Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

cimbomum avatarin neka güzell
teşekür ederim canım :)
cok geçmiş olsun canım dikkat et kendıne. havalara güven olmuyor bu aralar dıkkat etmek lazım.
kız cimbom yeni arkadaş mı...:26::26::26::26::26::26::26::26:
yeniyim burda canım
gız cimbom arkadaş nerde gariiiiiiiiiiii

işte burdayım canım geldım

kiscem ilknurum bi kan sonucum ciksin bakemm.eger yine hap vermezse degistirecemmmmm zatennnbencede prolaktin yüksek kadin doktorumda öyle demisti zatenn simcik endokrinolojiye gitttim geldimm bi hafta sonra arayip kan sonucunu alcamm

anam bacım sen yinede dikkatli ol ebnim doktor 2 katı demişti 46 yı valla...kızarm o doktora haaaaa aaaaaaaa yanlış yapmasn canımmm

anam bacım sen yinede dikkatli ol ebnim doktor 2 katı demişti 46 yı valla...kızarm o doktora haaaaa aaaaaaaa yanlış yapmasn canımmm

dikat edecem ilknurummmm bi sonucumu alimda hele bi oladi baska endokrinoloji doktoruna giderim

Burdayım hamilim..... ..Kocişim gelcekte süsleniverim dedim azcıkın........ .........

Kız ALLah iyiliğini versin emi..............Ne kaaa çook güldürdün beni.........

gız sende az değilsin haa .....ohhh kokun mis gibi buraya kadar geldi gariiiiiiiiiii

Burdayım hamilim..... ..Kocişim gelcekte süsleniverim dedim azcıkın........ .........

Kız ALLah iyiliğini versin emi..............Ne kaaa çook güldürdün beni.........

ruyam simdiden kislari alistirimki sasirmasinlar diyeee

he bide bazenn sadece 3 kelime yazabilir mesala mrb gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…