- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
özlemim benim eşim hazırlık yapsa ne olurdu acaba bir düşündüm de......galiba 2 bavula birkaç eşya sığdırır çoğu şeyi evde unutur öyle giderdik tatile.....
yeterrim maşallah kış hazırlıkları yapmışsın canım....biz geçen sene yapmıştık salça bu sene yapmayı düşünmüyorum ....çünkü yerim yok açıkcası....annemlerde yaparsak belki....açık ekmek desen eşim bazen alıyor pazardan....öyle geçiştiriyoruz....temiz salça satan birisi bulursam biraz alırım belki...olmazsa annemi yağlarım ballarım alırım biraz....ya da kayınvalideye ricaaaaaaaaaa..
acıbadem maslakta da 3 tane koymuşlardı....
derin dondurucuya bamya biraz koydum ...eşim almış biraz...ama pahalı pazarlarda....fasulye ve barbunya koyacağım az daha....kayınvalide kurutulmuş domates ve reçel verecek....bakalım.....kışı geçireceğiz işte....birazda konserve domates yaparım...kışın çok işime yarıyor.....ekonomi biraz düzelsin bir derin dondurucu alma niyetim var kızlar...dolap tipinde...diğerleri kullanışlı değil...yazın burda her şey böcekleniyor veya bozuluyor.....
kızlar mutfak dolaplarının içine ne seriyorsunuz kaydırmaz raf örtüsü mü yoksa kapitone mi?
canımbizim evdede yer yok salça için vs ama köyde annemlerin evinde var orada yaptık kendimede yaptım ANNELERİN CANI SAĞOLSUNNN