Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız bugun face de konuştuk kanaması olmuş dr gitmiş düşük tehlikesi var demiş yatması gerekiyomuş hep

aaaa bilmiyodum tühh bişey olmaz ya bizim burada biri var 4 ay kanaması olmuş ama oğlusu şimdi 5 yaşında olmaz bişey inş...

canlarım bana müsaade yatayım ben sabah mesai başlıyor erken kalkacam 6.30 da gündüz girmeye çalışırım ev işi yemek falan giremezsem gece buluşalım tamam mı???hadi beni özleyin anacıımmm byyeeeöptüm sizi çoookkk

hemen çeviriyon ha durummmmmm...kayın valideyle aran nasıllll

iyi Allaha şükür pek etliye sütlüye karışmaz o...eşimden çekinir benimki serttir kimseye karıştırtmaz kendi aile içimize rahatım yani...ama severim kaynanamı ama kayınpederimi daha çokk kendi babam yerine koydum onu...senin???

çok seviyom kız 2sinide bitaneler valla benimkide seninki gibi hiç karıştırmaz katınvalidemi .....ama bitaneler çko iyiler biz birlikte kalıyoz onlarla

tamam durum dikkat et kendine gece görüşürüz yine byyyyyy özlücem seniiiiiiiiiiii

çok seviyom kız 2sinide bitaneler valla benimkide seninki gibi hiç karıştırmaz katınvalidemi .....ama bitaneler çko iyiler biz birlikte kalıyoz onlarla

bende ilk 6 ay birlikte kaldım sonra eşim ağrı ya atandı geldik...kızzz duru kaçar kızma emi sabah erken kalkcam ama gece buluşalım yine öptümmmkib...byeee

bacılarım ıı geceler ayy ben su an cok korkuyorum ya ,,, solemesı ayıp ama bu gece ılıskıye gırdık malum yumurtlama gunum yahu nese o ıs bıttı aradan 1 saat gecti tuvalete GITTIm bide ne goreyim kan.... Ay cok koktu kizlar neden ble olduki.... Benim gibi olsn var mi....hayır zorlama falanda olmadı rahattım yanı hıc bole bısı olmamıstı ay cok korkyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…