- 17 Mart 2013
- 159
- 28
- 53
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.001
ohh ellerin sağlık hamilim :13:
ohh ellerin sağlık hamilim :13:
neyse hamilim bende artık kaçayım tatlı sohbetiniz için tşkr ederm üzülüyodum bat gelcek diye dağıttınız kederimi mutlu mutlu yatayım
sabah namaza uyanamıcam yok sa
gız acı olmuş kahve nese gece oldu artık acı tatlı farketmez gariiii ....gız benim koçiş de ps de o yüzden kafam rahat ohhhhhhh
napıyo kız o pc de bu saatde bizi dert sardı neysede o napıyooo fesatlığım tutdu bakkk
napıyo kız o pc de bu saatde bizi dert sardı neysede o napıyooo fesatlığım tutdu bakkk
gfız valla ne mutlu bize ozaman biz hep böleyiz herzaman bekleriz özletme fazla emi öptüm kocaman insallah hamişşindir gızzzzzz anam ne oynarım haaaaa
garşılıklı göbek atarız şişirek göbişleri atması güzel olur ohhhh ohhhhhhh
gız hem banada karışmıyo gece nöbetçisi oldum sayesinde gözüm hep üstünde .....bişi yapcandan değil gız güvenim sonsuz valla
tamam ayırma gözünü üstünden hep gecemi giriyosun sen nete saat yaz buluşalım sohbet süperrrrrBana müsade sanada iyi geceler canım öptm by by
gız bal şeker olsun.....sen dedin ya adet gelcek hissediyom diye ne gibi belirtiler var gız
gel kaynasalım derdine derman gönlüne sultan olalım
gız genelde gece face varmı ordanda konuşuruz istersen
bu msjını görmemişim canm kasıklarımda ara ara sancı göğüslerimde dokununca acıma karnımda da şişkinlik var bide aktı akacak gibi hissediyorum bakıyorum bişey yok böyle ama pek umudum yok hamişliğe
var canım ekleyeyim seni ver adresini
gel kaynasalım derdine derman gönlüne sultan olalım
gız aslında bunlar belirti ama allahım bilir ....göğüs uçların acıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?