Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Mrb herkese inssss herkes iyidir sayfalara bakamadim uzu zamandir yoktum ama hepiniz inanin hep aklidaydiniz ben tupbebek tedavimi yaptidim fakat bazi nedenlerden oturu ne yazikki olmadi insss dondurulmuslarimla birkac aya yine deniyecegim inş allah... suan laporoskopi oldum bir hafta once evde dinleniyorum simdilik benden haberler boyle canlarrr sönmez suer ins sizler de iyisiniz yeniden deniye bildinizmz ins hakkimizda hayirlisi olun thorbank cnm evine tasindiysan eger hayirli ugurlu olur ins cnm se nasilsin encanim maşallah oglun çok tatli bizim icinde öp ogluşunu kizlar simdilik benden bu kadar kendinize iyi bakin ins eskisi gibi yine buralarda oluruzzz hepimizzzzz

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:47::47::47::47::47::47::47::47::20::20::20::20::20::20::20::20:

dikkat dikkat suer ve sönmez acil danışmaya suer ve sönmez hanım efendiler acil danışmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben geldim olmaz mı

neşe77 hoşgeldin tatlım.....başarısız tedaviye üzüldüm inşallah donmuşlar seni mahcup etmez....labroskopi nasıl geçti inşallah olumsuz birşeyler yoktur? buralarda değişiklik yok malesef topik desen kimsecikler uğramıyor artık....:14::14::14::14: kızlar kayıp malesef daha eve taşınamadım canım.......:50::50::50::50: hadi kendine iyi bak iyi geceler

neşe77 hoşgeldin tatlım.....başarısız tedaviye üzüldüm inşallah donmuşlar seni mahcup etmez....labroskopi nasıl geçti inşallah olumsuz birşeyler yoktur? buralarda değişiklik yok malesef topik desen kimsecikler uğramıyor artık....:14::14::14::14: kızlar kayıp malesef daha eve taşınamadım canım.......:50::50::50::50: hadi kendine iyi bak iyi geceler

Mrb cnm iyi aksamlar laporoskopim iyi gecti cok sukur tupte tikanma varmis dr onu acti cnm neyazikki tupbebegin tutmamasida bu yuzdendi cunku tikanikliktan oturu tupteki biriken sivi rahime akmis cnm oda embriyonun tutunmasini zorlastiriyormus cnm kismet iste cnm hayirlisi olsun diyorum ins dondurulmuslarim yuzumu guldurur eeee sen niye tasinmadin bitmedimi yoksa daha eviniz insss bundan sonra senlenecek burasi yine gorusuruz cnm iyi aksamlarrr

Herkeze merhaba arkadaslar

Thorbank cnm kusura bakma epeydir giremiyorum esim lazim oldugu için evdeki bilgisayarı götürdü internete giremedim bende kendi telefonuma internet aldım artik burdayimmmmm nasilsin cnm neler yapıyosun valla çok özledim sizleri

Encan bebişin çok tatlı yerim ben onun agzını burnunu Allahim saglik sıhatle büyütür inşallah. Kocaman olmuş maşşallah arasıra koyarsın artık redimlerini

Sönmezcim sen nasilsın arkadasım neler yapıyosun

Beren sen nasilsin bebisin nasil cnm artık iyice karnın büyümüştür

Gelelim neşe sana sen nerelerdesin valla çok merak ettik seni. Bizi bırakıp çektin gittin. İşin şakası gerçekten çok özledik seni bir daha sakın bu kadar ara verme.
Cnm üzüldüm ilk tüpbebeginin tutmamasına

İnşallah ikincide gelir bebişin
Bu sefer bu süreçi beraber geçiririz

Bana gelince arkadaşlar bir aksilik olmazsa iki üç güne tedaviye başlıyoruz. Aslında eylüle ertelemiştik ama kızım babasına çok agladı benim kardeşim yok diye bizde biran evveli olsun dedik ve adetimle başlıyoruz allah kismet ederse tabi
Hepinize slm ve sevgiler arkadaşlar sakın kimse bir yere kaçmasın

Mrb kizlr herkese iyi aksamlar suercim cnm sende hosgeldin tatlim bende inanki hepinizi cok özledim insss artik buralardayim yine eskisi gibi yazisacagiz inssss teskkùr ederim ayrica iyi dilekleri icin insss ikinci denemede basaili olacagim keske ayni zamana denk gelebilseydik seninle tedavimiz olsun inssss bu tedavide senin icin hayirli olsun tatlim arkandanda sönmezle thorbankla ben gelirim insss cnm merkezinle iyi konus lutfen digerlerinin olmamasinin nedenini arastirsinlar sen hic rahim filmi yada hitareskopi yaptirmismiydin cnm ayyyy cok sevindimmm insss hayilidi olsun iyi aksamlar canllarrrrrrr

Mrb kizlr herkese iyi aksamlar suercim cnm sende hosgeldin tatlim bende inanki hepinizi cok özledim insss artik buralardayim yine eskisi gibi yazisacagiz inssss teskkùr ederim ayrica iyi dilekleri icin insss ikinci denemede basaili olacagim keske ayni zamana denk gelebilseydik seninle tedavimiz olsun inssss bu tedavide senin icin hayirli olsun tatlim arkandanda sönmezle thorbankla ben gelirim insss cnm merkezinle iyi konus lutfen digerlerinin olmamasinin nedenini arastirsinlar sen hic rahim filmi yada hitareskopi yaptirmismiydin cnm ayyyy cok sevindimmm insss hayilidi olsun iyi aksamlar canllarrrrrrr

Merhaba cnm hayırlısı olsun bakalım başlıycaz. Ben rahim filmini 11 sene önce çektirdim geçerliliği varmı bilmiyorum ama çok eziyetli olmuştu inşallah istemez. Ben bu sefer fakültede yaptırıcam burda gidenlerin çogu pozitifi görmüş inşallah artık bende görürüm. Sen hangi yerde yaptırdın ne kadar ödedin kaç tane transfer ettiler.

Ogluşun nasıl cnm kardeş istiyormu oda. Bizimki bu ara kafayı taktı en yakın arkadaşim dogum yapıcak onların bebeği olacsk bizim yok diye aglıyo

selam kızlar,

encanım oğluşun çok tatlı maşallah ...Allah analı babalı büyütsün.....

suercim canım yeni tedavin hayırlı olsun...rabbim emeklerini boşa çıkarmasın....

berencim canım sen nasılsın???

thorbankcım sen nasılsın?tedavi ne zaman?

neşecim sende hoşgeldin...sende inş. 2.denemende bebişine kavuşursun....

bana gelince ben tekrar denemeyecemmmm....sanırım artık benim için bu sayfa kapandı kızlar.... forumada çok fazla girmiyorum artık....
güzel haberlerinizi almak için girerim inş....bende son durum bu....

kendinize iyi bakın.....sevgiler.....

selam kızlar,

encanım oğluşun çok tatlı maşallah ...Allah analı babalı büyütsün.....

suercim canım yeni tedavin hayırlı olsun...rabbim emeklerini boşa çıkarmasın....

berencim canım sen nasılsın???

thorbankcım sen nasılsın?tedavi ne zaman?

neşecim sende hoşgeldin...sende inş. 2.denemende bebişine kavuşursun....

bana gelince ben tekrar denemeyecemmmm....sanırım artık benim için bu sayfa kapandı kızlar.... forumada çok fazla girmiyorum artık....
güzel haberlerinizi almak için girerim inş....bende son durum bu....

kendinize iyi bakın.....sevgiler.....

canım ben iyiyim ama sen neden pes ettin öyle yada böyle hepimiz birgün anne olacagız sakın pes etme bak ben 10.yılımda hamile kaldım allaha çok şükür inşallah en yakın zamanda sende bize güzel haberlerini vereceksin ben inanıyorum.

taşındık canım...cuma günü....ama daha yerleşemedik temizlik ve ufak tefek işler bitmedi malesef....labroskopide açtı değil mi tüpleri bende de tıkanıklık var ama filimde çıktı acaba labroskopiyle açılır mı ama sıvı birikimi yok ...

suer tedavin hayırlı olsun arkadaşım... inşallah olumlu snuç alırsın bu defa....

sönmez bende 3. denemeden sonra tamam demiştim ama eşim çok ısrar ediyor bakalım artık....

herkese iyi pazarlar şimdiden....

Merhaba cnm hayırlısı olsun bakalım başlıycaz. Ben rahim filmini 11 sene önce çektirdim geçerliliği varmı bilmiyorum ama çok eziyetli olmuştu inşallah istemez. Ben bu sefer fakültede yaptırıcam burda gidenlerin çogu pozitifi görmüş inşallah artık bende görürüm. Sen hangi yerde yaptırdın ne kadar ödedin kaç tane transfer ettiler.

Ogluşun nasıl cnm kardeş istiyormu oda. Bizimki bu ara kafayı taktı en yakın arkadaşim dogum yapıcak onların bebeği olacsk bizim yok diye aglıyo
Cnm mrb iyi hafta sonlari bence tekrar rahim filmi cektir cnm cunku tedavimizde onemli bence ben en son daha once 4 yil once cektimistim dr gerk duymadi keske duysaydi ozaman temiz olan tup bir ay oncekinde tikali cikti ayrica icindeki sivi rahme akiyormus dr tupbebek tedavisi sirasinda farkatti ama yinede iki embi
riyoyu da koydu ve dediki sansiniz%50 dusuk dedi ben adana baskentte yaptirdim cnm dondurulmus embiriyolarla bize 5500 liraya mal oldu cnm oglumda benim senin kiz gibi aynen cnm sirf onlar icin zaten bu ugraslarimiz degilmi

taşındık canım...cuma günü....ama daha yerleşemedik temizlik ve ufak tefek işler bitmedi malesef....labroskopide açtı değil mi tüpleri bende de tıkanıklık var ama filimde çıktı acaba labroskopiyle açılır mı ama sıvı birikimi yok ...
mrb cnm iyi hafta sonlari
Hayirli ugurlu olsun cnm gule gule oturun ins bebisde gelir pes etmek yok oyle bana bak bir senedir tupbebege ha baslicagiz hep aksilikler oldu belimden tut kanda iltihaba sonra daha ufak aksilikler tpbebegi n tedavisindede bugune kadar olmayan rahimde sivi ve negatif sonuc sonrasinda rahimfilmi ve laporoskopi evet dr filmde tup sucuk gibi gorunce tupu alabilirim buyuk bir olasilikla demisti fakat ameliyat esnasinda acilacak durumda olunca acmis cok sukur ancak iki saati buldu ameliyattan cikmam ama cok sukur simdi iyiyim iki ayada insss dondurulmuslarla yola devam inss eger sende tup sorunu varsa once bu konuyu hallet cnm embiriyonun tutunmasinda cok onemli bence

Back
X