Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

yeterim öpücüklerine bayıldım en kalbi duygularla bende seni kocam kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54:

beren84 canım iki ay kalmış ha....hadi hayırlısı....sezeyan mı normal mi lacak tatlım....isim belli mi?:1::1::1::1::1:

canım doktor şimdilik normal dogum gözüküyor dedi ama bakalım kısmet.ismimizde aras kaan teyzesi......

Merhaba arkadaşlar uzun bir tatilden sonra dün geldim evime. Bu seferki sonuçtan sonra gerçekten çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki. Hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için.
Eşim dr görüştü 2 ay sonra yine deniycez. Eşim pes etmek yok dedi. Ben aslında çok istemiyordum en azından bir sene bekleyelim dedim ama tekrar başlıycaz.
Hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar uzun bir tatilden sonra dün geldim evime. Bu seferki sonuçtan sonra gerçekten çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki. Hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için.
Eşim dr görüştü 2 ay sonra yine deniycez. Eşim pes etmek yok dedi. Ben aslında çok istemiyordum en azından bir sene bekleyelim dedim ama tekrar başlıycaz.
Hepinizi öpüyorum

hakınızda hayılısı olsun canımmm

mrb kızlar iyi hafta sonları diliyoum inşşş herkes iyidir hepizi öpüyorum
Merhaba arkadaşlar uzun bir tatilden sonra dün geldim evime. Bu seferki sonuçtan sonra gerçekten çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki. Hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için.
Hepinizi öpüyorum

mrb cnm iyi olmana ve moralinin duzelmesine sevindim inşşş herşey iyi olsun senin için seni kocman öpüyorum cnm kendine iyi bak

mrb kızlar iyi hafta sonları diliyoum inşşş herkes iyidir hepizi öpüyorum

mrb cnm iyi olmana ve moralinin duzelmesine sevindim inşşş herşey iyi olsun senin için seni kocman öpüyorum cnm kendine iyi bak

sanada iyi pazalar canım

canım seninle yarenlikte bir çay içelim uygun bir zamanda

canım buralardayımmm bir kısmını halettim senden ne haber
cnm bende inş ekimde başlıcam ikimiz içinde hayırlısı olur inşşş

canım seninle yarenlikte bir çay içelim uygun bir zamanda
tabiki olur cnm oğlumun okul işini bu hafta halledim haftaya birgun anlaşalım mutlaka cnm nedrada gelir inşşş uyarsa ona çok iyi olur

cnm bende inş ekimde başlıcam ikimiz içinde hayırlısı olur inşşş

tabiki olur cnm oğlumun okul işini bu hafta halledim haftaya birgun anlaşalım mutlaka cnm nedrada gelir inşşş uyarsa ona çok iyi olur

KIZ SENİN OĞLUNMU VAR :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:MAŞALLAH CANIM OLUR TABİKİ

topiği araya araya zor buldum valla.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne hale gelmişiz böyle....özlem gitti gelmez,neşe arada uğrear bende kayıplarda...yeterim sağolsun günaydınlr da demese yandık yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar hadi ama...............................:47::47::47::47:

iyi günler kızlar nasılsınız....yeterim tedaviye başlamışsın hadi hayırlısı olsun tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nurtopu gibi ikizlerin üçüzlerin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::54::54::54::54:

iyi günler kızlar nasılsınız....yeterim tedaviye başlamışsın hadi hayırlısı olsun tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nurtopu gibi ikizlerin üçüzlerin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::54::54::54::54:

evet başladık inşşşşşşşşş kapım açık hepsinede :1::1::1::1::1::1:

Back
X