- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
mazhar alanson-benim hala umudum var - youtube yeterim buda bende sana gelsinnnnnn mazhar alanson benim hala umudum var![]()
teşekürler balımm :):):):):):):):):):):):):):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mazhar alanson-benim hala umudum var - youtube yeterim buda bende sana gelsinnnnnn mazhar alanson benim hala umudum var![]()
yeterim öpücüklerine bayıldım en kalbi duygularla bende seni kocam kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
beren84 canım iki ay kalmış ha....hadi hayırlısı....sezeyan mı normal mi lacak tatlım....isim belli mi?![]()
merhaba arkadaşlar uzun bir tatilden sonra dün geldim evime. Bu seferki sonuçtan sonra gerçekten çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki. Hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için.
Eşim dr görüştü 2 ay sonra yine deniycez. Eşim pes etmek yok dedi. Ben aslında çok istemiyordum en azından bir sene bekleyelim dedim ama tekrar başlıycaz.
Hepinizi öpüyorum
Merhaba arkadaşlar uzun bir tatilden sonra dün geldim evime. Bu seferki sonuçtan sonra gerçekten çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki. Hepinize çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için.
Eşim dr görüştü 2 ay sonra yine deniycez. Eşim pes etmek yok dedi. Ben aslında çok istemiyordum en azından bir sene bekleyelim dedim ama tekrar başlıycaz.
Hepinizi öpüyorum
mrb kızlar iyi hafta sonları diliyoum inşşş herkes iyidir hepizi öpüyorum
mrb cnm iyi olmana ve moralinin duzelmesine sevindim inşşş herşey iyi olsun senin için seni kocman öpüyorum cnm kendine iyi bak
canım doktor şimdilik normal dogum gözüküyor dedi ama bakalım kısmet.ismimizde aras kaan teyzesi......
sanada iyi pazalar canım
kızzzz nezaman geldin gittin ilaç işini hallede bildinmi öptüm cnm
cnm bende inş ekimde başlıcam ikimiz içinde hayırlısı olur inşşşcanım buralardayımmm bir kısmını halettim senden ne haber
tabiki olur cnm oğlumun okul işini bu hafta halledim haftaya birgun anlaşalım mutlaka cnm nedrada gelir inşşş uyarsa ona çok iyi olurcanım seninle yarenlikte bir çay içelim uygun bir zamanda
cnm bende inş ekimde başlıcam ikimiz içinde hayırlısı olur inşşş
tabiki olur cnm oğlumun okul işini bu hafta halledim haftaya birgun anlaşalım mutlaka cnm nedrada gelir inşşş uyarsa ona çok iyi olur
evet cnm 12 yaşında orta ikiye geçtiKIZ SENİN OĞLUNMU VARMAŞALLAH CANIM OLUR TABİKİ
iyi günler kızlar nasılsınız....yeterim tedaviye başlamışsın hadi hayırlısı olsun tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nurtopu gibi ikizlerin üçüzlerin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()