyo
mrb cnm iyi hafta sonlaritaşındık canım...cuma günü....ama daha yerleşemedik temizlik ve ufak tefek işler bitmedi malesef....labroskopide açtı değil mi tüpleri bende de tıkanıklık var ama filimde çıktı acaba labroskopiyle açılır mı ama sıvı birikimi yok ...