- Konu Sahibi ilknurum28
-
yok gız tatildeyken ölesine oynamıştı sever ama uzaktan yaniii
ayy nefret olsun bu bilardoya yaaa... herif eve girmyu onun yiizzindennbilardoyla bozdu kafayı gerçi ii oluo turnuvalara falan gidyo bende gezmiş oluornm bu sayedeee
gız negüzel işte çakal seni
hayaliimmmmm hoşgeldnnn napttnnn nasılsnnn
iyi aksamlar efemm
kisceler gittim endokrinolojiyeee...adam hem jinekolog nerdeyse muayene edecek alttan yok benim kendi kadin dogumcum var tiroid icin geldim dedim ve olaydan siyrildimmmneysem tiroid sonucuma bakti normal dedi ama kadin doktorum yüksek demisti prolaktin 46 normal dedi ben bölebunlar bu sonucla hamile kalmayi etkilemez dedi ben böylekadin doktorum etkiler demistideneysem yine kan aldi tiroide prolaktine tekrar bakacakk bi hfta sonram bi ara dedi sonucu örenmek icinnhapi hemen vermedi kendi sonuclarini bi bekliycekmissciktim gezdim eve geldimmbu kadar iste
gız benim resim nasıl.....
ilknuurm yukari yazdimm
ayy bu avatar resmin bebeiş çok dadtluuuuu
hoş geldin gariii gız geçmiş olsun yani bida gitcen ah şu hastane sağlamı bile hasta ediyo:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
gız gözlerin güzel gari de tam resmini niye koymuyon gızzzzz
Kızçelerim bensiz konu açıvermişiniz gari.............aşk olsun insan bi haber eder.....Hamilim..................
Kızçelerim bensiz konu açıvermişiniz gari.............aşk olsun insan bi haber eder.....Hamilim..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?