Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

2 martta olmuştum 6 gün geçmişti guzum yine 2 nisan diye bekliyodum 5 çıktı internette bakalım bekliyorum

gız didemim sen bekle biraz daha bu zaman zarfında ilaç falan içim deme gerçi ilk 1 ay kullanlan ilaçlarn zararı yok diolar ama olsun işini garantiye al sağlama al yani.. bekle biraz daha olmadı kan ver bişde eğer adet olursan doktorundan muhakkka hormon testi istre alsın yani senden kan vetttr araştrlsn düzensizlik var galiba sende bende öyleydm işte.. ama inşallah hamiştirsn yanniii

Aynen öyle tatlım ..

gıcılaar bende kaçarr bu ağşam benim dizim var yüzyılım hürremim geç gelebilirm arada yoklarm emiii hadin görüşürük şekerlerm

Bir haftadır bekliyor benim ki bugün kurtuluşum yok hatunlarrrrr

:5.benimki dün akşam yapacaktı ben istemedm ama dün akşamda bana bişi oldu yani başım döndü falan anlamadım yaa gözüm karardı dedim yarın yaparz bu akşam benimde kurtuluşum yok valla haydi gazamz mübarek olaaaa

Oy herkes tek tek gidiyor bende mi gitsem ne kocis yok geç gelecek kendime bi yemek yapım bari

[Fındık dalında direk
Vay sana yanmış yürek
Sen nelere dayandın
Buna da dayan yürek...oofff off gel yavrum gell daaaaaaa/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…