- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.721
şeker anne adayları hayırlı geceler hepinizeeeeeehicran kuşum nasıl oldun canımmmmm benide mahvettin seni varya dövcem gariiiiiiiiii canım ya burada ben bu ay aşılamaya ara verip memlekete gitmeyi düşünüyorum ama gonalf var dolapta günü geçmez değil mi açılmış 150mlik kaldı içinde bu ay ertelersem onmdan sonraki aya kadar özelliğini yitirir mi acaba:26:burada doktoru arayacaktın ne yaptın canım?ayyyyyyy ne kadar yazdım yine ilknurumdan haber varmııııııı?:18:
ne demek hamilim size bir demlik çay yollarım ayıpsınız valla ama çay resmi yapmayı bilmiyom....ben sizin içinde içerim olur mu?
tabii canım yaa hepinize benden çayy.....çayyyyllllaaaaarrrrrrrrhamilim e kazndb ye hicran4242 ye pofuduknaz a hepiciğinize....
sağol canım hımmmm çayıda çok seviyem ellerine sağlıkkkkkkkkkkkk
canim ins olmazsin bence olmiycan gibi geliyor bana ama bilemem uzmiyim simdi seni ve susiyim
inş.canım yaa nasip
aşk olmassa meşk olsun gızzzzzz sen çok wc ye gidiyon var sende bişiler bak demedi deme garüiiiiiiiii
valla bilemedi yaa hep sık giderdim ama busefer hiç çıkamıyomm
tabii canım yaa hepinize benden çayy.....çayyyyllllaaaaarrrrrrrrhamilim e kazndb ye hicran4242 ye pofuduknaz a hepiciğinize....
saol sekerim oh mis gibin olmus
sağol canım hımmmm çayıda çok seviyem ellerine sağlıkkkkkkkkkkkk
afiyet bal şeker şifaa bol bol bebek olsun canım ne demek
inş.canım yaa nasip
valla bilemedi yaa hep sık giderdim ama busefer hiç çıkamıyomm
durummmmmmm aman ha gız wc de yatcan nerdeyse
Canım kocam geldi koynunda ağladım ağladım geçti iyiyim şimdi dr konuştum hsg istemedi gerk yok senin için dedi bu ay aşılama olmaya karar verdim eğer aşılama tutmazsa dr degistiriyorum kocisle konustuk
Ellerine sağlık tavşan kanı olmuştabii canım yaa hepinize benden çayy.....çayyyyllllaaaaarrrrrrrrhamilim e kazndb ye hicran4242 ye pofuduknaz a hepiciğinize....
Hih:122::122::122:gozleri ceylan haticem bence baska sarki sozu yazma
Oyun dışıyım gariiiiiiii offff offf gözlerim şiştigız okudum ama neye sıkıldın tam okumadım aklıma gelen şey mi oldu yoksa
şuanki ruh halimmmmmmmmmm ahanda bunlarrrrrrrr:118::122::111::111:
Aynen bende tatlım:118::119::118::118:
afiyet bal şeker şifaa bol bol bebek olsun canım ne demek
ıyyyyyy çok demli olmuççççç hiç sevmemmmmmmm
Canım kocam geldi koynunda ağladım ağladım geçti iyiyim şimdi dr konuştum hsg istemedi gerk yok senin için dedi bu ay aşılama olmaya karar verdim eğer aşılama tutmazsa dr degistiriyorum kocisle konustuk
hicranım aman haaaaaaaa üzülmel no no no noEllerine sağlık tavşan kanı olmuş
Hih:122::122::122:
Oyun dışıyım gariiiiiiii offff offf gözlerim şişti
Aynen bende tatlım:118::119::118::118:
kızzzlarrr çaylaaaarrr gelddiiii.....becerdim mi acep:26:
ıyyyyyy çok demli olmuççççç hiç sevmemmmmmmm
içme o zaman hıhhhyaaa hamilim ben becereemdm çay resmi koymayı çıldıracam heee
anladım canım iyi yapmışın enazından açılmışındır ilk zamanlar bende yapıyordum aynısını ama üzüntümü artık eşimden bile saklar oldum ah ahhhhhhhhkuşum niye hsg istemiyor bu adam ısrarla anlamış değilim:26:hayırlısı olsun gülüm inşallah hiçbirimiz aşılamaya gerek kalmadan hamile oluruz canım ya yukarıda yazmıştım ilacı dolapta saklıyorum ama açılmış 1 ay aşılamayı erteleyeceğim bozulur mu acaba ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?