- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.081
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım hamil yasakhayal ve Iwanttobaby ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
topiğimize hoşgeldin ozaman karanfilimiz oldu bitane daha alkışşşşşşşş
yok cnm bnm bişi olmaz kız ilaçları var hep kullnırsın korkma yawrum ya muaynedenmi korkuyonki
teşekkür ederim cnm bnm :)
yok muayeneden korkmuyomda bişi çıkar diye işte ne bilim cocuk konusunda hassasız ya ondan denemelerde olmadı korktum bende bişmi var diye
nedemek gönlümüzün sultanısın artıkın gaeiiiiiiiiii:
yok cnm yoktur bşi kokrma bn evlendğimden beri hiç korunmadum bak ne kadr zaman geçti bir yılı geçti hala yok bizim çocuk
doğru sölüyosun çok bekleyen arkadaşlar var haklısın denemede az oldu zaten allhım nezaman ol der se ozaman olur
saol sen ne candan bişisin be allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallah
evet cnm allahım ne zaman ol dersen ozaman olcak işte hepimize nasit et rabbim öle koca bi kucak tombik tombik boncuk gözlü inaşallh bir melek
insallah gızzzz face kullanıyomusun arkadaş olalım istersen tabi
saol sen ne candan bişisin be allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallah
şekercimi baban senin
facem yok bebekim kullanmıyomki kullansam eklerdm hemen
vallahide tatlı ustası kız :9
artık burda görüşürüz gari ....bu arada ben bazı günler öglenleri kur an dersi almaya gidiyom komsuya olmaya bilirim diğer arkadaslarlada tanışırsınızzz gariii
tamam cnm bnm saolasın
tamam cnm bnm saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?