Bundan 8 ay evvel birisiyle tanıştım. Uyum, enerji harikulade. Flört rutini olan günaydınlaşmalar, gün içi haberleşmeler, bi yere giderken ya da uyurken haber vermeler her şey onun tarafından başlatıldı. Ben de bi şekilde kendimi bu döngünün içinde buldum ve kendimi kaptırmaya başladım. İki ayın sonunda sorgulamaya başladım bu durumun ne olduğunu ve ima ettim ama tam olarak umduğum netliğe kavuşmadı durum. Birkaç ay daha bu belirsiz ilgi, bir adım ileri iki adım geri halleri benim ilgimi ona daha çok çekti ve altı ay sonunda artık dayanamayıp ona hoşlantımı ve ilgimi açık açık söyledim. Verdiği cevap “bana değmez, ben kimseye mutluluk veremem, benden olmaz” gibi ıssız adam cümlelerinden ileri gitmedi. O dönem bana kendimi değersiz hissettirdiği için değişen duygu durumumla görüşmeme kararı da aldım, dayanamayıp geri de yazdım. Yüz yüze görüşüp havadan sudan konuştuğumuz da oldu, arada bi msjlaştığımız da. Ama hepsi bu. Tabi haliyle iletişimimiz oldukça zedelendi. Bi tarafım onun tarafından sevilmeyi çok istiyor. En azından şans tanımasını. Var mı bunun bi yolu hanımlar? Susmalı mıyım, uzak mı durmalıyım? Hiç sevmiyorum taktik işlerini o yüzden yekten söyledim hislerimi, böyle yaparak ona alan tanımadım belki diyorum. Ne yapmalı önerilerinizi bekliyorum.