Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

ben bu bedduaya tüm kızlar adına amin derim

$images.webp$images1.webp bende bende....................

hepinize oğluşumla bizden kocaman günaydın kızlar .geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.SUER canım sen nasılsın test tarihin yaklaşıyormu ne zaman.hepinizi öptüm ayrıca ENCAN oğluşun çok şeker maşallah ona darısı bana olsun inşallah:))

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Herkese tunaydin arkadaşlar
Beren cnm bugün 7 gün. Aslında test yaptırmayı dusunuyordum ama yapamadim biraz korktum. Ben bu sefer kan testi yapamiycam heralde.

Herkese tunaydin arkadaşlar
Beren cnm bugün 7 gün. Aslında test yaptırmayı dusunuyordum ama yapamadim biraz korktum. Ben bu sefer kan testi yapamiycam heralde.

canım kandan mutlaka baktır :20::20::20::20::20:sakın korkma:44: yazılanı yaşayacağız inşş bu sefer güzel şeyler yaşanacak:49::49::49::49::49::49::49:

mrb arkadaslar tunaydınlar ınss hepınız ıyısınızdır suercım ınsss guzel haberler vereceksın ve ne olursa olsun mutlaka kan tahlılı yaptırmalısın cnm nedracım evet artık bol oksıjenın son gunu ama ben evımı cok ozledım yarın gıremeye bılırım kendınıze ıyı bakın hepınızı kocaman opuyorummmmm

canım kandan mutlaka baktır :20::20::20::20::20:sakın korkma:44: yazılanı yaşayacağız inşş bu sefer güzel şeyler yaşanacak:49::49::49::49::49::49::49:

mrb arkadaslar tunaydınlar ınss hepınız ıyısınızdır suercım ınsss guzel haberler vereceksın ve ne olursa olsun mutlaka kan tahlılı yaptırmalısın cnm nedracım evet artık bol oksıjenın son gunu ama ben evımı cok ozledım yarın gıremeye bılırım kendınıze ıyı bakın hepınızı kocaman opuyorummmmm

Arkadaslar yarın testi yaptirmaya karar verdim. 8 gün olucak varsa azda olsun çıkar heralde. Dua edin bana

Arkadaslar yarın testi yaptirmaya karar verdim. 8 gün olucak varsa azda olsun çıkar heralde. Dua edin bana

hadı ınsssss yarın bıze guzel haberler ver cnm her zaman dualarımdasın guzel bır morelle baslamıs olacagım bende tedavıme ben tarsus yolundayken sende guzel haberler verırsın ınssss cok heycanlandım bende sımdı optum cnm

çok heycanlandım kız inşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

hadı ınsssss yarın bıze guzel haberler ver cnm her zaman dualarımdasın guzel bır morelle baslamıs olacagım bende tedavıme ben tarsus yolundayken sende guzel haberler verırsın ınssss cok heycanlandım bende sımdı optum cnm

Arkadaşlarım yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Allahım hayirliysa versin
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim

arkadaşlarım yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Allahım hayirliysa versin
hepinize destekleriniz için teşekkür ederim

sen hayırlısyla pozitif al başka bir şey önemli değil balım:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
sen hayırlısyla pozitif al başka bir şey önemli değil balım:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

hayırlısı olsun özlemim inşallah pozitifffffffffffffffffffffffffff olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sende tatile çifte kavrulmuş gidersin.........:52::52:

İnşallah arkadaşlar yarın 4 gibi belli olur heralde. Bu gece bana sabah olmaz artik.
Eşim iş gezisindeydi gece evde olucak nolur sonucu sen al korkuyorum dedim ama zamanı olmaz heralde. Bu sefer kvninde haberi var. Biraz önce aradı olursa olur olmazsa olmaz napalım dedi hayırlısı dedi. Duygulandim aglayasım geldi:((((((((

canımmm hakkımızda hayırlısı.....ne yapsakta ne yapmasakta sonuçta olacağına varıyor.....nette meryem uzeyirlinin haberini okudum ...hamileymiş ya....beklemiyorduk diyor....korunmuyorduk ama olacağını da düşünmüyorduk.....senin isteyip istememen önemli değil aslında...haftasnu tatilde olacaksınız ne güzel valla......bizim yerimizede eğlen canım.....:46::46::46:

canımmm hakkımızda hayırlısı.....ne yapsakta ne yapmasakta sonuçta olacağına varıyor.....nette meryem uzeyirlinin haberini okudum ...hamileymiş ya....beklemiyorduk diyor....korunmuyorduk ama olacağını da düşünmüyorduk.....senin isteyip istememen önemli değil aslında...haftasnu tatilde olacaksınız ne güzel valla......bizim yerimizede eğlen canım.....:46::46::46:

evet canım bende okudum patır patır hamile kalıyor hatunlar ebru gündeşte hamileymiş

Back
X