Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

nası yani sorun ne ki neden olmuyomuş gız dinlemedeyim tamammm:26::26::26::26::26::26:

hiç bi sorun yok doktor olcak diyo ama adet duzensiziligi var bende ama doktor o ka onemli deyil diyo 25 martta catlatma ignesi oldum bende 13 beta yaptırdım 040 cıktı ama ben diyomki bidaha yaptırıyım test ne dersin

gız hoşgeldin gariiiiii nasıl oldun toparlandın mı gariiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26:

hiç bi sorun yok doktor olcak diyo ama adet duzensiziligi var bende ama doktor o ka onemli deyil diyo 25 martta catlatma ignesi oldum bende 13 beta yaptırdım 040 cıktı ama ben diyomki bidaha yaptırıyım test ne dersin
Anacim sen nerelisin konya ile bi bağlantın var mi

bence bida yaptır canım....bende ilk senemizde 3 ay denedik oolmadı şimdi yine denedik 1 ay olmadı dr a gitcem nevar bende diye adet düzensiz bendede anlamadım gitti

gız hoşgeldin gariiiiii nasıl oldun toparlandın mı gariiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26:

Hb cnm yok kiz aynı otluk devam ediyor bisey sabah yine istifra etim gizz ya ben çok feci üşüttum yadaaaaaaaaaa
Bekluyoz gariiii hic bisey yiyemiyom yaa hamis yok dimi erik cagla yiyom buda iyica midemi bozar ya gari

Hb cnm yok kiz aynı otluk devam ediyor bisey sabah yine istifra etim gizz ya ben çok feci üşüttum yadaaaaaaaaaa
Bekluyoz gariiii hic bisey yiyemiyom yaa hamis yok dimi erik cagla yiyom buda iyica midemi bozar ya gari

yok şimdilik hamişlerimiz bekliyoz gariiiii gız sen hamilemisin yoksa bat nezamandı unuttum ben ...dikkatli ol bu aralar gız hamiş olda horon tepek gariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…