- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.841
Gizzz biz tecrübeyiz o konuda biz kaciririz garii
Paranın yanına huzur kazım oda benim oglanda var anacimmm
Düğün var gacilarrrr
Duygummmm tatlım hg
anam bende kactım gızzzz
bizdeanam bende kactım gızzzz
hicranım bak git
no kavga gelsin baris uzulmeyin hepinize bi tane veririm gariiii ins
Kızlar size doyum olmaz ama benim yatmam lazım malum yarın dr gidicem 6da kalkcamm offf sizi öpüyorum dua edin bana iyi geceler
Kızlar size doyum olmaz ama benim yatmam lazım malum yarın dr gidicem 6da kalkcamm offf sizi öpüyorum dua edin bana iyi geceler
ah canım ya kafam iyice karıştı ne yapacağım ben ya zaten doktorun suçu boşu boşuna ikinci ilacı aldırdı bana fazladan kullandım yumurtalrım kocaman oldu aşılamam iptal oldu neyse mevlam neyler neylerse güzel eylerrrrr28 gun diyosa kullanma o zman canim ama doktora sor genede
hani gız duygummmmmmmmmm nerde kactı gitti gariiiiiiii
gız sen boşver hicranı...........neymiş kazndbmin kızı veye oglu ikiside olabilir neymiş hamilin miş bida söleyin hamilin miş konu kapanmıştırrrrrr
ah canım ya kafam iyice karıştı ne yapacağım ben ya zaten doktorun suçu boşu boşuna ikinci ilacı aldırdı bana fazladan kullandım yumurtalrım kocaman oldu aşılamam iptal oldu neyse mevlam neyler neylerse güzel eylerrrrr
bende çıkacağım canım daha duşa gireceğim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiçte gidesim yok
Burdayimda sizin yazdıklarınizi okuyom gariii
gız koçişle barıştın mıııııııı
Beni görünce yelkenler fora bende dayanamam zaten koca manyağıyim galiba. Adam zor uyudu yatirmadim az önce kırmızılar olmayaydi iyidi. Ben Duramiyorum adam iyi dayanıyor Valla da nasil bebis olmuyor anlamıyorum bende fazla hararetten gariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?