Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

aaaaaaaa yazılarımı kimse görmüyor mu gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ilac bozulur mu diyo sordum bacım cevap versene gariiiiiiiiiiiiii

Tatlım cevap yazdım okumamışsın bisey olmaz hatırlıyorsan benim ilaç yetmedi de önce ki aydan ilanı kullanmıştım ya

Kafam çok karışık tatlım yarın dr gidiyorum o zaman yine konuscam sıradan bi dr değil ki buranın en iyi proflarindan ama niye böyle yapıyor anlamıyorum

anlamadimki sekerim daha once yaptirmismitdin hsg hic kafana takma canim uzulmede demesi kolay biliyorum ama elden bisey gelmiyoki kuzum bende yasadim onlari ama sonucum guzel oldu seninde guzel olcak bak gor hic uzulme canim

Tatlım cevap yazdım okumamışsın bisey olmaz hatırlıyorsan benim ilaç yetmedi de önce ki aydan ilanı kullanmıştım ya

anladım canım görmemişim kör ben körrrrrcanım ama bir ay ara verirsem aradan 2 ay geçmiş olacak bişey olmaz dimi ya?memlekete gideceğim çok bunaldım canım kafayı yemek üzereyim adet olursamda zor atlatacağım biliyorum oyüzden annemin yanında atlatayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…