- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.101
pinkim ben çıkıyorum seni herzaman beklerizzzzzz garii iyi geceler öptüm
gız amin insallah öptüm duygum benim ....habersiz bırakma biziiiiiiiii
Günaydın gariii
gız sen gelirmiyiydin buraya topiği nası buldun a a a a a a a a a a a a
Kızlar kan verdim dua ediverin.gariii
Duygucum hakkında hayırlısı olsun ne zaman çıkacak sonuç birde sonuç ne olursa olsun sakın üzme kendini
Bebek olsun Rabbim nasip etsin durumları biliyorsun ama anneliği tadmak istiyorum. 13:30 da çıkacakmış canim
len bizim kizlar hepsi burda dimekyakaladim siziii [/QUOT
ceeee sobeeeeeeebende geç yakalıdım ama temiz olduuu benide aranıza alın gızlaaaa
len bizim kizlar hepsi burda dimekyakaladim siziii [/QUOT
ceeee sobeeeeeeebende geç yakalıdım ama temiz olduuu benide aranıza alın gızlaaaa
Hg canım gariiiii kızlar gece kaynatmış topic senlenmis yeni ark gelmiş ohh oh miss ben gündüz mudavinyim canım çoğu ark gece geliyo gariii
Hg canım gariiiii kızlar gece kaynatmış topic senlenmis yeni ark gelmiş ohh oh miss ben gündüz mudavinyim canım çoğu ark gece geliyo gariii
hb datlım ben her fırsatta giriyon gııııhe ne çok gaynatmışla öyleee bizde gündüz kaynatırız ohhhhh
hb datlım ben her fırsatta giriyon gııııhe ne çok gaynatmışla öyleee bizde gündüz kaynatırız ohhhhh
Kendinden bahset gariiii tanisak kaynasakk
Kendinden bahset gariiii tanisak kaynasakk
ben 11 yıllık evliyim canım 1 tane kızım var 10 yaşında şimdi bi minik misafirimiz olsun diye uğraşıyoruz 2 ssenedir 2 aşılama yaptırdım sonuç zamanımı bekliyorum sende bahseder msin kendinden
ben 11 yıllık evliyim canım 1 tane kızım var 10 yaşında şimdi bi minik misafirimiz olsun diye uğraşıyoruz 2 ssenedir 2 aşılama yaptırdım sonuç zamanımı bekliyorum sende bahseder msin kendinden
Allah bağışlasın canım ohh mis op benim yerime
Bende 23 yaşında konyaliyim 1.5 yıllık evliyim 9 aydır ugrasiyiruz bende iğne tedavisi görüyorum su an beklemedeyim
Allah bağışlasın canım ohh mis op benim yerime
Bende 23 yaşında konyaliyim 1.5 yıllık evliyim 9 aydır ugrasiyiruz bende iğne tedavisi görüyorum su an beklemedeyim
öptmmm ben 28 yaşındayım bartınlıyım raabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
öptmmm ben 28 yaşındayım bartınlıyım raabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
ben kızı okula hazırlıyım sonra görüşürüz canım kib by by
Anammmmm cok kucuk evlenmissin
Amin canımmmmmmmmm ben pkoluyum canım senin sorun ne acaba ilk bebiş de tedavi gördün mu
ben kızı okula hazırlıyım sonra görüşürüz canım kib by by
Tmm cnm görüşürüz sende kib byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?