- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.101
anlasıldı merkez tamammmmmm[/QUO gız o simgeleri nasıl yapıyonuz yaw
ama sen doktora git ben 3 yıl oldu butun doktorlara gittim tırt cıktı anlıycan
anlasıldı merkez tamammmmmm[/QUO gız o simgeleri nasıl yapıyonuz yaw
hemen söleyim kazım şimdi ilk kullanıcı kontrol paneline gir yanda secenekleri belirle var ona bas ordan aşa doğru in çeşitli secenekler var onu standart editör yap bitti gitti gariiiiiii
nası yani sorun ne ki neden olmuyomuş gız dinlemedeyim tamammm:26::26::26::26::26::26:
bende gitcem dr a pko olabilir bende adet gecikmesinden dolayı hiç gitmedim şimdiye kadar bu konulala ilgili
Anacim sen nerelisin konya ile bi bağlantın var mihiç bi sorun yok doktor olcak diyo ama adet duzensiziligi var bende ama doktor o ka onemli deyil diyo 25 martta catlatma ignesi oldum bende 13 beta yaptırdım 040 cıktı ama ben diyomki bidaha yaptırıyım test ne dersin
hiç bi sorun yok doktor olcak diyo ama adet duzensiziligi var bende ama doktor o ka onemli deyil diyo 25 martta catlatma ignesi oldum bende 13 beta yaptırdım 040 cıktı ama ben diyomki bidaha yaptırıyım test ne dersin
adet gecikmen mi var benim gibi git bence doktora yeni evlisin galiba
Anacim sen nerelisin konya ile bi bağlantın var mi
gız hoşgeldin gariiiiii nasıl oldun toparlandın mı gariiiiiiiii:26::26::26::26::26::26::26:
Anacim sen nerelisin konya ile bi bağlantın var mi
Hb cnm yok kiz aynı otluk devam ediyor bisey sabah yine istifra etim gizz ya ben çok feci üşüttum yadaaaaaaaaaa
Bekluyoz gariiii hic bisey yiyemiyom yaa hamis yok dimi erik cagla yiyom buda iyica midemi bozar ya gari
yok gız nerden cıktı bakem
yok gız nerden cıktı bakem
evet kazım kızlarda git geç olmadan değerlerine baktır diyo
Noruyon diye gonyalilar gonusurda ondan sorduydum gari
yok şimdilik hamişlerimiz bekliyoz gariiiii gız sen hamilemisin yoksa bat nezamandı unuttum ben ...dikkatli ol bu aralar gız hamiş olda horon tepek gariiii
dogru ama bencede git ne ka gecikiyo
4 gün var gariii ama cicisler cok acimaya başladı adette olabilirim gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?