- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.541
bakk ya başka topiğe gittin yaramazlığa demi
ilk 3 ay denedik olmadı
şimdi bida denedik yine olmadı üzülüyom diye ara verdik
bakk ya başka topiğe gittin yaramazlığa demi
hayırlısı canım benim ama fazla uzatmayın arayı DURMAK YOK YOLA DEVAAMM TAM GAZbak şey sorcam özel bi nedeni var mı olmamasının yani hiç gebe kalamadın mı ya da düştü mü????
gız durum ilknurum karnımı acıktırdı valla ya
kalamadım daha denedik olmadı işte nasip gızzzz napalım
hazırla kendine bişeyler canım sende buarada sen çalışıyor musun evde misin?
sakın yanlış anlama canım benimde oluyor ama 1-2 haftalık düşüyor genetik ve kan testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı ondanmış düşükler şimdi ilaç içiyom hani acaba ondan mı test yaptırdın mı diye sordum yoksaüzmek istemem seni kusura bakma....
evdeyim tatlı koçiş çalıştırmıyo sen:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bende evdeyim çalışacam ama burda iş imkanı kısıtlı dil falan bilmek gerekiyor o yüzden batıya gidince inş.ben ygs ye girdim bide bakalım tercih yapcam biyer olursa okuyooommm ben yaaaaaa
yok kız ben yanlış anlamam .....gecmiş olsun canım kötü bi duyguduz neden hep düşük oluyo genetik mi...üzmek istemem
yok genetik temiz ama kanda pıhtılaşma çıktı oda bebeğe kan gitmiyormuş beslenemiyormuş bebek düşüyormuş şimdi hap içiyom gebe kalıncada hergün iğne olmam gerekiyor bakalım haftaiçi tekrar bi dr.ye gitcem...
hadi insallah hayırlısı gız bende disardan okuyom lise 1 ........ 2sene kaldım bide biz eşimle kactık ondan erteledim hep
gecmiş olsun gız.......napalım öle oldu işte haya neler getircek sana bilemiyosunAllah yarabbim ne aceleniz vardı gızzz okusaydın keşke yaşın daha genç valla oku bak ben27 yaşındayım hala okucam diye uğraşıyom...ben okulu bitireli8-9 sene oluyor lise sonda babam öldü okuyamadım çalışmak zorundaydım öle iştee...
allahım insallah bu sefer tutar durumun bebişi aminnnnnnnnnnn
gecmiş olsun gız.......napalım öle oldu işte haya neler getircek sana bilemiyosun
Aminnn can sağol Rabbim hepimize nasip etsin anneliği inş..gıızz buarada taze anne nerlerde kazndb aaa bak bebiş var diye unuttu bizi küselim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?