- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.101
salata yapım ton balıklı hehehe hem vtamin hehehehe kız dünür akşam seni gördüm ruyamda ne alakaysa görmeden ruyada gören insan ben hehehehe izmirde bulusuoduk seninde beben vardı kız dı ama erkek degildi bi yas vardı biizmkilerin arasında belkide yoktur ufacık bişeydi veletin kel kafalı hehehehe
arkanizdan geliyommmm gariiiiiiiyakalandık kızlar kacın gariiiiiiiiiiiiii
giz benim goca gisgsniyoooi
Hadi ole ossun gariiii:
he bide koçiş sorunları olmasa ne iyi olcak gariiiiiiiiiiii
Ben geldim garii kırmızılarimla birlikte(
anaammmm gızzzzz çok sevindim yaaaaaaa anam kızım mı bbvardı offfffff bak duygulandım yaaaaaaaaaaaaa...kız desene gercek dünür olcazzzzz
Hemde dadindan yenmez gariiiiiiiiiiii
Ben geldim garii kırmızılarimla birlikte(
inşallah yawrum yaw bende sabah gözü gördüm dedim hayırdır ne alaka bu işler hehehe elini çabuk tut bakım hehehehe
Gizzzzzz gizin varsa nasıl dünür olcann sezerimlee onunkiler giz zatenanaammmm gızzzzz çok sevindim yaaaaaaa anam kızım mı bbvardı offfffff bak duygulandım yaaaaaaaaaaaaa...kız desene gercek dünür olcazzzzz
arkanizdan geliyommmm gariiiiiii
desteginiz için minnettarım iyi ki varsınız tm canım görüşürüz inşallah bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var hamil , hicran ,meltr
Gizzzzzz gizin varsa nasıl dünür olcann sezerimlee onunkiler giz zaten
bebeğiiimmm dualarımız seninleee korkmana gerek yoookk sevioz senii :)
gızzzz senin koçişti demi polis olan ............anlasıldı merkez tamammmmmmmmmmmm
Horon bilem deperiz
Yok gizzx pofudugumun gocasi pulisss
Tövbe tövbe aklıma kötü kötü şeyler getirme gizzzzgız orasını karıştırma biz ayarlarız gariiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?