- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.141
halayimi çekeriz ins bir haftaya kalmadan
Evet geçen ay çok ümitlendim coj ağladım gariiiii
Canım kazandibi çekti benim gizzzzzzzz
gıa amin hadi birlikte doğurunda birini ogluma birini kızıma alıyım gariiiiiii gız bende ne fenayım haaaaa
yolıyım sana gızzz
aminnnnnnnnn çok sağol canımallahım hicranımın çalışmalarını sonuçlandır gariiiiiiiiiii aminnnnnnnnn
Geçen ay çatlama iğnesi kullandım bende iğneden 13 gün sonra kırmızı kart gördümtamam canım sende bana dua et bende test yaptırcam inş olumlu olur ikimizinkide ve tum isteyenlerinki
Yapiyom anacim görünmüyor mugız hicranım msjlara beğeni yap neye cevap yazdığını görmüyom gariiiiiiiiii
sen nerelisin gariii
kız biz senin kızını almayalımda
gız benimde canım dondurma cekti banada yolla gariiiiiiiii
aminnnnnnnnn çok sağol canım
Geçen ay çatlama iğnesi kullandım bende iğneden 13 gün sonra kırmızı kart gördüm
Yapiyom anacim görünmüyor mu
Şimdi de burdan geçti konya linin biri yürü yavrum yürü fistanini sürügonyaliyim bacimmmm
oldu garii hemen yollarım size kargoyla ac kapıyı geldi gariii
gız benim kızım çok kıymetli olcak üstüne yatlar katlar yapmayana vermem gariiiiiiiiino no no
amanin bo kacın gızlar ben de ogluma almam
giz ben kimseye vermem tursusunu kurcam gari kizimingıa amin hadi birlikte doğurunda birini ogluma birini kızıma alıyım gariiiiiii gız bende ne fenayım haaaaa
yolıyım sana gızzz
gız kazım neka hızlısın gari korktum valls:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
giz ben kimseye vermem tursusunu kurcam gari kizimin
Yolla kis yolla
Anacim çok hızlısınız yetişemiyorum
fistikda severim gariii gelde yiyveremgız söle koçişe alsın gelsim gariii a a a gız senin canında hep bişi çekiyo ha al benide ye beriiiiiiii
gız benim kızım çok kıymetli olcak üstüne yatlar katlar yapmayana vermem gariiiiiiiiino no no
ohhhhhh yandannnn ohhhhh
gızlar bi sütlü bi sade hayde bana musade sonra geli veririrm gariiiii öpüldünüz
fistikda severim gariii gelde yiyverem
Oynak gaciiii
gız bende çok tatlıyımdır haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?