Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Hosbuldum kuzular 20 gün gecikmeli ilaç la oldum bugün hormon tahlili kociş e spermogram yaptirdik yarin sonuçları goturcem bakalım ne dicek doktor tedavi ne vercek siz nasılsınız hamisimiz varmi

gızzzzz okadar sevindiim ki içim bi kötü oldu yaaaaa anam bende kız istiyom zaten ama ara verdik

arada yapın ama o kadarda boşlamayın bak ne dicem benim bi tanıdık vardı bunlar ilk evlendiklerinde istediler 5 ay gibi galba olmadı doktora felan gittiler kocada da bişey yok ondada yok bu kızdı felan istemiom dedi kocası ara ara korumuyomus genelde agdetinden sonra yapıomus bunu ama hep degil bi sene felan olmadıydı cocugu umudunu kesmişti zaten olmucak diodu cocugum gecikti agdeti dedi sımdıde bumu cıktı basıma dedi o gene hamileymiş şimdi 8 aylık kızı var mina adı dert etme kocana söle kafasına göre takılsın sıkma adamı hehehe de agdetim bittimi de patlat bombayı banada deme de bişey takmım kafama de planla olmuyo bu çocuk valla bazıları yarabbım planlı yapıo cocugu nasıl oluyo sasıom bi öğretmen tanıdıgım vardı son 3 ayını yaz tatile gelsin istedi o ay yaptılar oldu dedim yuh ya ne karıymıs ceket atsan hamile kalcak

Hosbuldum kuzular 20 gün gecikmeli ilaç la oldum bugün hormon tahlili kociş e spermogram yaptirdik yarin sonuçları goturcem bakalım ne dicek doktor tedavi ne vercek siz nasılsınız hamisimiz varmi

insallah iyi sonuçlar alırsın gızzzz var hamişimiz kazndb ama rikliymiş düşük teklikesi oluyomuş konuştık sabah yatıyo şimdi

gız valla öle oluyo ya plansız genelde ama biz hepten bıraktık yani ....kız keşke o sans bizdede olsa gari ya ceketlerin hepsini atarım üstüme gariiiiiiiiiiii

Anammmmmmmmmmmmmmmmmm bende mi gitmesem acep bu ay dr ye gizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…