- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.121
Yok gizzx pofudugumun gocasi pulisss
Ahhhhh ah gelmiyor gariiiiilknurum çok güzel teper gariiiiiiiiiiiiii
anam gız hatlar karıştı ozaman
Tövbe tövbe aklıma kötü kötü şeyler getirme gizzzz
Bilmiyoom giz gelir belkigız pofuduk yotu dün gelmedi hayırdır gariiiiiiiiiiiii
Ahhhhh ah gelmiyor gariiii
No problem no stres yes baby
ikidenede oglan yaparım sana kaptırmam yine gız
Bilmiyoom giz gelir belki
Gizzz birincileri bi yapalım garide ben de kazandbnin gizini alcam garii oluma
kivircik marul ilknurum gizzanam laflara bak noluyo gız hicran alo alo alo alo alo ...... ilknurun cekcem sacını zaten var onda bişiler ama nese artık
kivircik marul ilknurum gizz
gel anacimmmmm özledik gariiiiiiiiihe gız özledim onuda ya pofudukum karanfilim alo alo alo alo gel gariiiiiiiiiiiii
onuda ben alcam banane gariiiiiiiiiiiiiii
gel anacimmmmm özledik gariiiiiiiii
Oldu baskaaaa ? Benim güz vermem
gızzzzz okadar sevindiim ki içim bi kötü oldu yaaaaa anam bende kız istiyom zaten ama ara verdik
heeeeee gı ama dövcem onu canımı sıkıyo
Hosbuldum kuzular 20 gün gecikmeli ilaç la oldum bugün hormon tahlili kociş e spermogram yaptirdik yarin sonuçları goturcem bakalım ne dicek doktor tedavi ne vercek siz nasılsınız hamisimiz varmi
gız benim çok çalışmam lazım bütün kızları ben alcam gariiiiiiiiiiii
arada yapın ama o kadarda boşlamayın bak ne dicem benim bi tanıdık vardı bunlar ilk evlendiklerinde istediler 5 ay gibi galba olmadı doktora felan gittiler kocada da bişey yok ondada yok bu kızdı felan istemiom dedi kocası ara ara korumuyomus genelde agdetinden sonra yapıomus bunu ama hep degil bi sene felan olmadıydı cocugu umudunu kesmişti zaten olmucak diodu cocugum gecikti agdeti dedi sımdıde bumu cıktı basıma dedi o gene hamileymiş şimdi 8 aylık kızı var mina adı dert etme kocana söle kafasına göre takılsın sıkma adamı hehehe de agdetim bittimi de patlat bombayı banada deme de bişey takmım kafama de planla olmuyo bu çocuk valla bazıları yarabbım planlı yapıo cocugu nasıl oluyo sasıom bi öğretmen tanıdıgım vardı son 3 ayını yaz tatile gelsin istedi o ay yaptılar oldu dedim yuh ya ne karıymıs ceket atsan hamile kalcak
arada yapın ama o kadarda boşlamayın bak ne dicem benim bi tanıdık vardı bunlar ilk evlendiklerinde istediler 5 ay gibi galba olmadı doktora felan gittiler kocada da bişey yok ondada yok bu kızdı felan istemiom dedi kocası ara ara korumuyomus genelde agdetinden sonra yapıomus bunu ama hep degil bi sene felan olmadıydı cocugu umudunu kesmişti zaten olmucak diodu cocugum gecikti agdeti dedi sımdıde bumu cıktı basıma dedi o gene hamileymiş şimdi 8 aylık kızı var mina adı dert etme kocana söle kafasına göre takılsın sıkma adamı hehehe de agdetim bittimi de patlat bombayı banada deme de bişey takmım kafama de planla olmuyo bu çocuk valla bazıları yarabbım planlı yapıo cocugu nasıl oluyo sasıom bi öğretmen tanıdıgım vardı son 3 ayını yaz tatile gelsin istedi o ay yaptılar oldu dedim yuh ya ne karıymıs ceket atsan hamile kalcak
Benim gizim olursa tursu gurcam gariiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?