Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Kizlar simdi sok olcaksiniz ama topige yazdiktan sonra yattim bi sanci basladi kendimi zor attim hastaneye 3 saat sanci cektim ve netice acilma olmus 3 cm oglum dogdu 31+0 da dun iki ay erken geldi sabirsiz oglum biz 35. Haftada beklioduk simdilik kuvozde durumumuzda stabil dualarinizi eksik etmeyin bizden oglumda 1680 gr 41,5 cm dogdu Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

slm kızlar bugün REGL günüm transfer yapılalı 15 gün oldu dün idrarda gebelik görünmüştür bugün öğle kan tahlili sonucumda çıkıyor ya yinede korkuyorum bugün adet olurum diye

mrb arkadaşlar hepinize tunaydınlar cepten yazıyorum hatalarım olursa af ola nedracım suercim encanım sönmezim inşş sende döneceksin hepinize kucak dolusu sevgiler suercim erkekler anne tarafına gitmedimi hemen tafralara başlarlar benimkini görsen daha yoldayken başladı nerdeyse göbek atacak vallahi şimdi ağzı kulaklarında evdeyken öf pöf diyen adamdan eser yok sen tedaviye odaklan gerisini boş ver hadi hepinizi öpuyorum canlarrrrrr

mrb kızlar hepinize tunaydın nedracım bu sene pek bayramdan bişey anlamadım cnm herşey aynı suerin dediği gibi bence artık sende bir uçtan başla cnm her ay kıymetli suerim bencede birşeye takılma inşş herşey yolunda gidecek valla cnm yayla çok guzel esas ama işte kv çok tip kadın eskiden daha kötuydu şimdi yine iyi idare ediyorum ev işi yaptıktan sonra sitede geziyorum tv izliyorum bişekilde akşam oluyor stres olmamaya çalışıyorum anlıyacağın şimdilik herşey yolunda dr kontrolun ne zamandı hadi öptum cnm
Cnm iyi olmana sevindim. Benim kv ninde burda ikinci evi var arada gelip gidiyo 6 aydir yoktu. Son zamanlarda oda çok değişti önce ipler onun elindeydi şimdi sıra bende. Onun için artık sesini cok cikartamiyo :))))
Cnm dun kontrolüm vardi en büyük yumosum14 mm di. Ilacrara devam dedi dr. Yarin yine gidicem heralde toplama günü belli olur artik diye düşünüyorum.
Dünürüm orda kendine iyi bak gelinimi üzme sakın öpüyorum cnmmmmm
yanl hayırlı olsun canım inşallah kantesti de pozitif çıkar güzel haberlerinin devamını bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

günaydım canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özlem yumoşlara iyi bak iyi büyütttttttttttttttttttttttttt:))))))))))))))))))))))
büyük buluşmaya iyi hazırlansınlar......bu arada her şey yolundadır inşallah

neşe77 sen donmuşlarla devam edecektin değil mi canım? tam tarih belli mi?
Cnm ben iyiyim sen nasılsın. Merkezi karar verememissin ama ankara sana daha yakin degilmi orda neden düşünmüyorsun. akay tüp bebek mwrkezi varmis cok iyi oldugunu söylüyorlar bir arastir istersen cnm. Başarı şansı çok yüksekmis
Teyzesi yumoslarimda iyi 14 mm olmus. Artik hafta sonuna dogru alirlar heralde. valla biktim artik günde 3 tane ignem var. Bitsede kurtulsam. Öpüyorum cmmm
Kizlar simdi sok olcaksiniz ama topige yazdiktan sonra yattim bi sanci basladi kendimi zor attim hastaneye 3 saat sanci cektim ve netice acilma olmus 3 cm oglum dogdu 31+0 da dun iki ay erken geldi sabirsiz oglum biz 35. Haftada beklioduk simdilik kuvozde durumumuzda stabil dualarinizi eksik etmeyin bizden oglumda 1680 gr 41,5 cm dogdu Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Allahim inşallah sağlık sihat verir ogluna. Biran evvel kendini toplarda annesinin yanina gelir.
slm kızlar bugün REGL günüm transfer yapılalı 15 gün oldu dün idrarda gebelik görünmüştür bugün öğle kan tahlili sonucumda çıkıyor ya yinede korkuyorum bugün adet olurum diye
12 gun neden baktirmadiniz hcgye . Idrarda gorunduyse kesin vardir merak etme.

ay canım allah biran önce kuvozden kurtarıp annesinin kucagına gelmeyi nasip etsin .küçük sıpa çok erkenci sabredememiş demekki annesine kavuşmayı çok istemiş.eşininde seninde gözünüz aydın canım.

Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız

mrb arkadaşlar tunaydınlar ozo gözun aydın cnm maşallah oğluş pek aceleciymiş sağlıklı olsunda inşş buyur o annesi allah korusun sizleri bundan sonrada haberdar et bizi kızlar maşalyah topikte guzel haberler olmuş darısı bizlere inşş suercim yumoşlar inşşş hep,i kaliteli embiriyo olacak inşş az kalmış ne guzel ofpuf yok nedracım evet benimkiler dondirik cnm eylulde alacam minnoşları şimdi yasmin kullaıyorum kızlar hepinizi kocaman öpuyorum kendinize iyi bakın şimdilik hoşçakalın

Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
mrb cnm hoşgeldin cnm gözunuz aydın inşşş sağsalim kucağınada alacaksın hamişliğini doya doya yaşa hayırlı uğurlu olsun cnm

mrb arkadaşlar tunaydınlar ozo gözun aydın cnm maşallah oğluş pek aceleciymiş sağlıklı olsunda inşş buyur o annesi allah korusun sizleri bundan sonrada haberdar et bizi kızlar maşalyah topikte guzel haberler olmuş darısı bizlere inşş suercim yumoşlar inşşş hep,i kaliteli embiriyo olacak inşş az kalmış ne guzel ofpuf yok nedracım evet benimkiler dondirik cnm eylulde alacam minnoşları şimdi yasmin kullaıyorum kızlar hepinizi kocaman öpuyorum kendinize iyi bakın şimdilik hoşçakalın

Dünürüm neden yasmin kullanıyorsun yoksa kistinmi var. Bu ay kacinda adet oldun cnm. Dogum kontrol hapi kullaninca adet erkenmi oluyodu bende kullandım ama unuttum. Nese cnm yumurtalar kac mm olunca toplaniyodu dün en büyüğü 14 mmdi. İnşallah toplama islemi haftaya kalmaz. Yarin bakalim benim minnoslar ne kadar büyümüş.
Öptüm cnm

suercim dr telden göruştuk adetim 3 gun geç geldi her ihtimale karşı tedavi ertelenmesin diye kullanmamı istedi hap bitince bir hafta içinde oluyorsun cnm 19 20 oldularmi alıyorlar cnm inş bu hafta olur bence toplama zaten yarın belli olur bence minoşlara iyi bak ilaçlarını kaçırma sevgili dunurum yarın saat kaçtaydı randuvun gelince hemen yaz inşşş herşey guzel olacak 100. sayfa çok bereketki olacak şimdiden iki guzel haber aldık bile darısıda bizlere de olur inşşşş kendine iyi bak öptum cnm

Kizlar Allah hepinizden razi olsun tek tek yazamadim haftasina gore iyi dedi drum masallah tek sorun sutum gelmio 3 saatte bi sagiyorum ama ogluma dokunamadanda gelmicek herhaldr simdilik mama veriyoruz dualarim sizlerle sizde benden eksik etmeyin haber veririm ara ara yine sizlere

ozo83 inşallah süt sorununu çözersin canım ...
yanl tebriekler canım maşalahhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu mutluluğu bizede yaşatsın rabbim .....

suerim maşallah canım yumoşlara nazr değmesin.... günde 3 iğne ama ne yapacan ....haftaya toplanacak desene yumoşlar hadi bakalım.....senden ve neşeden güzel haberler bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

Kizlar Allah hepinizden razi olsun tek tek yazamadim haftasina gore iyi dedi drum masallah tek sorun sutum gelmio 3 saatte bi sagiyorum ama ogluma dokunamadanda gelmicek herhaldr simdilik mama veriyoruz dualarim sizlerle sizde benden eksik etmeyin haber veririm ara ara yine sizlere
Cnm merak etme en kisa zamanda gelir sütün yakin bir arkadaşım yeni dogum yaptı üç dört gün sonrası geldi sütü. Sen sadece bol bol sıvı tüket. Gerisi gelir zaten.
yanl tebriekler canım maşalahhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu mutluluğu bizede yaşatsın rabbim .....

suerim maşallah canım yumoşlara nazr değmesin.... günde 3 iğne ama ne yapacan ....haftaya toplanacak desene yumoşlar hadi bakalım.....senden ve neşeden güzel haberler bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

Cnm şimdilik dr kan testi ultrason sonuçların harika diyor. Bunları ilk iki denemeyi yaptirdigimda öbür drda soyluyodu zaten. Bakalım herşey iyi gibi gidiyo allahım sonunu hayirli etsin. Cnm yumurtaların ne zaman toplanacagi yarin belli olur herhalde. Nedram soyledigim merkeze baktinmi. Komsumun yegeni gitmiş oraya 4 denemede gebe kalmış. Kadinlar kulübünün tup bebek merkezlerindede topigi var cnm ben baktim yorumlari çok güzel. Ben dördüncüyu düşünmüyorum artık ama belki üç beş sene sonra orda yaptırabilirim.
Ama yokkkkk artik bu son napayım olmazsa hayatın baska guzellikleriyle ugrasicam.
Allahim hepimizin hakkinda hayırlısını versin. Birdahamı gelicez dünyada

Cnm sende en kisa zamanda baslada tedaviye topigimiz neselensin
Öpüyorum cnmmmmmmnm

senden allah razı olsun cnm maşallah oğluş iyiymiş onu kucağına alıp mis kokusunu içine çekince inşş sutun bollaşacak bolbol sıvı tuket cnm merak etme sen sutun gelecek inşş kendine iyi bak cnm

nedracım mrb tatlım ev işlerini hallettinmi cnm inşşşş sendende guzel haberler gelecek ben inanıyorum

Merhaba arkadaşlar
Bugün dr gittim benim inatçı yumoslar cok buyumemis 18 var 16 var iki uc tane 14 var 12 var . Dr Küçüklerin de buyumesi lazım dedi. Sadece büyükleri alirsam şansın azalır dedi. Cumartesi yada pazartesi ancak topluycakmis. O kadar ilaç iğne buyumemisler.
Offff yine bir sürü igne yazdı battik valla. Öbür tedavimde bu kadar çok tutmamisti. 2000 tlye yaklaştı. Esimede diycek sözüm kalmadı. Adam haklı. Bari bu ara iyi davraniyimda sesi çıkmasın.
Hepinizi çok öptüm

Merhaba arkadaşlar
Bugün dr gittim benim inatçı yumoslar cok buyumemis 18 var 16 var iki uc tane 14 var 12 var . Dr Küçüklerin de buyumesi lazım dedi. Sadece büyükleri alirsam şansın azalır dedi. Cumartesi yada pazartesi ancak topluycakmis. O kadar ilaç iğne buyumemisler.
Offff yine bir sürü igne yazdı battik valla. Öbür tedavimde bu kadar çok tutmamisti. 2000 tlye yaklaştı. Esimede diycek sözüm kalmadı. Adam haklı. Bari bu ara iyi davraniyimda sesi çıkmasın.
Hepinizi çok öptüm

benimde son denemede ilk başlarda yeterince büyüme olmamıştı sonradan büyümeye başladılar....ne kadar fazla büyük yumoş olursa o kadar iyi olur. eğer blastta giderse dokor yumoşların kalitesi ve büyüklüğü önem kazanıyor.....özlem sen tıp fakültesinde yaptırıyordun...nasıl orası genelde tıplar kalabalık ve doktorlar ilgisiz oluyor...ben bi ara rapor almak için gitmiştim de neler çekmiştim.ilaç raporun yok mu özlem bu arada....

neşen77 ev işlerini eh işte hallettik sayılır canım...psikolojik olarak kendimi hazırlamam lazım.....

özlem yazdığın tüp bebek topiğine şöyle bir göz attım canım. evet iyi gibi söylüyorlar...zaten bende bunu denerim sonrakini hiç bilmiyorum....:26::26::26: bende istanbulda emsey hospital var orayada iyi dediler....gerçi büleent traşa yaptırdık da ne oldu...kısmetten ötesine geçilmiyor valla....hayırlısı ne yapalım....

benimde son denemede ilk başlarda yeterince büyüme olmamıştı sonradan büyümeye başladılar....ne kadar fazla büyük yumoş olursa o kadar iyi olur. eğer blastta giderse dokor yumoşların kalitesi ve büyüklüğü önem kazanıyor.....özlem sen tıp fakültesinde yaptırıyordun...nasıl orası genelde tıplar kalabalık ve doktorlar ilgisiz oluyor...ben bi ara rapor almak için gitmiştim de neler çekmiştim.ilaç raporun yok mu özlem bu arada....

neşen77 ev işlerini eh işte hallettik sayılır canım...psikolojik olarak kendimi hazırlamam lazım.....

özlem yazdığın tüp bebek topiğine şöyle bir göz attım canım. evet iyi gibi söylüyorlar...zaten bende bunu denerim sonrakini hiç bilmiyorum....:26::26::26: bende istanbulda emsey hospital var orayada iyi dediler....gerçi büleent traşa yaptırdık da ne oldu...kısmetten ötesine geçilmiyor valla....hayırlısı ne yapalım....
Cnm tahminim 5 yada 6 yumos cikicak nedense fazla buyumediler.
Nedracim ben fakültede basladim sonra eşim orayi hic begenmedigi için değiştirmiştik. Simdi samsun medical parkta yaptiriyorum. Bu sefer dr dan cok memnunum. Çok guzel ilgilendi cnm. Fakültede 3 kadin ayni odaya aldilar bizi soyunun sirayla girin dediler. Zaten adetli gidiyosun hiç okadar utandigimi hatırlamıyorum. İnsan o halde esinin yaninda bile duramıyor. Onun için degistirdik aslinda oranın dr da cok iyiydi ama muamele kötüydü. Cnm bende cocuk olduğu için hiç bir haktan yararlanamiyorum. Hersey parayla.

Nedracim cnm iyice araştır öyle karar ver cnm merkeze. Bence hepsinden önemli merkez ve dr.
Cnm sana pes etmek yasak bebisin gelene kadar yorulmuycaksin
Öptüm cnmm

Back
X