- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
tsk ederım encanım ınsss bu sefer bızım ıcın hayılısı olsun hersey yolunda gıtsın evet cnm annelık baska bısey rabbım ınsss olmayanlara arkasınndanda bızlere ınssss hıc erken degıl cnm bebıs ıcın belkı bu sefer tedavısız olacak ınssss ıkısı bır arada buyur gıder ah ahhhh keske sımdıkı aklım olsaydı arkaarkaya dogururdum kısmet hayırlısı buymus bızım ıcın oglusu kocaman op nese teyzesı ıcınneşem canım inşallah hayırlı olur tedavin umarım herşey yolunda gider sende suerde bebişlerinize kevuşursunuz çok güzel bi duyguymuş rabbim olmayan herkeze nasip etsin inşallah ben bile şimdiden 2. nin hayalini kuruyorum rüyamda hep hamile görüyorum kendimi evet biraz erken ama çok isterim bide kızım olsun neyse ben önce oğlumu büyüteyimde hayırlısıyla inşallah arkası bereketli olur![]()
Merhaba cnm aslında tatile gidecegimizden degildi. Kızım cok istedi agladi. Arkadaslar gideceklerdi esimde beraber gidelim dedi öyle yani. Rezervasyonu da 4 ay onceden yaptik 2500 gibi biseydi yanlis hatırlamıyorsam. Benim için en güzel tatil yemek yapip bulasik yikamamak:))))))))))))))))))))))) öpüyorum nedracimmmm
Cnm ya malesef olamadim bir türlü gelmedi cumaya kadar oldum oldum yoksa öbür aya kalicak. Bende yavastan yavaştan bayram temizligine başladım. Kirmizilarin gelecegi yok bir komsum olmus hitereskopi onun on onbeş gün gecikmiş. Bende umudu kestim
Bu arada hamile olmam imkansiz operasyondan sonra dr tavsiye etmem dedi onun için bisey yapmadık. Öncesinde olamaz çünkü operasyonda kanima baktilar.
Sen napiyosun nesecim ilaç filan iciyormusun. Senin dondurmalar kacinci gün dondurmasiydi
Öpüyorum mmmmmmm
suercım oluruna bırak hayırlısı neyse oyle olsun tatlım bence tatılını rahat ederek yapman onemlı kendını kasmadan sonrada gelsın bebısler ama mkrop kapmamaya dıkkat et cnm bende ufaktan bayram temızlıgıne basladımmm hepımıze kolay gelsın cnm ben ılac kullanmıyorum dr gıttıgımde hersey bellı olacak benımkıler ucuncu gun embrıyosu allah ızın verırse olur ınssssss hadı optum cnm