- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.881
Benim öksürükte hiç geçmiyor offf neyse Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin inş
evet tatlım ben genelde öksürük tuttuğunda kullanıyorum nefes acıcı
Aynen benimde canım ilk önce boğaz enfeksiyonudur diye gitmedim erteledim çok iyice kötü oldu hayırlısı arttık
Duygucum benim amcam astım hastasıydı andiz.pekmezi içerek geçirdi şimdi birseyi yok bi araştır istersen
Sen andiz pekmezi iciyormusun? Nasil içti nasil kullandı?
Cok saol canim deniyicem bakalim
slm şekercanlarım ben geldiimmmmmmmmnasılsnz bakiimmmmmmmmm
Sen geldin ama ben cikicam birazdan kocis gelicek. Sen nasılsın?
bende iyiyim bacım... kanamam devam edyo... adet galiba geçmişi okudum biraz hepinizden razı olsun alllaahhh...merak edilmek güzel bişi beni düşüne birileirin olması... seiyorumszileri canlarım benim....:18::18::18:sen nasılsn duygumm.... kocişinle aran ansıl
hayırlı geceler şekerlerilknur hoşgeldin kuşum meraktan öldüm anacım testin ne çıktı ne olduuuuuuuuuuuuuuu
canım iyiyim allaha şükür.. çok korktum yaa öle kanamam olunca dün sabaha kadar uyuyamadm işte doktora gittim gebelikten süphelendi negatif.. herşey normal ama neden oldğunu o d bielemedi ilişki sırasında yırtılmadan şüphelendi allttan baktı yırtılmada ykok.... anlamadı ğazartesiye kadar bekleyelim kanama devam ederse bi tedavi uygularız dedi... bebek meselesini dedim olmuo die 2 aydr çünkü 2 ay önce adet düzensişği için tedivi görmştm.. o da onada bi tedavi başlatırız duruma göre dedi öle bacım.... iyiym ama alaha şükür..se nasılsn... bu arada ayın 9 u reglim daha 2 hafta var bacım
saol bacım allah razı olsun kıızzzzzcanım dikkat et sende reglinede daha varmış kız Allah Allah araştırılsın bakalım kuşum inşallah birşey çıkmaz sen kafana takma canım rabbim büyük...bende ne olsun canım şiddetli baş ağrım var ama sizleri merak ettim bir bakayım dedim.....test yaptım bende herzamankı gibi negatifffffreglime de az kaldı bakalım hayırlısı canım yoksada doktora devam...
canım iyiyim allaha şükür.. çok korktum yaa öle kanamam olunca dün sabaha kadar uyuyamadm işte doktora gittim gebelikten süphelendi negatif.. herşey normal ama neden oldğunu o d bielemedi ilişki sırasında yırtılmadan şüphelendi allttan baktı yırtılmada ykok.... anlamadı ğazartesiye kadar bekleyelim kanama devam ederse bi tedavi uygularız dedi... bebek meselesini dedim olmuo die 2 aydr çünkü 2 ay önce adet düzensişği için tedivi görmştm.. o da onada bi tedavi başlatırız duruma göre dedi öle bacım.... iyiym ama alaha şükür..se nasılsn... bu arada ayın 9 u reglim daha 2 hafta var bacım
saol bacım allah razı olsun kıızzzzzayy bacım daha varsa gününe öle ümitsiliğe kapılma gızzz.... canını sıkma az günü geçsin bi bakalım öle hemen çıkmaz bazen... takma kafana öle de düşnme çok başka şeylerle oyaln şekercanım beniimmm oyy anam valla özledm senii haa gel bi öpimmm gıızzzzzzzz
geçmiş olsun sanırım Giresunlusunuz bende öyle peki hangi doktora gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?