Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

kızlar hadi bi konu açyorm birisine birşey söyleyip sonra pişman olduğunuz bi durumla karşılaştınız mı ? du ben anlatim ilk ben çok pişmanımmmmmmben eşimi çoookkk üzdüm çokkk geçenlerde ona şaka yapm dedm hamileyim o da inanmış sonra ben öle bişi yok diyince çok üzüldü ben hele kahroldum.. düşünsenize umutlanyo ya umudunu kırıdm hemde çok kötüüüo yüzden allahtan özellikle eşimi üzdüğüm için bebek istyorm gerçekteeennn

kis kuzum öyle saka yapilirmi yawwwsimcik ben düsündümm esimle kavga ettigim oldu ama pismanliklarim olmustur tabi olmadigimda oldu hak etmistirrrrr dedimmama neydi hatirlayamiyomm ama

kis kuzum öyle saka yapilirmi yawwwsimcik ben düsündümm esimle kavga ettigim oldu ama pismanliklarim olmustur tabi olmadigimda oldu hak etmistirrrrr dedimmama neydi hatirlayamiyomm ama

hımm ne bilim çok üzüldü ama hele ben kahrldum yaaa o yüzden çok dua edyorm hani onun için istyorm artk özellikleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…