Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

iyi aksamlar efemm

kisceler gittim endokrinolojiyeee...adam hem jinekolog nerdeyse muayene edecek alttan yok benim kendi kadin dogumcum var tiroid icin geldim dedim ve olaydan siyrildimmmneysem tiroid sonucuma bakti normal dediama kadin doktorum yüksek demistiprolaktin 46 normal dedi ben bölebunlar bu sonucla hamile kalmayi etkilemez dedi ben böylekadin doktorum etkiler demistideneysem yine kan aldi tiroide prolaktine tekrar bakacakk bi hfta sonram bi ara dedi sonucu örenmek icinnhapi hemen vermedi kendi sonuclarini bi bekliycekmissciktim gezdim eve geldimmbu kadar iste

hayalimmm sen o doktorunu değştr benceeyahu ben şubat ayında işte prolaktin tedavizi görm ve benim prolaktin 46 idi ve doktorm bebeğimin bu yüzden olmadğını normal değerlern 4-23 arası oldğunu söleimişti ve ilaç kullandm1 e düştü ve şimdi herşey ii demişti senin prolktinin yüks4ek hayatm sen başka bi dpoktorra git yaniii

Kızçelerim bensiz konu açıvermişiniz gari............. aşk olsun insan bi haber eder.....Hamilim..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…