- Konu Sahibi ilknurum28
-
teşekür ederim canım :)cimbomum avatarin neka güzell
cok geçmiş olsun canım dikkat et kendıne. havalara güven olmuyor bu aralar dıkkat etmek lazım.hemen çıktm gıcım bilmyorm kiiii:26::26: ayyy ahh ah senin bu bacn hasta olduuuu ateşlendm valla hiç ateşlennmemiştm bu yaşıma geldm hatırkamyorm yanii küçükken olmuştr tabii:26::26::26: nerdesn sen bundan sonra yoklama saati yapcm herkesçikler o saate gelcek o kadaarrrrrdermişim tabi ama aslında olabilirde yanii
yeniyim burda canımkız cimbom yeni arkadaş mı...:26::26::26::26::26::26::26::26:
gız cimbom arkadaş nerde gariiiiiiiiiiii
gız ben öle seylerden hiç anlamam gari doktorun yolunu bilmiyom adet oldum mu oldum okadar yaniiiiiiiii
duymadım hamilim...Ama olsun bak buldum sizi..............gız açıyoz diye haber ettik ama duymadın galiba neyse hoşgeliverdin nasılsın canım benim...
hoş bulduk yasakım............hosgeldin ruyamm
hoşgeldinnn ruyaaaaaa
Porsiyonumu çoğaltayım o zaman :)hoşgeldnnnnnnnnnnnayyy ben bayılırım kısıraaa yerim yerim yeirmm valaaaa
neka tatli firatin var öyleeefiratimizi ösletme hergün gelki görelimmm
neka tatli firatin var öyleeefiratimizi ösletme hergün gelki görelimmm
duymadım hamilim...Ama olsun bak buldum sizi..............siz nerdeseniz ben de ordayım gari.........
hoş bulduk yasakım............
hoşbulduk İlknur kızçem..........
Porsiyonumu çoğaltayım o zaman :)
Ben de gelecek yer arıyordumGelirim tabi..
kiscem ilknurum bi kan sonucum ciksin bakemm.eger yine hap vermezse degistirecemmmmm zatennnbencede prolaktin yüksek kadin doktorumda öyle demisti zatenn simcik endokrinolojiye gitttim geldimm bi hafta sonra arayip kan sonucunu alcamm
gız gelmessen küseriz valla dimi kıslarrrrrrr fırat buraya yumruk havaya
Burdayım hamilim.....gızzzzzzz rüyammmmmmmm alo alo
hamilim ruyam sürekl idurmaz bi görünür bi kaybolurrr ben aliskinimmm
duymadım hamilim...Ama olsun bak buldum sizi..............siz nerdeseniz ben de ordayım gari.........
anam bacım sen yinede dikkatli ol ebnim doktor 2 katı demişti 46 yı valla...kızarm o doktora haaaaa aaaaaaaa yanlış yapmasn canımmm
Burdayım hamilim.......Kocişim gelcekte süsleniverim dedim azcıkın........ .........
Kız ALLah iyiliğini versin emi..............Ne kaaa çook güldürdün beni.........
Küstürmem inşallah:)
Mutfağa gidiyorum. Birazdan gelirim.
dikat edecem ilknurummmm bi sonucumu alimda hele bi oladi baska endokrinoloji doktoruna giderim
Burdayım hamilim.......Kocişim gelcekte süsleniverim dedim azcıkın........ .........
Kız ALLah iyiliğini versin emi..............Ne kaaa çook güldürdün beni.........
anam bacım sen yinede dikkatli ol ebnim doktor 2 katı demişti 46 yı valla...kızarm o doktora haaaaa aaaaaaaa yanlış yapmasn canımmm
en ii si yasakım aman sen bize lasımsın gıcııı gardaşuk hepişimizzzz
anam mı bacım mı gız hangisi:26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?