Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Canım kocam geldi koynunda ağladım ağladım geçti iyiyim şimdi dr konuştum hsg istemedi gerk yok senin için dedi bu ay aşılama olmaya karar verdim eğer aşılama tutmazsa dr degistiriyorum kocisle konustuk

Canım kocam geldi koynunda ağladım ağladım geçti iyiyim şimdi dr konuştum hsg istemedi gerk yok senin için dedi bu ay aşılama olmaya karar verdim eğer aşılama tutmazsa dr degistiriyorum kocisle konustuk

anladım canım iyi yapmışın enazından açılmışındır ilk zamanlar bende yapıyordum aynısını ama üzüntümü artık eşimden bile saklar oldum ah ahhhhhhhhkuşum niye hsg istemiyor bu adam ısrarla anlamış değilim:26:hayırlısı olsun gülüm inşallah hiçbirimiz aşılamaya gerek kalmadan hamile oluruzcanım ya yukarıda yazmıştım ilacı dolapta saklıyorum ama açılmış 1 ay aşılamayı erteleyeceğim bozulur mu acaba ya?

canim sen bilirsin ama hsg yaptirmadan olmaz butun doktorlar istiyo ama bilemem canim istersen biraz arastir derim

Yok canım bisey olmaz bende hatırlıyorsan benim yetmedi de önceki aydan kalanı yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…