Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

hmm baktır canım bendede çikolata var 4.5 cm oda bende problem yaratıyo
canım çok geçmiş olsun pekı ameliyatla filan alınamıyor mu?:26:
gız ben bu konularla ilgili hiç dr gitmedim bilmiyom neyin ne oldugunu

eee kuşum gitsene neyi bekliyorsun rutin bir kontrol yaptır kuşum pko olup olmadığını nereden bileceksin yoksa inşallah değilsindir

Eee kuşum gitsene neyi bekliyorsun rutin bir kontrol yaptır kuşum pko olup olmadığını nereden bileceksin yoksa inşallah değilsindir

gız insallah değilimdir ya görcez bakalım.....bu arada pinkim geçmiş olsum karanfilim

eee kuşum gitsene neyi bekliyorsun rutin bir kontrol yaptır kuşum pko olup olmadığını nereden bileceksin yoksa inşallah değilsindir

ameliyatı tavsiye etmiyo doktorum benim için en iyisi hamile kalmakmış son çare ameliyat dedi

gız insallah değilimdir ya görcez bakalım.....bu arada pinkim geçmiş olsum karanfilim

tşkkürler balımmm hepimize geçmiş olsun hepimize rabbim tez zamanda sağlık ve sağlıklı bebişler versin (AMİNN)

Son düzenleme:
heeee bek anlsatık sonunda ....sezerimkiler benim ...3. Oğlumada senin kızı alırım gari ne fenayım ya
fenasın sen kuşum fena dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ameliyatı tavsiye etmiyo doktorum benim için en iyisi hamile kalmakmış son çare ameliyat dedi

anladım canım ozaman rabbim tez zamanda yavrularını göndersin inşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…