- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.681
slm gızlaaaaaarrrr bacılaaarrrrrrr ... Bacılarım sonucu aldım negatıf gebelık doktor gebelıkten suphelenmıs ama yok tahlıllerım temız cıktı.... Pazartesıye kdar bekleyelım dedı eger yıne kanama devamn ederse tedavı uygularız dedı..... Dedım 2 aydsr olmyo bebk duruma gore pazartesı tedavıye baslarız dedı kanamanın neden oldugunu doktorda bılemedı yanı ne yırttılma var nede baska bısı sekercanlarım.....kusura bakmayın sızlerıde merakta bıraktm.... Opuyorum sızı canlaaaarrrrrrr sevılıosunuz
ot ot dolaşıyorum iste kötüyüm bugün yazmaya bile üşeniyorumgıızzz bacım nerdesin be yaa
Ilknurum cok şükür bisi çıkmamış belki kanallarda kalan adet kanı gelmiştir ben yeni adet oldugumda çocukken düşmüştum annem doktora götürmüştü doktor oyle demişti.
Hicranimmmm toplam lütfen canim bak bende 87 kıyım kısmet hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda en önemlisi o bence
kizlar ben geldim nasilsiniz bakem[/QUOTE
Hoş geldin canım nasıl oldun durumun ne?
gız ben geldim
ilknuruma nolmuş giremedim yaaaaa anlatın bakemmmmm ......anamm durumm kazandbmmmmmmm
gız ben geldim
ilknuruma nolmuş giremedim yaaaaa anlatın bakemmmmm ......anamm durumm kazandbmmmmmmm
HG canım valla ilknurumun gece ilişkiden sonra kanaması başlamamış eşi biraz fazla zorladım ondandır demiş bugün dr ye götürmemiş sonra gitmiş ilknurum28 belki bebek varda o mu düştü diye bebek yokmuş test falan yapılmış öle iştee...eee naptın bakem hesap ver banaaa
ben gelgim kimse yok olamaz ya offffffff poffffff
HG canım valla ilknurumun gece ilişkiden sonra kanaması başlamamış eşi biraz fazla zorladım ondandır demiş bugün dr ye götürmemiş sonra gitmiş ilknurum28 belki bebek varda o mu düştü diye bebek yokmuş test falan yapılmış öle iştee...eee naptın bakem hesap ver banaaa
ananmm kıyamam ilknuruma ya offff gelcekmi topiğe bişi dedimi........gız cam sildim napıyım öldüm valla
gızlarrrrrrrrr ben de geldimmmmmmmmmmmmm
ananmm kıyamam ilknuruma ya offff gelcekmi topiğe bişi dedimi........gız cam sildim napıyım öldüm valla
Valla gündüz çok giremedim karşılaşmadık pek ama gece gel diye yazdıydım gelir herhalde:26::26::26::26:
ayni canim agrim kanamam gecti ama yatmaya devam
Valla gündüz çok giremedim karşılaşmadık pek ama gece gel diye yazdıydım gelir herhalde:26::26::26::26:
gızz durum sende demir baş oldun topiğimize sana bu madalyayı layık gördük gariiiiiiii:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
ben bi wc ye gidiim bide çay aliim geliyom
ayni canim agrim kanamam gecti ama yatmaya devam
aman kakma yerindennnnnnn gariiiiiiiiii
ben bi wc ye gidiim bide çay aliim geliyom
çabuk gel gız bununda wc si bitmiyo gariiiiiiiiii
giz motoru bozmus gariiii :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?